Kızlar saçları takma yapay olan bir erkekle çıkar mıydınız? (Tarkan, Kemal Doğulu, Murat Boz, Mustafa Ceceli, Enis Arıkan gibi ünlü isimlerdede protez (takma) saç var.) Hatırlatmak istedim 🙂
Kızlar protez saç (takma saç) kullanan bir erkekle sevgili olur muydunuz?
Ben protez saç kullanan biriyim, çalıştığım şirkette ilk zamanlar meraklı gözler 👀 hep üzerimde oldu, eleştirenler vs, ama ben kimseye pabuç bırakmam çünkü beni insanlar değil, kendim mutlu edebilir, ayrıca bende çok sık saç olmaması sebebiyle, ektirme yapacaktım ancak alınan kök bölgesinde zamanla krater gibi boşluklar olması, saç simülasyonu seçeneğinde benekli inek gibi alanların açılması sebebiyle protez kullanıyorum, diğer yandan 1 aydır başladığım sağlık bakanlığı onaylı mavi su üst bölgede saç artışına başladı ileride protezi çıkaracağım sebep ise şuanda bunun bakımına saçlarım yoğunlaştığı için para harcamaktan vaz geçmektir, burada benim gibi bu tarz protez kullanan var ise ve şikayetleri varsa bana yazabilir ince püf noktaları ile bakım maliyetini azaltıp keyifle kullanabilirler.. 😉
Neden olunmasın? Kızlar estetik yaptırıyor, silikon yaptırıyor, saçına kaynak yaptırıyor, kat kat makyaj yapıyor güzel görünmek için, siz kızlarla birlikte oluyorsunuz da bir protez saç için kızlar sizinle niye birlikte olmasın? Nankörlük olur bu, bir zahmet bir şey demeyelim buna da
Ben bu adamlarin sac ektirdigini dusunuyorum ama protez kullanani da vardir illa. Bir ortamda o protez bir sekilde yerinden cikarsa tam rezalet olur cunku. Canli yayinda protez saclari dusen Tarkannn... şamataya bak..
Üstadım protesto kullanan kişilerden biri benim, bu peruk değil, orijinal saç artı yapay plastik saç ile beyaz doğallığı veriliyor, yapışkan bantlar çok güçlü, medikal yapıştırıcı ile sabitleniyor, hatta bant bölgelerine terleme karşıtı sprey kullanılıyor, sonuç şu senin saçını çeksem kopar protez kafadan ayrılmaz, bunları sökerken solvent sıkılarak yavaş yavaş çıkarılıyor, yani mevzu derin, bu arada senin konunun altında benim protezli ve bir kaç ay önce çektirdiğim fotom mevcut
Kesinlikle üstadım, çok farklı bir Teknoloji, mesela beyaz ların yapay olmasının sebebi ise şu, saç fön ve güneşle zamanla sararır, aynı renge döndürmek için bildiğin saç boyası ile boyarsın, beyazlar boya tutmaz böylece orijinal saçın yoğunluğu kdr beyaz, protez saçta bulunmaya devam eder..
Olunur tabii ki neden olunmasın. Benim kuzenimde kullanıyor ve protez saçtan sonra cidden çevresinden çok olumlu tepkiler almaya başladı. Biz kadınlar da makyaj yapıyoruz ne farkı var. Hatta estetik olanlar bile var.
Ne varki bunda benim sevgilimde düşünüyor önce ektirdi ama istediği sonucu alamadı. Ona bakarsan kadınlarda kaynak yaptırıyor saçına. Gözüne lens takıyor estetik yaptırıyor. Bence erkeklere bu lüksü çok görmemek gerek🤓
Teoride hepsi evet der 😃 Düşün ki erkekle sevişeceksin. Adam soyunmaya peruğunu çıkararak başlıyor 😃 KS kadınları da cidden garipleşti , bizde orjinal saç varken tercihlere bak
En İyi Cevaplar