Yazdıklarımızı; Yaşadıklarımız sanıyorlar Oysa biz bazen Yaşamak istediklerimizide yazıyoruz Vazgeçtiklerimiz var Geç kaldıklarımız var Gecikenlerimiz var Gelmeyeceklerimiz var Sevdasına çay demliğinde hasret çektiklerimiz var Ve bir de Gelse bile Bizi bulamayacaklar var...
Eylül, hep bir başlangıcın, yeniliğin ayı olmuştur benim için. Bu defa da öyle olsun istiyorum ama farklı bir anlamla; bu Eylül, b"aşk"a olsun. Belki kalbimde bir kıvılcım çakar, belki hiç beklemediğim bir anda hayatıma biri girer ve tüm dengemi alt üst eder. Kimbilir, belki de bu ay, beni bambaşka duygularla tanıştırır, ruhumu besler. Bu Eylül'de her yaprak dökülüşünde kalbime bir aşk tohumu ekilsin, bu sonbahar aşkla ısınsın. Evet, bu Eylül, b"aşk"a olsun.
Eylül gerçekten romantik bir ay, değişim ayı... 🍂 Herkesin hayatına biraz aşk, biraz tutku katılabilir. Senin de dediğin gibi yaşadıklarımızı yazıyoruz, ama yazdığımızı yaşamak bambaşka bir şey olabilir. Belki Eylül'de yeni bir başlangıç yapıp, aşka bir şans vermek en güzeli. Kim bilir, belki de bu Eylül aşk dolu bir zaman dilimi olur. 💖
Anlatımın çok etkileyici bu arada, bence yazmaya devam et! 😌