Edirneye selam olsun sana ulaşmak isterim. Son bir kez de olsa konuşalım adam akilli
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Samimi konuşuyor muydu balım gibilerinden veya öptüğünü söylüyor muydu
Bana buluşucaz birgün diyordu sesli de konuşucaz diyordu sana diyo muydu
Sende mi kurbanlardansn
Evette sana bikinili resmini attığını okudum boydan mı attı ve sanada buluşucaz diyor muydu
Ohoo neler neler çıktı ahlaksız ona inanma ne kadar süre konuştun
Birkaç ay konuştum da şunu merak ediyorum sana da buluşucaz diyor muydu bikinili resmi boydan mıydı
Ne yapacan bana attığını attı boydandi
Sanada buluşucaz diyor muydu bana diyodu
Bana özel mi diyordu buluşucaz sesli konuşucaz diye yoksa herkese mi bunu bilemedim çünkü
Sanada diyor muydu buluşucaz diye sevgili olmuştuk biz çok önceden seninle de sevgili olduda mı buluşmadı oyaladı kafamda soru işaretleri oluştu soruyu görünce o p*sliği zaten düşünmüyordum soru işaretlerini kaldırıp düşünmemeye devam edicem
Eylül masalara meze oldu
Taniyor musun ki
Tanımayan kalmadı
Mesaj atar mısın birkaç soru sorucam
Kasım ayındayız ama sen yinede şansını dene tabi
Aslanmı soy adı erkek o ama
Ne zaman dır konuşuyorsun kaç kişiyi idare ediyor bu yahu
öğretmen olandan bahsediyorum aynı kişiler mi
Aaa evet öğretmen olan
Ne kadar konuştunuz nasıl bir iletişiminiz oldu
Çok gizliden yazayım
Buradan yaz çok öenmli değil zateen narsistin önde gideni
Anlamak sıkıntı onu ya
İlgiden başka bir şey istemeyen biri
Ne zaman konuştunuz ve ne kadar sürdü
Ben anlıyordum daa amacı farklı ilgi sadece
8 ay konuştum hepsinde de bencil egoist kendi çıkarlarını düşündü benim ne dusundugumun önemi yok
Ne zaman?
Hiç canlı konuştun mu bir yerden?
Son 2 3 ay oldu bıraktım
Hiç canlı konuştun mu sesli?
Canlı mi konuştuğu kişiler çok olunca sıra bana sana gelmez ki eleme usulüne göre etli paralı olana gidecek
Ne diyom ben sen ne diyorsun
Ben de para var kardeş san başka bir şey soruyorum
Yok diyom awq anlamiyon mu
Ben 2 kişi daha var burada onlarla da tanıştım onlaarla da konuşmuş
fotoğraf atıyormuydu sana?
Ben bulamadım onu reelde öyle biri yok çünkü o yüzden soruyorum elim kolum uzun
Ses atıyordu ama sesli konuşmaya yanaşmıyordu
Konuştukların ne dedi
Sana foto attım mi hic
Evet var 7-8 tane
Benim tek derdim buydu yoksa iyidi aramız herşeyini anlatırdı
Bakım bana attıklarının aynısı mi belki de fakedir ya
Gereği yok ortak sana kız çok öylesi çekilmez ben onun her şeyini buldum ama gerek yok o kendini uyanık sanıyor
bir tane annesi olan la var hepsi aynı tip ama
hayır veremem sana
nerde çalışıyor okulunu buldun mu?
O zaman bol şans sana veremezsen bn de sana veremem daha fazla bilgi
şuanki hesabını biliyorum iletişim kurabilirsin
bene sadece güzel bir ders vermek istiyorum
Hangi hesabını Instagram mi
ikiside
bura ve Instagram
Başka ne var ki
E hani herşeyi bulmuştun
Gereği yok benim panelci arkadaşlarım var onun bütün bilgilerini buldum istesem evine gider rezil ederim
Neyse önemi yok zaten narsistlerle işim yok artık
nasıl ulaaşamıyorsun peki
Saçma telefonu falan her şeyi vardır
Yakalyip ağzına scmak lazım böylelerinin bana diyor lovebombing yapıyorsun münafık
Kafani yorma salla gitsin ucuz insanlarla işin olmasın
yav sen hani her şeyi bulmuştun
Sallamıyorum ama ufak bir ders vermek isitiyorum
Kardeş sen neyi bilmek istiyorsun sosyal medya hesabından ben buna bir ton yazdım
Hangi okulda çalışıyor bulmadım okulunu
Neeyse sen komple yorum başlığından görmek istemeyorumu seç değmez bu kaşar için
Ortak sen guvenilir olsan ben bunun evine beraber gider anasına babasına rezil ederdim ben bunu ahlaksiza haddini bildirirdim
Ablası zaten hakkından geliyor boş ver zaten oda onun gibi zaten ben sadece sürekli aklında bir korku olsun istiyordum hakkında bir şey bilsem ne yapacağımı biliyorum
Aynen ablası anasını belliyor iyi oldu bir ara kafasında bardak kırmıştı 😂
Nerde çalıştığını söyleyecek misin?
buradaki kullanıcısını bilmiyormusun?
İkinizden biri bana yazsın
@Exodia2200 hayırdır hemşerim sende mi katıldın o kervana 😅
Yaz dedim
@Exodia2200 yazdım ya la ne diyorsan burdan de
Özelden yaz
@Exodia2200 ne varsa söyle benim özelden yazacak isim yok kimseyle muhatap olmuyorum buradan söyleyeceksen soyle benimle de emri vaki konuşma Eylülden konuşa konuşa onun gibi olmuşsun awq
Çok canımı yakıcı şekilde konuştu çok öfkeliyim sana nasıl konuşuyordu nasıl davranıyordu ayrıntısıyla anlat birden çok kişiyle konuşuyordu demişsin ispatıyla söyle
@Exodia2200 ne yaptı ki o ayran gönüllü ahlaksız haysiyetsiz karaktersiz birisi ne olduğu belli değil onun altında ezilirsin bu soruyu paylasali 2 ay olmuş benim umrumda değil bu saatten sonra o kız şizofren ruh sağlığı bozuk herkesi kullanıp kandırıp atmaya çalışıyor herkese mavi boncuk veriyor neyini ispat edeceğim Edirne'de öğretmenlik yapyor ailesiyle yaşıyor ablası abisi var ahlaksızın teki sormaya gerek yok
Aynı anda birçok kişiyle konuşuyor demişsin nerden duydun bunu
Ne ahlaksızlık yaptı
@Exodia2200 duymaya gerek yok burdakiler söylüyor birisiyle 3 kişiyle tanistim ben onun konuştuğu dahasına gerek yok
Sen fazla umut Vel bağlama ne olduğu belli değil hangi platformda konuştun başka
Sen anlat biraz dinleyeyim seni yorum yaparım sana
Birtek burada ama ne ahlaksızlığı yaptı aynı anda birçok kişiyle konuştuğunu nasıl öğrendin seninle konuştuğu vakit mi konuşmuş sana sevgili gibi miydi
Feci derece öfkeliyim öyle böyle değil sinirlerim tepemde burnumdan soluyorum
@Exodia2200 kardeşim ofkene hakim ol duygularıni kullanmış seni kandırmış olabilir ama ne yapabilirsin git abdest al 2 rekat şükür namazı kıl aklı selim insanların işi yok bunun gibi ahlaksizlarla neyi değiştireceksin ki o belasını senden bulacağına başkasından bulsun. Umursama daha çok dert sahibi olursun
Tamam da anlat istiyorum bana öğrenmek istiyorum onun nasıl bi ahlaksız olduğunu ben biliyorum birde başka marifetlerini de öğrenmek istiyorum bu yılandan kurtulduğum için şükürlerime şükür eklemek istiyorum ne ahlaksızlıklar yaptı? Aynı anda birden çok kişiyle sevgili olarak mı konuştu dedin nasıl öğrendin söylemeni istiyorum
@Exodia2200 aynen öyle seni senin gibileri benim gibileri herkese mavi boncuk verip duygularını suistimal edip erkekleri kullanmaya çalışıyor ben bunun samimiyetine inanmıştım ama hepsi sanaldan ibaret yaptıklarını 8 ay kadar konuştum desem inanmazsın son bir iki ay ciddi olmak istedim ama öğrendim ki ciddiyete adım atmak yerine hep kaçamak hareketler sergiliyor ve olumlu adımlar atmıyordu ben de şüphe duydum yani takipleştiği kişileri tespit ettim konuştuğu kişilerin buldum hatta bana çok fotoğrafını attı denizde tatile gittiği geçen yaz bikini haliyle yani böyle bir aşağılık ahlaksız insandan bahsediyorsun
Özelden bana bi göstersene şunları ben bi göreyim de ona göre hesap sorayım fırsatım olursa
@Exodia2200 hepsini sildim özele gerek yok sana yalan mı söyleyeceğim elime ne geçecek ayrıca sen kendisiyle yüz yüze görüştün mu
Ama geri çevirme bana bu iyiliği yap o * yaptığına karşılık
O kim bilader
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!