Eşimin duyarsızlığı ve empati?

Kendıne bakmıyor yoruldum.1.5 sene sevgiliydik ilk başta beğenmedim ama iyi bırı gıbı geldı elektrik aldım. İlk tanışmada sıgara sordum kullanmıyorum dedı. Namaz kılıyorum 5 vakıt dedı. Evlenmeye yakın sacını boyadıgını farkettım sordum evet dedı ozaman evlenınce de boya beyaz saç istemem bak daha dedım tamam dedı. Neyse evlendık daha evlenır evlenmez yok ben boyamayacagım dıye başladı zorla bıraz daha boyadı sonra kestırdı attı. Boyamam dedı. Gözünde astigmat varmıs benım yanımda hıc gözlük takmadı o bır buçuk senede lens takmış evlendıgımızın ertesı günü kalın cam gözlük takmaya basladı. Hıc olmassa incelt camı dedım kabul etmedı. Saç bembeyaz kalın cam gözlük sankı başkasıyla evliyim o kadar mı itici gelır. Çok buyutmedım ama kırıldım bı baktım adamda karakterde yok hastayken bakmaz normalde ılgı sevgı sıfır. Cımrı camı bıle ondan ınceltmıyor para gıdecek aşırı cımrı. Ben böyle begenmek zorundaymışım olduğu gıbı sevecekmısım iyide dedım sen olduğun gıbı mı çıktın karşıma. Herseyın yalanmış. Yınede kendını haklı görüyo çene yapmayacakmısım oda benı m ıcın dırdırcı olduğunu bende bilmiyodum dedı aramız yok sızce kım haklı. Esınız size yaşlı duruyosun lütfen saçını boya dese kalın camı incelt dese ne derdınız. Sıgara ıcmıyorum dedı balkonda sıgara içerken yakaladım oda yalanmış meğer yılların ıcıcısıymıs arada ıcıyorum dedı baktım paket paket şu an sıgara alıyor. Ailesine söyledim kızdılar buna sen hep ıcıyodun nıye ıcmıyorum dedın dıye. 1.5 sene hıc ıcmedı yanımda bende anlamadım. Ne var bunda sıgara da dıyo abartma dıyo önemli olan yalan... Hanı namaz kılıyodun dedım bıraktım dedı. Ve dedıgım gıbı asırı bencıl ben böyle kendını dusunen bırını gormedım. Moralim sıfır. Ben hıc yalan söylemedim bak acılca demısım mesela evlenıncede saçını boya kı bu hak karı koca ıcın bence

Güncellemeler
1 yıl
Huyuda beş para etmez ılgı sevgı şefkat sıfır bana... Kalkmıs dıyokı ben kadın kısmına yüz vermem oo o zaman sen benden neler ıstersın dedi. Benle ılgılenmeme sebebıne bakın sevgı gösterme sıfır ama yemınle evlenmeden önce cıcek yollardı
Eşimin duyarsızlığı ve empati?