Eşimin empati yoksunluğu?

9 yıllık evlilik. İnanın bıktım yettı artık. Adam yemın ederım herkese iyi bı tek bana kötü. Asla sohbet etmez benle ama baskalarıyla oturur şakalaşır güler bakarsın bu o mu dersin başkasina ıyılkk melegı bana şeytan. Hasta olduğuma kızan biri grıp olsam oda senede 1 gün ya.. Naz sevmezmıs. Ne dra götürür ne ılgılenır. Asırı cımrı. Çocukları alıp denize gıdelım dedım arabamız var hayır dedı yok benzın parası vs... Bızım araba gazlı çok yakmaz gaz yeme içme günü birlik hafı 2000 ya da 2500... Adamda yaşama ıstegı yok gıbı hayattan zevk almıyo gibi ruhsuz degısık bırı. Tek maaslıyız ama gider istese onu gectım hadi havalar sıcak eve klıma almadı neyse serın bı yere gıdelım pıknıge dedık.. Bakın hesap sımdı gaz 60 70 gıdermıs 30 da giriş eee bu para dedı.. Ulan dedım 200 gıtsın zaten hergün o parayı markette harcıyoruz yok öyle öyle gaz parası falan çok gidiyomuş bırıkıp. Sen manyaksın dedım napalım ozaman ölelim mi dıyorum oturun evde diyor. Bana dedıgı lafa bakın sen garıbandın evlenmeden önce de evını gördüm sobalı evmıs ben bunla evlenınce gecmısımı unutmayacakmısım. Bekarken tatılemı gıdıyodun dıyo. çocuklar ıcın istiyorum yok ananın evınde dogalgazmı vardı ben senı dogalgazlı evde oturttum şükret dıyo. Ben ne ıstıyorum bundan benmı kötüyum 5 yıldızlı otelmı dedım. Sen garıbansın dıye evlendım ben senle dedı ki değildik ben muhasebecıydım apartman daıresı esyalarımızda güzel sadece ev sobalıydı. ama Allah var ya bunda hep yok ediyor sürekli arabası bozuluyor gitti 11 bın odedı. Bı yerınden çıkıyor. En ufak tartışmada sen garıbandın deyıp duruyo ondan evlendim dıyo adamda yoksulluk travması mı ne var... Ben garibanmışım buda garıbanın halınden anlar demıstım dıyo ailesının durumuda iyi. Delı olan bu kabullenmiyor

Eşimin empati yoksunluğu?