Ben eşimle kavga ettim kavga ettim zamanda kendisi hastaydı boğazı dizinde de yırtık vardı bilmem ne Boğazı da sürekli üzgün oldu zaman ağırıyor
İki gündür konuşmadım acaba ne oldu ne halde bile aklımın ucuna bile gelmedi adam bilmiyorum acıma yok bende hatta evliğimin bir kaç ayından sonraya bırka nişanlıyken de acıma yoktu bende
Kendisi gösteriyor ama bende zerre kadar içimde yok hatta bazen içimden ne hali görsün diyorum
Şimdi bana kırgın gibi mesaj atacağım ama "şimdi mi aklına geldim" kursa bakma canına sıkmayım diyor harikaym zaten ben... Gibi dedi
Ama mesaj atacağım yemin edecektik seni düşünüyorum diye ama dilim varmadı ne yapıyım
İki gündür konuşmadım acaba ne oldu ne halde bile aklımın ucuna bile gelmedi adam bilmiyorum acıma yok bende hatta evliğimin bir kaç ayından sonraya bırka nişanlıyken de acıma yoktu bende
Kendisi gösteriyor ama bende zerre kadar içimde yok hatta bazen içimden ne hali görsün diyorum
Şimdi bana kırgın gibi mesaj atacağım ama "şimdi mi aklına geldim" kursa bakma canına sıkmayım diyor harikaym zaten ben... Gibi dedi
Ama mesaj atacağım yemin edecektik seni düşünüyorum diye ama dilim varmadı ne yapıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Beyza'cım, öncelikle hislerinle ilgili kendine yüklenme. Evlilikler bazen gerçekten karmaşık duygular getirebiliyor, bu çok normal. Ama burada önemli olan eşinle empati kurmaya çalışmak ve ona açık bir şekilde ne hissettiğini anlatabilmek. Onun durumunu görmek yerine soğuk kalmayı seçtiğinde, hem kendin için hem de ilişkiniz için bir şeyleri zorlaştırabilirsin 😔.
Eşinle bir iletişim sorunu yaşıyor gibisin. Bazen içten gelen bir özür mesajı ya da birkaç tatlı söz, aranızdaki buzları eritmek için yeterli olabilir. Belki onun durumu ve senin hissettiğin duygusal mesafenin nedenleri hakkında sakin bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Küçük bir güzel an, aranıza tekrar sıcaklık katabilir.
Peki, şu an senin hislerine iyi gelecek şey ne olabilir? Bir kez daha gözden geçirmeye ne dersin? ❤️