doğruyu söyleyn erkekler hadi merak ediyrm:D
Hadii Beyler Acıklayın !11111 :DD
Hadii Beyler Acıklayın !11111 :DD
Askerde nöbetlere kadar beklerdim sonra okula giderdim 1 saatlik uykuyla sırf konuşabilmek icin en mutlu oldugum dedigim anda askerligi 2 gundur bitirmis. Artık görüşücez dedigim anda telefonde bir daha konusamayız konusmayalımdedi. Aglayarak dinledm kapattık benn ona rağmen yazdım cevap aynıydı tam 10 ay hic konusmadı sonra yazdı bilerek yapmadm gecerli sbeplerim var filan diye soyle dedim soylemedim sonra 2 3 ay konusmaya devam etti sonra ona bir soru sordum benden baska birinimi buldun filan utanıyorum dedi. Beni bıraktıgı zamanlarda bir kadınla 1 gunluk bisey yasamis 3 sene olucak ve bana hayla yazıyo ama o un yaptıklarından sonra sizce ne yapabilirim koca bir boşluk allahım nolur unutiyim demek.
olmuştur
İnanın artık milletin yaşadığım dediği ilişkiler o kadar saçma geliyor ki... Gerçekten sevmiyorsan neden birliktesin? Gerçekten seviyorsan neden ayrılıyorsun, neden kılı kırk yarıyorsun. Gerçek aşkın arasına ne askerlik ne başka bişe girer o ilişkiler saçma bence :D
yokta burada bi kız arkadaş vardı çok seviyordu askerdeki erkek arkadaşını herşeyimi vericem ona diyordu snra üyeliğini iptal etti nedense :) ben düşünmezdim askerlik bitmiş iş güç bulur işi ciddiye çevirir düğün hazırlıklarına başlardım.
Cevap
41Cevap
bence tam tersi askereden dönen adam terketmez ama askere giden erkek terkedilir
malesef bu cokk.
Dogru !
2-3 tane bir şeye benzemeyen bir hatun bulmuşum askeriye de günü mü gün ediyordum telefonla sex mesaj ları vs vs geldiğimde hepsini gördüğümde bir daha görmek istemedim :D
bir de güzelce millete telefon fantazilerimizi dinletiyordum garibanların fantazi ufku genişliyordu la :D banyoya girdiğimizde fayanslar bir güzel parlıyordu :D
aslında bunu bir de tam ters olarak düşünmek gerek.acabaaaa kızlar askere gitse bizler nekadar bekleriz.ya da askerden geldi kız ve bizi terk etti ne yaparız? aman yarabbimmmm:D:D
ıyıkı ole bısey yok işte :D
eskimeyen eski sevgilim askere gitsede terk-i eylemini gerçekleştiriversem.. dönmesin hatta teskere bıraksın,bırakmasamı ,neyse karar veremedim ,olucak inşallah olucak..
askerdeyken olabilrde askerden sonra ilk 1 ay sanmıyorum :D
Hayır ama daha askere gitmeden beni bekleyemeyeceğini söyleyip giden kız oldu :) Ebesinin nikahına kadar da yolu var.
Askerden dönünce neden terk etme gereği duyalım. Özlemişiz, azmışız arkadaş niye terkedelim :)
hayır terketmek için sebep gerekiyor aldatmak vs gibi yoksa neden terk edeyim saçma olur ya da art niyetliyse başkasını bulmuştur
asıl askerden gelince lazım yaw terk edilirmi en azından 1 hafda terke etmeyiz demi onca ay hasret kalmışız kukuya terk etmek olmaz hemen
asla terkeden olmadım hep yapıcı oldum. askeriğin etkileyeceğini de sanmıyorum
Genelde erkekler askerden dönene kadar çoktan terk edilmiş olduğu için terketme ihtimalimiz düşmüş oluyor.
terketmemiştimde terkedilmiştim :D Psikolojim fena bozulmuştu
askerlik boyunca bırakmadı hergün aradı falan. askerden döndüm 3 ay sonra ayrıldık
oha o kdr bekledı zmn gectı nedn kı :S
bende anlamadım. tamda aileme bahsetmişken... :(
askere giderken arkamda kimse yoktu dönüncede olmadı
GENELDE ASKERDEN DÖNEN ERKEK KZI ARKADAŞINI BEĞENMİYOR BENİM YOKTU SEVGİLİM ASKERE GİDERKENDE GELİRKENDE AMA BELLİDE OLMUYOR O İNSANIN KİŞİLİĞİNE BAĞLI BİŞE
askere henüz gitmedim :))) ne bırakacağım ne de bıraktığım biri var :)
askerden döndüğümde terkedecek kız bulamadım. bir bulsam:))
benim salak sevglm askerden geldi 5 ay sonra bıraktı beni kıskanclığından daha fazla katlanamadı bana ve etrafımdakılere :)
Haha :)
zaten ilişkiyi askerde sonlandırdı hatun. :| terkedecek birisini bulamadım zaten terkedemezsin cok zor :D hatta yoksa bile eskilere sararsın :D askerlik psikolojisi cok farklı ve anlatılmaz :D
askerlık psıkolojısın farklı askerı bekleyen ıcın o psıkolojıde farklı :D
Ben askerdeki sevgilimi terkettim 3.ayında mı neydi telefonla aradım artık yoksun sen dedim hahahaha.
Sevelim Sevilelim Bu Dünya Kimseye Kalmaz..Yunus Emre
ben terk etmedim ama hem askerde,hemde askerden sonra malesef terkedildim
Tanıdığım herkes askerden döner dönmez kız arkadaşlarını bıraktı.Bu bir gelenek.Seni de terk edecekler.
askerden sonra değil de askerden önce terk edeni tanıyorum
kız seni beklesin etsin sen döner dönmez git terket. öldürürüm lan ben o erkeği?
Eski erk arkadaşımı bekledim , gelmesine 3 hafta kala ayrıldım. :)
İste o benim. Askerdeydim benim evden bir eşya istemistim anahtarı da ona vermiştim . Eve girip herseyi kurcalamış ne varsa. Ben de fark ettim ve ayrıldım.
erkek askerdeyken terk etme genelde kızda oluyo ama neyse.
askerden dönünce erkek niye terk etsinki?
Askere gitmeden once nisanli idim.
askerlik bitmeden nisani attim
ASkere gitmedim ve gitmeyeceğim içİn polis okulu açısından değerlendirirsek ewet ben bıraktım okul bitince kız arkadaşımı
seni eden var mı ya kafayı yemiştir o :) çok tatlısın maşallah
Ben askerden önce terk ettim olurmu :D
Benim Kuzenim Gitti Geldiğinde Kız Terketi :D Cok Fazla Ahlaksız Teklıf den Dolayı :))
askerdeyken terkedildim :)
kzıların kızlığını alıpta askere gittiğinde s.ktiri çekenlere ne demeli. çok iğrenç bir şey...
Askere giderken terkettim ama geldiğimde çok azgındım gönlünü aldım devam ettim
Askerden dönünce fark ettigim kız oldu.
gitmedim ki daha:):)
Hayırlısıyla gidersin , gelirsin :)
inş.:)
hayırdır enişte mi geliyor askerden
Genelde kızlar bırakır o dönüşte ..
askerlik yaptığım yerdeki kızları terkettim. :)))
BEN TERK ETTİM
kız noldu mu. nolcak abı yalan oldu oohooo
henüz askere gitmedim terketmedim kimseyi
evet olanlar var
vermeyen her kızı terk ettım
O neguzel icis
evet
olmadı..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar