AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Zalımın kızı ilk haftadan terk etmişti hayatımı züktü
Neden öyle yapıyorlar acaba beni bırakan benim askere giden sevdiğimdi ben onu terk etmedim onu çok seviyorum ve aklımdan da çıkmıyor diyorum neden kendısı beni bıraktı neden bizden vazgeçti diyorum ama kafamdaki sorularıma cevap bulamıyorum
Gitmeden 2 hafta önce beni terk ettiği için mi bilmem ama uyumakta çok güçlük çektim
Aynı durum bizde de ama ben bırakmadım onu kendısı bıraktı gideli 6 gün oluyor o bizden olmaz dedi ve ASkere gitmeden sabah iş yerine geldi herkesle vedalaştı bana baktı ama ben onu görmezden geldım çünkü olmaz dedi çok gururuma dokundu fakat çok özlüyorum ama yazmıyorum aramıyorum
beni terk etmesine rağmen ben yine aradım yazdım konuştum hiç bir şekilde olmadı giden geri gelmiyor üstüne gururum da ayaklar altına alındı yani şimdi düşünüyorum da dönseydi bile güvenimi tekrar kazanması öyle zor ki
askere giderken sevdiğim kız yoktu kafam rahattı
o zaman bile yalnızdık be millet telefonla konuşur sevgilisiyle bizde bi kenarda sigara yakardık :)
Çok fazla boş kaldığından bol bol hayal kuruyorsun zaten
Nasıl bir hayal mesela
Çıkınca ne yaparım ederim tarzında ama bende millet sevgilisiyle falan konusurdu işte mesai bitiyordu 6'dan sonra falan kıskandığım olurdu hani keşke benimde olsa bekleyenim falan diye yalan değil aklına geliyor yani seni orada güçlü tutacak faktör
Acaba diyorum ben onun aklına geliyor muyum dur gideli 6 gün oldu ben onu çok özlüyorum Oda beni özlüyor mudur diyorum ama yok yani
Daha dur erken psikolojiyi atlatması lazım. Sıkıntılı ortam
giderken ayrıldım bilerek ozlemiyorım yoneliminim de garkıyprmış askerde farkettim
Oda benden giderken ayrıldı neden öyle yaptı?
rahat rahat başkalarıyla takil diye yapmistir
Nasıl yani biraz daha açık konuş ne olur sen beni şu an daha iyi anlarsın çünkü sende onun gibi bilerek ayrılmışsın
Şu dikenli tellerden kurtulsam diye bakıyorsun
He sevdiğin kız aklına gelmiyor yani 😂
Yok ya çok önemli misiniz sanki
Kasımda gidecem askere
Güle güle git kardeşim inşAllah tez vakitte dönersin kazasız belasız Rabbim tüm askerlerimizi korusun amin
elbette hayaller kurulur
Evet hemde çok
Gerçekten mi
Çicek toplayıp ismini yazıyordum
Vay be benimde sevdiğim çocuk askere gitti 6 gün oluyor ama çok kötü bir şekilde ayrıldık acaba ben onun aklına geliyor muyumdur diycem ama gelmiyorumdur heralde
Ne kadar zaman çıktınız
Biz hiç çıkmadık sevgili olmadık aramızda çok farkli bir bağ vardı arkadaş değildik sevgili değildik çok belirsizdi ama yakınlaşma da oldu yani ele ele tutuştuk martıya bindik beraber gezdık tozduk öpüşme de oldu ama ne olduğumuz belli değildi halada öyle aslında ondan kaynaklı belirsizdik
Sevdiğini hissetmedin mi hiç
Ya bilmiyorum ki sevdim seni dedi bazen hissettirdi bazen kendini geri cekti anlamadim gitti
Askerde düşünecek çok vakti olur. Seni mutlaka özler. Askerde insan herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür
Gerçekten mi umarım dediğin gibi olur arar mı beni acaba ya da mesaj atar mı şu an acemi birlikteymiş 20 gün telefonlarını falan almışlar acaba diyorum ne yapıyordur oralarda tek başına hiç aklımdan çıkmıyor
Vay be şöyle sevenimiz olmadı
Kaç yaşındasın sen
22 olucam aralıkta oda eylülün 17 sinde tam 22 olucak
Hmmm konuşmak istersen beklerim 😊
Sen gittin mi askere
10 sene önce geldim 😊
Hay maşAllah senin yaş kaç
31 yaşındayım
Ama askerlik dün gibi aklımda unutulmaz
Hmm bu acemi birlikte telefonlar vs her şey yasak ya ne yapıyorlar mesela şu an Amasya’da sonra başka bir yere alacaklarmış o zaman serbest olacakmış telefonlar ne yapıyordur mesela şu an
Evet acemi birliği yasak usta birliğinde tuşlu telefon veriyorlar.
Napacak uyuyordur şimdi ya da seni düşünüyordur yatakta 😊
Ya umarım düşünüyordur çok seviyorum çok özlüyorum onu ne yapıcam bilmiyorum askerden sonra kafasına koymuş yurt dışına gidicem diye pasaportları falan hep ayarlayıp gitmiş
Seni de götürsün
Aslında ben sana taktik veririm ama burdan söyleyemem 😊
Ne olur taktık ver dayanamıyorum kalbım çok acıyor
Yazayım sana bekle
Ama ben sana mesaj atamıyorum xperden dolayı