Sen askerdeyken başkasına verilen kız?

Herkese selamlar benim hikayem biraz uzun ama ben 2011 yılında annemin halasının torunu ile birbirimize çok yakın görüyorduk birbirimizi bir sürü yerde anılarımız vardı herneyse ben bu akraba kızına 3 sene önce yanlışlıkla açıldım tabi Red yedim ve fena koydu bana neyse devam ettim bu kızın amcasının düğünü vardı orada anneme aşırı soğuk davranmış ve annem bundan çok şikayetçi olmuştu aradan 5 6 ay geçti bu sefer kızın teyzesigilde bulusmuşlar orada ablama falan çok yakın davranmış aynı şekilde benim yeğenime falan ben çocukluğun verdi akılla pek çalışmazdım ama askerden sonra aklımı başıma alıp deli gibi çalışacaktım kızın annesiyle babasıyla aram iyiydi konuşmam falan oldu sonra ben askere gideceğim vakit asker cetneviri yaptım çağırdığımız çoğu akraba dost geldi ve o kızın ailesiyle akrabayız ya onlarıda çağırdık gelecez dediler fakat cetnevirde gelmediler sıkıntı yok eyvallah ben şu an askerim ve 1 ayım kaldı bitmesine biter bitmez ise girip çalışıp kızı isteyecektik lakin annemler dün teyzesine gitmiş oturmaya orada demişler sizin bahsettiğiniz kızı falan yere verecekler diye tabi bana bu telefon geldi ben şok oldum 1 2 saat kendime gelemedim sonra dedim onlar beni isteselerdi cetnevirime gelip beni yalnız bırakmazlardı ve askerliği bitmesini beklerlerdi ama ne yazık ki kızı vermişler simdi ben bu durumda nasıl davranmalıyım yani instagramda falan laf sokucu söz paylaşım mı yoksa hiç umurumda değil gibisinden hayatıma devam edeyim mi yorumlarınızı bekliyorum kusura bakmayın biraz uzun oldu..

Sen askerdeyken başkasına verilen kız?