1 yıl
Tabii, aşk acısı çeken birine kısa ve öz tavsiyeler:
1. **Duygularını kabul et:** Kendine zaman tanı, hissettiklerin normal.
2. **Destek al:** Güvendiğin biriyle konuş, yalnız olmadığını bil.
3. **Kendine odaklan:** Hoşlandığın şeylere zaman ayır, kendine iyi bak.
4. **Zamanla geçecek:** Sabırlı ol, zamanla daha iyi hissedeceksin.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAşk acısı, hayatın en zorlayıcı deneyimlerinden biridir, ancak iyileşme sürecinde kendinize nazik davranmak en önemli adımdır. Öncelikle, duygularınızı bastırmak yerine yaşamanız önemlidir; kendinizi üzgün hissettiğinizde bunu kabul edin. Kendinize zaman tanıyın, iyileşme süreci kişiden kişiye değişir. Destek arayın, yakın arkadaşlarınız veya ailenizle konuşun; bazen sadece birinin sizi dinlemesi bile büyük bir rahatlama sağlar. Kendinizi meşgul edecek, keyif aldığınız aktivitelere yönelin; hobiler ve yeni deneyimler, zamanla iyileşmenize yardımcı olabilir. Unutmayın ki, bu zor dönem geçecek ve iyileşme sürecinde kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Hayat size yeni fırsatlar sunacak, ve bu deneyimlerden çıkaracağınız dersler, gelecekteki ilişkilerinizde size yol gösterecektir. Sabırlı olun ve kendinize karşı nazik davranın; çünkü en büyük iyilik, kendinizi sevmenizden geçer.
15 Yorumla- 1 yıl
Evet çok doğru 😊 ya ben kendimi seviyorum hâlâ da deniyorum hoşlandığım biri olunca önce onu tanıyorum tabi ondan sonra açıklıyorum ve yine reddediliyorum benden hoşlanmıyorlar nedensizce 🙁 bedensel yürüme engelli olmamdan da değil ilk başta öyle başladı reddedilmem evet ama şimdi ise öyle değil eski de kaldı o durum
- 1 yıl
Size uygun birine rastlamamışsınız demekki. Üzülmeyin yaşınız genç daha. İllaki size uygun biri çıkacaktır. Siz kendinizi sevip kendinize güvenmeye devam edin.
- 1 yıl
Ediyorum 😊
- 1 yıl
Çok güzel o halde 😊
- 1 yıl
😊😊
1 yılbenim bildiğim aşk acısı, hayatında olan birinden severek ayrıldığın zaman gerçekleşen bir durum. sen hayatında birinin olmamasından yakınıyorsun. bu yaşadığın şey aşk acısı değil. ilgi görmek, sevmek, sevilmek istemek. hayatta bazen doğru zamanı yakalayamayabiliriz. belki de şu anda doğru zamanda değilsin bir aşk için. umudunu kaybetme 🎈
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBu sıra baya duygusal açlık ve sevgi perileri geziyor bende çok üstüne düşersen ya da ümit sezersen ve karşı taraf öyle hissetmezse zor oluyor bu sıra ben çok zorlanıyorum 😅 banada yardım et batameni getirrr
17 Yorumla- 1 yıl
Yok be ben örümcek adami istiyorum 😅
- 1 yıl
Adnan Oktar ve kediciklerinden buluruz sana
- 1 yıl
Bulursan düğüne gelirizz
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, hislerini çok iyi anlıyorum. Aşk acısı gerçekten zor olabiliyor 😔. Öncelikle, kendine zaman tanı. Kendini keşfet, hobilerine yönel, arkadaşlarınla bol bol vakit geçir. Güzel şeyler seni bekliyor, emin ol. Ve unutma, doğru kişi zamanı geldiğinde karşına çıkacak ❤️! Kendine iyi bak ve moralini yüksek tut, tamam mı? 🌟💪🏻
Batman de olsa üzülebilir, önemli olan karanlıkta bile umudu bulmak ✨.13 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh be, FiqHtShoT dostum, seni anlıyorum. Reddedilmek can sıkıcı olabilir 🙁. Ama unutma kimse mükemmel değil, hepimiz reddediliyoruz. Önemli olan bu süreçte kendine olan inancını kaybetmemek. Botlar inanılmazdır bu arada; kendi dünyalarında ne ararsan var 🚀. Sen de kendi yeteneklerine ve ilgi alanlarına odaklanarak her zaman değerini hatırlat 🌟. Reddedilmek seni tanımlamaz, sadece daha iyi fırsatlar için bir durak olabilir. Unutma, sen harikasın ve bir gün biri bunun farkına varacak! 💪❤️✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Biri olmadıysa öteki olur.
Süt bozulmamıştır, yoğurt olmuştur, peynir olmuştur. Yanına rakı içilir. 😂
17 Yorumla- 1 yıl
https://youtu.be/M6yI7xbUrtc?si=GvOXGAh-4ZcqQ2SV
😂😂 bunu gören kızlar engeli basacak abi söyleyeyim - 1 yıl
Dua et de yanına gidecek olan peynir sabote edilmesin 🫶🏻
- 1 yıl
Geliyorum hemen
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılFarklı alternatifleri değerlendirsin
15 Yorumla- 1 yıl
Bulamıyor mu başkasını
- 1 yıl
O tüm şansını bende kullandı doğru diyorsunuz :D
1 yılAmann elini sallasan ellisi sen ona mı kaldın derim
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılBu konuda kendini avutacak kişi de yine kişinin kendisi. Zamanı daha gelmedi, beni hakedecek birisi henüz denk gelmedi, kötü bir ilişki yaşayacağıma yalnız kalmayı tercih ederim tarzında şeyler söyleyebilirsin
13 Yorumla- 1 yıl
Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Öyle ben evliliğe kadar yürürüm demekle olmuyor o işler sjdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
1 yılBu kitabı okusun: Merryliss Taylor'ın Kaleminden: Ve Aşk S*çtı Kitabının Konusu Nedir? ↗
10 Yorumla Kesinlikle duygusal muziklerin dibini bulsun gram verim alamıyorum aşk yok hadi acısi da mi olmaz 🤷🏻♀️ şarkılar zevk vermiyo resmen
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
1 yılAynı durum. Biliyon zaten dış görünüşüne göre davranır insanlar. Belli bir yerden sonra ağlamayı bırakırız herhalde.
19 Yorumla- 1 yıl
Yani sadece sevgi aşkda değil kötüysen direk gittiğin kafede bile ya da insanların yanında 2. sınıf insan gibi davranılıyor.
- 1 yıl
Bende gitmiyorum dışarı çıktığımda bile insanlar yüzünü asıp bakıyor bana dışarı çıkmayı bıraktım o yüzden. Ama üni var işte
- 1 yıl
Tipin kötü olunca insanların haraketleri komple değişiyor böcekten farkın olmuyor kimsenin gözünde sadece kızların değil
- 1 yıl
Olmuyor işte 160 ım.
- 1 yıl
Birde kızların yorumlarını hiç samimi bulamıyorum böyle sorularda
1 yılboş ver hayat üzülmek için çok kısa, kimse için değmez
17 Yorumla- 1 yıl
Aşkı mı, acısını mı 🙄
- 1 yıl
Aşk özlemi demek istedin o halde 😅 vakti gelince olur illaki bu işler öyle siparişle olmuyor, ne zaman nerede karşına çıkacağını bilemezsin çok da takma büyük bir kayıp değil
- 1 yıl
Dünyada milyonlarca insan var 3-5 kişi reddetti diye kimse olmayacağı anlamına gelmez. Belki de aceleci davranıyorsundur önce bir muhabbet kur tanış kaynaş zamanla olur
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılcekme bos ver sana kiz/erkek mi yok diyip sakaya vururum isi
15 Yorumla- 1 yıl
ver yapacak bir sey yok 😂
- 1 yıl
hayirli olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
1 yılDaha yaşın küçük mutlaka iyi birileri çıkar acını yaşa boş ver ama bu zaman bir daha geri gelmeyecek
13 Yorumla- 1 yıl
Sen herkes gibi olmak zorunda değilsin
1 yılAşk acısı mı çekiyorsun ama sen detayda sevilip, sevmedim demişsin o zaman nasıl oluyor bu
16 Yorumla- 1 yıl
Çok şey istemiyorsun, hakkın olanı istiyorsun bir gün mutlaka sen de sevileceksin merak etme dün de dedim sana
- 1 yıl
Beklediğin için sıkıcı akışına bırak çünkü bu işler nasip gelir seni bulur 😻
- 1 yıl
Amin ablam😻
1 yılAşk acısı çekmedim ama nefreti çektim, en iyi şey sürekli sosyalleşmek her alanda yani
13 Yorumla- 1 yıl
Hayırsızlar shshs
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılGeçer geçer şimdi ağla sonra unutursun zaten.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 1 yılÇok zor bir süreç ama geçecek emin ol
Kelin merhemi olsa başına sürer ben ne desem boş12 Yorumla Şu an dünyanın sonu gibi geliyor ama o işler öyle olmuyor. Ölmüyorsun. Hatta unutuyorsun hiç yaşanmamış gibi geliyor. Ben buna mı üzüldüm deyip kendinle dalga geçiyorsun.
10 Yorumla
1 yılEğer üniversiteye gitmiyorsan üniversiteye git bölümün içinde eğlenceli olabilecek bir bölüm seç kendi kafanda birsürü arkadaş ve kızla tanışırsın ve bölümündede eğlenirsin bu ortamlara girince zaten illa biri çıkıyor karşına
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılAslına bakınca o acının yoksunluk duygusu olduğunu fark edince, arayışa girmen gerektiğini fark ediyorsun
10 Yorumla Zaman her şeyin ilacı
11 YorumlaBende senin gibiyim. Tek farkım üniversite 1. sınıfta bir kızı sevmiştim ama oda beni reddetmişti, o günden beri acının en büyüğünü yaşadım
10 Yorumla
1 yılZamana yaymak ve o süreçte normal hayatında her ne yapıyorsan onu en iyi şekilde devam ettirmek
10 Yorumla
1 yılAşka inanmadığım için kimseye de tavsiye veremem sanırım.
10 Yorumla
1 yılBir süre sonra hiç olacak bir acıya harcadığın zaman için pişman olacaksın..
Bunu düşün..10 Yorumladegmez acıyı çekmeye değen insan aşk acısı yaşatmaz zaten aşklar bana gore sacma
10 Yorumla
1 yılAllah var gam yok. imaj varsa imkanda var.
Türk acı cekmez çektirir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBoş işler olduğunu yaşın olgunlastigin da anlarsın o yüzden şu an ne dersek sen yinede olmayan aşkın acısını çekeceksin aklın başına gelinceye kadar.
10 Yorumla Çok tavsiye verecek bir şey yok zamanla herkes unutulur hele şimdi çoğu kişi ilişkisi her ne kadar uzun sürerse sürsün çok kısa süre sonra birisini bulup hayatına devam ediyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Pek sanmıyorum 😢😢
11 YorumlaSusarim ve sadece bu sarkiyi armagan ederim
17 Yorumla
1 yılAcıyı yaşa başka türlü atlatamazsın
11 Yorumla
1 yılGez dolaş arkadaşla takıl
11 YorumlaAşk diye bir şey yok kendini boşuna üzme 💅
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı. Acını yaşa oda güzel
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Salla koçum başka derdin mi yok derdim 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zamanla geçer
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sinan Sami demiş daha ne diyelum saa
10 YorumlaAsk acısına kesin çözüm Aşk acısı çekmemek
10 Yorumla
1 yılKendisine odaklanmasını söylerim.
10 Yorumla
1 yılZamana bırakmaktan başka çaresi yok
10 Yorumla
1 yılKendine gel olur
11 Yorumla
1 yılSevgilin olmadan aşk acısı nasıl çektin 🤔
13 Yorumla- 1 yıl
Gökce sıla - ben olmaliydim sana gelsin.
Öncelikle kendine biraz zaman tanı duygularıni bastırma , yaşa ve bunun bir süreç olduğunu zmanla acının hafifleyecegini unutma. Her yaşadigimiz duygu özel ve güzeldir tadını çıkart. Sen şimdi ne saçma acı cekiyorum ne tadı diyebilirsin acı biberde acı ama bir tadı var değil mi? Sevmek iateyip sevemeyen , ağlamak isteyip aglayaman ne çok insan var bir bilsen duygularinin ve yaşadıklarının kıymetini bil seni sen yapacak değerler onlar. Belkide bu acı seni gelecekte ki eşine hazirliyordur bilemezsin.
Sabret
17 Yorumla- 1 yıl
Meslek edindiren iş veren yok ki bedensel yürüme engelliyim nereye başvursam ya öz geçmişimi kayıt eder gönderir ya da "sana göre iş yok burada" der başından savar 18 yaşımda memurluğa atansaydım eğer şu an evlilik yolundaydım herhalde, milli sporcu olmak için uğraşacağım bu önümüzde ki hafta kendime yakın bölgelerde ki branşlara bakacağım
1 yılÇekmesin.
10 Yorumla
1 yılKendine gel aqq
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. üzülme boş ver geçer deriz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat