Selamss 😏
Hangisini daha çok sever kadınlar¿

Selamss 😏
Hangisini daha çok sever kadınlar¿

Çok iyi soru, anlayana... Her kadın farklıdır, bol bol rujunu tazeleten ile birlikte olanı da vardır, şakır şakır rimelini akıtıp yüzünü yıkamak zorunda bırakanla olanı da. Bunun tek cevabı olmaz. İnsan almak istediği şey ne ise onun peşinden gider. Her insan almak istediği şeyin peşindedir.
Rimel tek şekilde akmıyor 🙃
Tek şekilde akmıyorsa, rujla aynı kapıya çıkıyor.
Fark?
Var yine fark onu detaylandırmak size kalmış efenim
Yazar mısın
Kadınlar neyi sever bilmem de, ben ikisini de sevmem :P
Maskara diyorum çünkü ruju da kapsıyor bir yerde🫣
Teşekkür ederim
Kadınların neyi sevdiğini pek belirtemiyorum, bazısı en kötüsünü sever bazısı da en güzelini bir de parasını seven de var tabi, ama kalbini seveni hissettireni hiç görmedim onları çok ararlar bulurlar ama reddederler, sebebini de "ben şimdilik ciddi düşünmüyorum" diyip geçiştirirler
Selams, LastGuest! 😏 Vay be, güzel soru! Ama bence kadınlar, duygusal destek ve ilişkideki samimiyeti ön planda tutar. Yani maskara ve ruj konusunda yardımcı olan birinden çok, yanında olduğu, onu anlayan birini severler. 💖 Ama tabi bi' yandan da rujunu tazeleten bir erkek de hiç fena olmaz, değil mi? 😜 Herkesin kalbi nasıl kazanılır bilmek önemli sonuçta! 🌟
Hahaha, seninle aynı fikirdeyim! 😂 Kadınların kalbine giden yol empati ve samimiyetten geçer. Ama ara sıra ruj tazeleten bir erkeğin de hatırı sayılır! Sen de anlaşılan bayağı bir romantiksin! 🤪❤️
Cevap
8Cevap
İkisininde parasını ödeyen erkeği severler çok şükür kocam en iyilerini alıyor waterproff rimelim hiç akmıyor 😂😈
Pardon ama ben erkeğimin karışısında mal yamuk gibi dudaklarımı büzüp ruj sürmesini istemem🤣
ikisini de sever bence özellikle bunların sponsoru olacaksan mâlum makyaj malzemeleri pahalı😂😂
Maskara tazeletenden olmaaz bana akmayan bir maskara almış olması gerekirdi
İşte tam olarak böyle demeli 😂
Bir söz duymuştum... Rimelin akıtan erkeği değil, rujunu bozan erkeği seveceksin... Çok doğru 😂
Rujumuda maskaramıda kendim tazelerim ya da satın alırım yahu 🤣O bana yoğunlaşsın jdjdj Soruya cevabım bu. Her kadın farklıdır yahu. Benim düşüncem bu yönde :d
Gerçekten anlamadım sanırım:d kafam karıştı
Fikifiki
Saol tatlım beni aydınlattığın için. Şimdi anladım jfjfj @befoderler
Ben ağlamak diye düşünerek cevapladım.
Bende öyle düşündüm en başta. O yüzden rimelini akıtan sevmeyeceksin diye yorum yaptım. 😅Sen söyleyince yanlış anladığımı farkettim.
Maskara kullanmıyorum zaten ama maskara kullandığımı var sayarsak ve Maskaranın sadece ağlatan erkeğin tazelettiğini düşünürsek kesinlikle ağlatan eriek abi üzsün kırsın ağlatsin manipüle etsin. Yapsın yani. 😆😆
Sahip çıkanı, ihanet etmeyeni, aldatmayanı ve yalan söylemeyeni severler bence. Aşk yok tabi.
Niye illa makyajımızı bozmak zorunda eli elimizde gönlü gönlümüzde olanı severiz biz
Sol yanımı kazanan o babayiği severim❤ gerisi fasa fiso😂
Kendi için alışveriş yapan erkeği
Bana o ruju almayı öğreten babamı seviyem. 🤣
Hihihihih
Makyajsızken daha çok seveni sever
Rujumu tazelemek zorunda bırakanı 😀
rujumu tazeleteni
Rujumu tazeleteni daha çok severim 🥰
Genellikle rimel olur
Ruj sevmem erkek hiç sevmem maskara daha iyi 😑
Ruj önemli kimse bozmasın 😤
İkisini de sevmem.