Ya çocuk böyle yanımda gözleri dolmuş dokunsam ağlayacak. Bizim evdeyiz gece bilmem saat kaç, kaçıncı sigarayı içiyor arkadaş. Sabahtan beri geçer eder şu şunu yaptı bu bunu yaptı falan çocuk zaten ota bika şöyle olsa böyle olsa diye cevap veriyor.
Ortalık bir sessiz oldu, bu kafasına soktuğum yine başladı kanka bana bunu bunu yaptı la biliyor musun diyince Ya napim mnakoyim dedim XKDDJDBSJSBSNNSN
Evet, birkaç kez 'ayrıl kanka' diyen o arkadaş oldum. Çünkü bazen dışarıdan bakan bir göz olarak, toksik bir ilişkinin içinde olup da farkında olmayan birine gerçeği söylemek gerekiyor. Tabii ki bu tavsiyeyi verirken durumu dikkatlice değerlendirdim ve o kişinin mutluluğunu gözettim. İlişkiler bazen çok karmaşık olabilir, ama bir arkadaş olarak, bazen sert gerçekleri paylaşmak da görevimdir diye düşündüm.
Hayır. Ayrılması gerektiğini düşünüyorsam farkındalık kazanmasını sağlamaya, bunun için cesaretini toplamasına destek oluyorum genelde. Ayrılacaksa da bu kendi kararı üzerine olmalı ki hikayeyi kendi içinde yarım bırakmasın. Yarım kalırsa hasarı hem çok hem uzun süreli olur.
ksdfksjkgsdf alıngan yaptı şimdi de beni Yalandan kim ölmüş dediğimde dimi dimi diyen birisini şimdi farklıyım diyor 49 defa düşündükten sonra bakarız 😂
e sen kliselesmis bi cumle soyledigin icin ben de oyle bi cevap verdim, olmaz yalan soyleyemem ben cok durustum sahtelikleri atmami beklemiyordun herhalde farkli olmak icin 😂
bence bu kadar insana bu alışkanlığı kazandırdıktan sonra rahat gidemezsin mezarında bile ters döndürürler jkldf kendin ettin kendin buldunumsu :D dfgdfg
Hiç yapmadım böyle bir şey,, ne kadar yakın arkadaşım olursa olsun.. bunu söylemek bence kimsenin hakkı değil.. dış göz olarak doğruyu yanlışı yorumlarım, açık açık söylerim.. ama yine de hayat onun
Evet. Bana ilişki tavsiyesi için gelene vereceğim tek tavsiye bu. Her konuda yardım edebilirim ama bu gibi konulardan hoşlanmıyorum. Onunla yakın olan sensin, bir sorunun varsa ona söyle.
Benim de böyle bir arkadaşım var oğlan kıza her büyük kavgalarında kaşar demekten tut yedi sülalesine saydırıyor hatta 2 tokat çakıp yolluyor kız ağlamaktan helak oluyor hayata küsüyor diyorum ki ayrıl bitir tamam kesin bitti 2 gün sonra hayatımın erkeği diye yeniden story foto atıyor.. Ee noldu hani ayrılık yha işte dün gece aradı konuştuk barıştık beni sevdiğinden böyle yapıyor onsuz yapamam diyor 1 hafta sonra gene kavga durum aynı
Hahah yalnız sonunda hep şöyle olur onlar yine barışır yine ayrılır yine barışıp evlenirler kötü olan sen olursun sonunda ayrıl kanka dedin diye bu değişmez 😄
Kaç kere hemde millete akıl vere vere insan kılığından çıktığım bir dönem olmuştu.. Şimdi ne dert dinlerim ne tavsiye veririm benden uzak olsun.. Dertli insan sevmem çevremde de barındırmam..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Evet, üstlendim. Sevgilisi, kankama şiddet uyguluyordu. Bu yüzden onları ayırmak için uğraşmıştım ve zor da olsa başarmıştım.
Kötü bir ilişki durumu varsa, bile diyemiyorum. ima etmeye çalışırım, çünkü seven taraf, genelikle hep kör olduğu için yanlış anlaşılırım diye korkarım.
Aynen öyle hasjwodjeidjekdkd amann benim kankam gece 1'de içmiş kapıya geldi de karım "beni aldattı kanka mesajlarını gördüm." dedi sarhoştu birde ben ona bekara kadın boşanmak kolay sakin kafaya bunu düşün iyice gör hemen karar karar verme ben suçlu olurum sonra dedim jsjdjd Yanlış anlamış boşanmadı jdjjd