lisedeyken hoslandigim oglanin yaninda vahsice hapsurmustum... o bogurtu senden mi cikti - diye soran gozlerle bakmisti bana resmen, cok utanmistim :D tabi o zaman icin
simdi olsa zerre umursamazdim :D
simdi olsa zerre umursamazdim :D
Yaş 15-16 Arkadaşlarla oturmuşuz. En az 10 Kişiyiz. Aşırı güzel eğlenceli bi ortamdı. Benimkisi tam karşımda oturuyordu. Elim ayağıma dolaştı, Heyecandan ne yapacağəmı bilemiyordum. O ara az kalsın sandalyeden düşecektim. Düşer gibi oldum ama düşmedim. Fakat Herkes gülmeye başladı. Peki benimkisi ne yaptı? Bilerek O da kendini yere atdı. Guya Ayağı takıldıda Düştü. Sırf dikkati üzerine çeke bilmek için, bana değilde ona gülsünler diye. Karşılıklı platoniklik Yaşıyorduk sjsjsjsj. Sonra Ben İspanyaya gitmek zorunda kalınca Bi daha iletişime geçemedik. şu an Napıyordur acaba😂😅
yaaa ama bu cok guzelmis :D harbi cocukmus
Onun gibisini bulamadığımdan Sapım knk😂Yine karşılaşırsak direkt zorla evlenecem sjsjsjs. Bide hatırlıyorum ya, O da beni seviyormu diye Deniyordum onu. İnternetden bi sayfa bulmuştum. İşte Karşındaki Sana aşıksa Bunları Yapar diye. Bende yapıyormu ona bakıyordum 😂😂😂
Şey vardı mesela, Göz teması kurmaktan çekiniyorsa eğer Seviyordur. Ulan Ben Çocuğun gözlerine bakamıyordumki, Nerden bileyim Göz teması kuruyormu. Ama Ne zaman bunu denemeye çalışsam, Yani ona baksam Bi bakıyorum Zaten oda bana bakıyormuş😂
Sonra Biz aynı ortamda Defalarca karşılaştık. Koskocaman bi masanın etrafında toplanıp oturuyorduk. Yerimi değişerdim, Bi bahane bulup oda Yanıma geçerdi.
karslilikliymis belli ki :D
Daha neleeeeer neleeer. Ahhh Cedric Nerdesin olm, nabion acaba
baya platoniklikten oteymis sizinki... ahh kader
Sadece Çocukluktu🤷🏻♀️
Metro istasyonunda turnikeye erken basmıştım. O da benimle birlikte metroya kadar yürür biraz daha zaman geçiririz diye romantik planlarımı hangi mantıkla düşündüm bilmiyorum. Diit sesiyle turnike açıldığında "ben gelemiyorum yalnız buradan sonrasına sen devam edeceksin" demişti. O andaki yüzümün utançtan kızarması mı, çaresizce turnikeye ve elime bakışım mı, hayal kırıklığım mı, şapşallığım mı bilemedim hangi ifadeyle baktıysam ama o günü hala unutamıyorum... 😊
aslinda utanilacak bi durum degilmis ama insanin hoslandigi olunca tabi... :D
Cevap
5Cevap
Koşarken düşmüştüm ben de ayakkabım çıkmıştı.. 😄
ahahahah o da kotu :D
Evet ya 😂😂. Sevdiğim çocuğun yanında babamdan dayak yemiştim
Olamazz ,🤦
Oldu bile jdjsjsjsj. Kaç sene geçti tabi üzerinden. Yalan söylemiştim haketmistim yani
Hayır, olmadım.
oldumm.. çok rezil bir andı unutamıyorum 😅😅😅
Öskfksk oldum yaa olmayan var mıdır
Ben yapmışsam rezil olmam :D
Hayatım böyle
Oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?