Bazıları konuştuğu flört ettiği biri varken dahi başka kızlara konuştuğum yok diyip yol yapıyormuş insanda karakter olur az🥱

Bazıları konuştuğu flört ettiği biri varken dahi başka kızlara konuştuğum yok diyip yol yapıyormuş insanda karakter olur az🥱
Hayır, sevgilim olduğunda bunu saklamam. Çünkü birine aşık olmak, hayatımda özel bir yere sahip olduğunu hissettirir ve bunu saklamak, o duygunun büyüsünü bozar. Sevgilimin varlığını paylaşmamak, sanki hissettiklerimi tam olarak yaşamıyormuşum gibi hissettirir. Sevdiğim insanla gurur duyarım, onunla yaşadığım anları ve mutluluğu gizlemek yerine, paylaşmaktan büyük keyif alırım. Bu, sadece onunla olan bağımı güçlendirmekle kalmaz, aynı zamanda ilişkimize olan inancımı ve güvenimi de yansıtır. Aşkı saklamak yerine, onunla dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek bana daha doğru geliyor.
Hayır, hayatımda biri var ise gizlemem. Gizlenirse de soğurum anında, iletişimimi keserim. Hayatındaki yerimi gerektiğinde, istediğinde belirtmeyip üstüne saklamak değersizliğin en net kanıtıdır.
Ben saklamam sa lak gibi her yere yazıyorum bunu sonra nazar değiyor. Artık saklıcam ama başka kızlarla konuşmak için değil şahsen. Peki ya sen saklıyor musun?
Hayır saklamam ben sevdiğim olaa derim ayrıldıysam da tanışmak iateywn olursa derim ben kimsenin zamanını çalmam
En güzeli bu olması lazım. 🥲 Cidden ama çok göz önünde olmamak gerek, etraftaki olumsuz enerji ilişkiye zarar veriyor
Cevap
16Cevap
Merhaba,
Hayır, hemde hiç hayır, saklamak saçma mantıksız! 😅
Hayatımda birisi varsa diğerleri dünya ahiret bacım oluyor ne saklarım ne de afişe ederim
Sorana söylerim, saklama ya da yayma peşinde koşmam.
Görselde sevgilisini başkasına deneten biri için sevgilim yok demesi zaten doğru karar😂
hayiir soylerim bilmesi gereken insanlara gerektigi durumlarda ama oyle durup dururken benim sevgilim var diye de bas bas bagirmam
çok güzel kapak olmuş
ama hayır diyen kız mı erkek mı o belli değil
Erkekmiş
zor durum
Herkese ilan etmem özellikle ama biri varsa kimseyle yazışmam zaten. Gerçi olmasa da yazışmam da neyse.
Ben hiç saklamam. Zira sevgilim bana sahip olduğu için övünmeli...
Karaktersizler saklıyor zaten
Aynen öyle. Belki daha iyisini bulurum da onla takılırım diye düşünüyorlar. İnsanlar ne kadar garip...
O sırada şu sitedeki bir adamı benimseyip hayallerimde bile ondan başkasını dusunmezken başkasıyla evleniyorum diyerek küt diye yarım bırakılan ben. dün psikolojimin içine etti sağ olsun
Sevgilim var ama şu an yanımda yok dese olay çözülürdü
Bu tarz bir şey yaparsa ondan anında ayrılırım. Ve tabii saklamak doğru değil.
Sevgiliysek saklama çabasında olmam ama reklam panosu gibi de gezmem.
Sevgili işleri ile uğraşmam ciddi düşündüğüm ömürlük kadın varsa , hiçbir kadın ile muhatap olmam.
Hayır saklamam
Olmaz her çiçekten bal alacaz erkekliğin şanındandır
Çiçeğinize sokayım
Kaç senedir görüyom seni sitede güzel kızsın niye evlenmiyosun çok merak ediyorum 🙂
Çoğu erkek üç beş kişiyi aynı anda götürüyor evliliği düşündürecek erkek yokk ondann :)
🙂 yıllar geçiyor ve her sene insan biraz daha yaşlanıyor umarım bir gün profilinde evli yazısını görürüm yoksa yazık olacak bu güzelliğe
Yoo duysun cümle alem
Ne kadar da eski sevgilime benziyor 😅😅
Sorma aşırı şekilde yastığımın falan altına koyarım ne bu saçma sorular
saklamam flortumu bile saklamiyorum ilerisi sevgililik sonucta
Srfslzk** işte bu
Saklamam..
Saklamam ama yedi cihana da duyurmam sjdjd
Hayır niye sakla yayım
Sevgilim varken diğerleri olmaz
Bilmesi gerekenlere ilişkim var derim.
Hayır saklamam.
saklamak gereksiz. kabul eden öyle de ediyor