Sevgilinizden kendinizle ilgili bazı şeyleri sakladınız mı ya da saklar mısınız? İlişkilerde her şey şeffaf mı olmalı sizce?

Sevgilinizden kendinizle ilgili bazı şeyleri sakladınız mı ya da saklar mısınız? İlişkilerde her şey şeffaf mı olmalı sizce?

Hayır ben sır saklamam tabi ki de.. zaten sır saklayan kişi güvenmiyordur. güvenmiyorsa da evlenmesi ya da sevgili olması aşırı saçma gelir zaten. ben sevgilimden ya da eşimden hiç bir şeyi gizlemem. yani bilgi veririm sorduğu her soruya da yanıtlarım hiç çekincem olmaz.
Merhaba,
Hayır sır saklamam, çok boş boğaz bir insanım, her şeyi söyler anlatırım! 😅
Konuşmayı çok seviyorum, anlatmayı dinlemeyi daha da çok seviyorum! 😅
Şeffaf olmalı da her şeyi de anlatmasın, canımı sıkacak beni üzecek, çok pis olurum, pis ederim filan! 😅
Sır saklarım. Herkesin sırları vardır. Kimin sırrı yok ki. Bu arada fotoğraf pek iyi değil. Benim profilimden örnek fotoğraflara bakabilirsin
Kıskançç
alkdfsls eveedddd o benim askdfjl
Hakkım olanı almak beni ziyadesiyle mutlu etti
Güle güle kullanın mutluluklar sjjdjdt
Thanks alkjsdfd
Not at all jdjfjf
asdfjkl o ne demek
Saklarım, her şeyi ortaya dökmek olmaz.
Uuu tenk yuuu 🫶
You're welcome 🩷
Cevap
17Cevap
Sevgilimden hiç bir şey saklamam, ilişkimiz daha yeni değilse.
Kitap gibi her şeyi elin adamına açmaya gerek olduğunu düşünmüyorum
bence her şey şeffafça olmalı
ben zaten sevmem öyle saklamayı vs. her şeyi açıkça konuşmak, saklamadan konuşmak daha iyi ve zahmetsiz asjdkd
iki taraf da birbirine güvenmeli ve açık olmalı eğer olmuyorsa olmuyordur zaten ama bu saygıyı birbirlerine göstermeliler bence
antin kuntin işlere gerek yok jassf
Her şey ortada olmalı ancak karşılıklılık ilkesi gereği. Yine iş hayatı ve başkaları ile ilgili çok uç konular gizli tutuomalı diyorum. Çünkü onlar başkalarına aittir.
Saklanmamalı bence. Çünkü her saklanan elbet bir gün günyüzüne çıkar ve ilişkiyi temelden sarsar. Kavgalar, kırgınlıklar ve ayrılıklara yol açar. En başta her şey konuşulmalı anlatılmalı bence.
sır saklamam sorarsa söylerim lâkin herşeyi anlatmak istemem bu beni rahatsız eder geçmişle alakalı şeyler sormasın bana..
saklamam sadece olumsuz şeyleri yansıtmayı doğru bulmam.
Sır saklamam paylaşırım sevgilim olursa...
Güven önemli...
Sevgilimden çok önemli sırrım varsa onu saklarım gerisini saklamam
Yeteri kadar güven verdiyse ve başkasının sırrı değilse saklamam
Herşeyimi bilmesine gerek yok.. o kadar şeffaflığı hak etmiyorlarda zaten
Sırlarımı da bırakta kimseye anlatmayayım adı üstünde sır
Geçmişle ilgili hatalarınızı devam ettirmıyorsanız anlatmak zorunda değilsiniz ama ben anlatırdım sanırım yalan söylemek istemezdim.
Sırlarımı sevdiğimde saklarım.
Gerektiginde herkes den saklanir adi ustunde sir çünkü
Sorarsa söylerim
Sır saklamam. En iyi dedikoduları onunla yaparım.
Şuana kadar beni herşeyimle tanıyan biri olmadı
Bilmesi gerektiği kadar söylerim.
Saklamam ama herşeyi beklemesi gerekmez.
*bilmesi
Tabii ki. Herşeyi herkese anlatmazsın.
Evet saklarım. Ailevi sirlar soylenmemeli
Sabıkalı olduğumu saklarım hep.
Olsa hayir
Saklamıyorum
Sir saklamayi sevmem
Saklarım
Sevgilim yok :/
Saklamam
Hayır saklamam
Saklamam ama galiba artık saklayacağım