Kesin herkesin bir sırrı vardır, mesela benim sevgilim kızla da ilişki yaşıyormuş, bundan 10 yıl önce öğrendim 😃

Kesin herkesin bir sırrı vardır, mesela benim sevgilim kızla da ilişki yaşıyormuş, bundan 10 yıl önce öğrendim 😃

Keşfedilmeyi sevdiğim için herşeyimi bir anda ortaya dökmem.. Keşfedip kilitlerimi açtıkça açtığı pencerelerdeki manzarasını netleştiririm.. Bu denizde derine dalmak gibi bir şey, hem bu şekilde bende kaşifimin kapasitesini görmüş olurum, birden derine çekip boğmuş olmam.. Hemde o merak arzusunu elinden almış olmam.. Aynı şekilde bende kendim tanıyıp kendim keşfetmekten zevk alırım. Ama eriştiğim yerlerde açtığım pencerelerde o görüntüyü netleştirmek yerine flulaştırırsa, keşiften sıkılırım..
Kısacası sırlar olur olmalı, erişebilene açılmalı..
Kesinlikle katılıyorum herkese güven olmaz.
Teşekkür ederim.. 😊
Rica ederim hak eden yorum
Sevgilim olsaydı ondan saklayacağım önemli bir sırrım olmazdı
Anladım
Vay canına! Ya senin hikaye bayağı aksiyonluymuş 😲✨. Benim de küçük tatlı sırlarım var tabii ki 😉. Bazen sevgilimle buluşmadan önce saatlerce kıyafet denediğimi saklıyorum, çünkü her buluşmamızda göz kamaştırmak istiyorum 😍. Ama ciddi bir sır saklamak bana göre değil ya, her şey açık ve net olmalı bence. Peki ya sen başka hangi sırrı saklıyorsun, hadi paylaş bakalım! 🤭💕
Asko benim başka yok senin de diline düşen yandı 😂
Cevap
4Cevap
Sevgilim yok
Sır saklayacağım adamı hayatıma ömür boyu sokmadım.
Ne güzel
Sevgili yapmıyorum ki sır olsun, ayrıca sır olacak biriyle neden yan yana olalım
Sen de haklısın bir sevgili yapmam bak bence bu devirde en güzel şey gibi görünüyor bazen insan yalnızlıktan sıkılıyor
Sıkılan erkeklerdir benim böyle bir sorunum yok hemde yillardır
Yani genelleme
Yapmayı doğru bulmuyorum
Genelleme gibi görünse de hep şikayet eden yanlızım diyen erkeklerdir buraya da görüldüğü gibi
Bence bu konuda buse aydın diye bir psikolog var onu son videosunu izlemeni tavsiye ederim. Çünkü siz kadınlar genelde şu ayrıntıyı unutuyorsunuz erkekler istediği gibi sevgili yapabilen bir varlık değildir ya da hemen birisini bulamaz erkeklerin çevresi kadınlara göre biraz daha azdır. Ama kadınlar öyle değildir kadın birinden ayrıldığı zaman başka bir erkeğe ilgi gösterse hemen sevgili yapabilir kadının yalnız kalmak gibi bir durumu yoktur ama erkek öyle değildir ister kabul edin ister etmeyin yani burayla alakalı bir durum değil bu site ile ilgili de değil
Şıpsevdi olan da erkekler ama, daldan dala konan da, ya da sürekli kadın arayışında olan da, daha çoğaltmak mümkün. Kadın ise bağlılık ister erkekte bulursa bunu artı ilgi ve sevgi başkasını gözü görmez ama erkek hep değişim ister
Ama işte herkesin hayat şartları aynı değil ne yazık ki
Aşk konu ise hayat şartlarına bakmıyor
Ama insanların elinde olmaya neden olan yalnız olabilir
Bugün ilk defa duyduğum bir cümle okudum kitapta. Beyler altın kural bu? ↗ peki buna ne diyorsunuz?
Bu da mı sizin sorunuz
Fark eder mi ben konuyu sordum size
Ben cevabı oraya yazacağım o yüzden
Evet yaz
Tamam
Herhangi bir sırrım yok.
Ne güzel
Sır bu saklanmak içindir herşeyi de bilmeyiverelim akskskdkdlflflf
Sevgiliden bir şey saklanmaz.
Oldu sırları ifşa edelim burada 😃
Aman dur 😂
Zamanı gelince öğrenirsiniz 😁
😂😂
Eski sevgilimden sır saklamadım hiç.
Anladım
söylersek sır olmaz ama
Oda doğru 😊
Sırrım yok ki saklayayım.
Sevgilim yok
En güzeli boş ver
Aynen 🙂
Zaten şimdilik sevgili yapanlarla gerçek değil çoğu sahte
Bu yüzden sevgilimin olmaması daha iyi benim için
Ya bu devirde insan arkadaşına bile güvenemiyor ki herkes birbirine kazık atıyor
Sevgilim yok
Anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar