+1 yılİlk zamanlar saklarım çünkü 3. kisiler yüzünden çok çektim ve çok yorum yapıyorlar farkında olmadan insan etkileniyor. Artık kafamda onayladıktan sonra çevreye söylerim ama yine de ilişkim hakkında kavga etsekte söylemem olması gereken en sağlıklı yol. :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
u +1 yılSaklamam her zaman üçüncü kişilere fırsat vermektir. Gizli saklı yaşamak zorunda olduğum ilişki olamaz. Rahat rahat aşkımı yaşamayacaksam ne yapayım o ilişkiyi ben. Tabii yine çomak sokmak isteyenler olacaktır ama kimin kime ait olduğu belli olacak.
219 Yorumla- +1 yıl
O da çiftlerin arasındaki bağ ile alakalı. Bazılarının hoşuna gider çomak sokulması ve biterler, diğerleri kafa tutar bu duruma daha fazla kenetlenir.
- +1 yıl
Zorla dinlettirmek lazım bazen. :D güvenmek kolay bir olay değil ama güven aşılamak lazım
- +1 yıl
Biliyorum :D
- +1 yıl
Mörcüü :D zahmet olmadı inşallah
- +1 yıl
😥 beni de ağlatacaksın dhdhs
- +1 yıl
Soğan doğruyorum da
- +1 yıl
Soğanın tozu işte
- +1 yıl
Oluyormuş demek ki :D
- +1 yıl
Ben de bilemezdim yerinde olsam djdjs
Açıklamak gereği duymam, hayatımla ilgili beni ilgilendiren şeyleri paylaşmayı pek sevmiyorum. Enerjisel şeylere inanıyorum ancak buna gelmeden paylaşma durumlarını zaten sevmediğimden ortada bir problem olmuyor.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi bir birinden güzel 3-5 sevgilisi olanlar genelde nazardan korkuyor 😂
16 Yorumla- +1 yıl
sakin yaw 🙄
- +1 yıl
Teşkürler efem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yani görselde ki adam baya inanıyormuş nazara ki saklamış başka nedeni yok yani masumca 😂 evet nazar var deveyi kazana insanı mezara koyar ondan degil de birşeyleri insanların gözüne sokarak yaşamaya gerek yok diye düşünüyorum gerek evlilik gerek sevgili olsun herşeyin mütevazı kendi halinde sade olanı iyidir herzaman bir şeyleri sergilemeye gerek yok, art niyetli kötü insan çok sonuçta fırsat vermemek lazım 😊
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSaklı gizli şeylerden hoşlanmam ve ilişki konusunda özellikle ortada bir Gizem gizlilik söz konusuysa o işin sonu hüsranla bitiyor o yüzden özellikle gizlemem Soran olursa söylerim ki şu anda da söylüyorum ve çok yakın bir zamanda annemle de tanıştıracağım kendisini onun dışında ilişkim olduğunu da hemen hemen birçok kişi biliyor aynı şekilde onun da arkadaşları çevresi beni biliyor yani bu gizleme saklama olayları benlik değil kesinlikle
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Evet saklamaz lazım 3. kişiler bu işi çok iyi bozar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yapmam
10 Yorumla Sırf nazar olmasın diye değil ben sevdiğimi kimseyle paylaşmam anlatmam o bana ait
20 Yorumla
+1 yılBaşka şeylerdir net.. Nazar değmez de birileri biseyler yapar mutlaka
10 Yorumla
+1 yılArtık saklayacağım nerede bela var o geliyo 😂
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılCümle aleme duyurmazsam jxjss bu benim, ben de onunum jwjsj
19 Yorumla- +1 yıl
Desinler 😃
- +1 yıl
Düğün yok sus
- +1 yıl
Aaa KScan çok geliniyor üzerime
- +1 yıl
Abi mi diyim anlamadim derim jsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle saklardım çünkü gerçekten insanların nazarı çok değiyor evlenmeye yakın söylerdim
14 Yorumla- +1 yıl
Uyuzluk kısmını anlamadım
- +1 yıl
Hmmm evet olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılNazara inanırım kenafir gözlü içten pazarlık sinsi veya kötü enerjisi olan kişilerle bırakın saklamayı diyaloğa girmem bile ama benim için özel olan kişilerle de bu durumu paylaşırım
10 Yorumla
+1 yılBir yaşıma daha girdim.. 😅
15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.. 😅😅 Böyle yalan mı olurmuş.. Daha profesyonel olsaymış bari.. 😅
- +1 yıl
Bilmem artık.. Ben anlamam.. 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet sakladım. En en yakınlarım hariç hiç kimse bilmiyordu. Şu an evliyiz ama düğünden sonra cümle alem öğrendi başıma düşmeyen bir taş kaldı. Mutluluğu da mutsuzluğu da kendi içinde yaşaman gerek. Şimdiki insanlar çok kötü çook
10 Yorumla
+1 yılİnanırsan kocanın İş yerindeki kadınlardan peydahladığı çocukların haberini alman çok uzun sürmez diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılBu saatten sonra saklarım ben :D
18 Yorumla- +1 yıl
Saati de mi var? hshs
- +1 yıl
aynen tam olarak 15.31 bu saatten sonra saklarım :D
- +1 yıl
Öğrenmiş oldum, ben de saklayayim bari olursa da nereye saklıyoruz tam olarak. Anneannemin çeyiz sandığı iyi mi? 😂
- +1 yıl
duruyorsa sakla bari :D
- +1 yıl
Köydeki evde duruyor. İçinde ne var bilmiyorum ama kurşun gibi maşallah. Dibine saklasam ameriga bile bulamaz 😂
- +1 yıl
ooo köydeyse kimse bulamaz sakla bari :D
- +1 yıl
Tamam biraz da sarımsaklamak lâzim, üstüne naftalin hshshs
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlsaydı saklardım kimseyle paylaşmak zorunda değilim
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ailem dışında kimsenin bilmesini istemem ve yakın olduğum kişiler bilse de yeterli Bazı insanlarda kıskançlık olduğu için ya da dedikodu ettikleri için hem şov peşinde de değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılMümkünse o soruyu soracak zeka seviyesindeki insanların sevgilisi olmasın.
20 Yorumla
+1 yıl😂😂
Yok valla bütün şehir biliyo evli olduğumu artık o noktaya gelmişim ben10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYakın arkadaslarım bilir cümle aleme duyuracak halim yok🙃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaklamam.
Benimse benimdir ve bunu herkes bilir.
Saklayacak ne var ki?10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaklayan sizinle eğleniyodur asla ciddi düşünmeyecektr sizi kqşqr olarak görüypdur nerden biliyosun demeyin. Kalbmi skp atmıştı bu tarz narsist biri.
10 YorumlaManga zamanın da cevabı vermiş "saklayıp gömeceksin kimseler göremeyecek"
10 YorumlaNazar hak ama abartmaya gerek yok ya 😄 kimse bulunmaz hint kumaşı değildir
10 Yorumla
+1 yılnazar olmasın diye değilde ailem duymasın diye sakkarım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen saklamıştım çok güzeldik Ama sanırım sonra benim Nazarım değdi ayrıldık ama herzaman çok farklı yerde kalıcak benim için.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaklamak lazimmis. ben anlattim durdum. cidden nazar oldu ve ayrildik hemen
316 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@OnurQ11 benim kendi nazarim bile degmis olabilir cunku asiri iyiydik. bu o kisi demistim ilk defa biri icin
Cevap sahibi+1 yıl@OnurQ11 o baskiyi ben de yaptim ya. ama sonradan toparlamaya calistim. yani normalde yapmam oyle ama o donem oyleydi iste. cepte gordu oyuzden bi sure sonra. sonra da bir sey demeden bitti. bence insanin kendi nazari da degebiliyor bence
Cevap sahibi+1 yıl@OnurQ11 o da guya seviyordu ama iste benim sevgim artinca onunki azaldi sanirim ve sonra da cepte gordu. skldi gitti. asla da kabullenemedim bu yaptigini cunku sonra cok ozur diledi. tamam hatani telafi et deyince yine kayboldu. normalde dengesiz biri degildir ama niye oyle davrandi bilemiyorum ki o da sacmaladiginin farkindaydi
Cevap sahibi+1 yıl@OnurQ11 35 yasinda hala nasil olgunlasmamia bilemiyorum yani ben de okadar olgun degildim ama o beni uzdukten sonra olgunlastim. ve dengeyi kurabilmek onemli sevgide. biri daha fazla sevince bozuluyor iliski
Cevap sahibi+1 yıl@OnurQ11 bende de yanlislar var. tum hatali davranislarini hos gordum sesimi cikarmadim. degersiz kaldim. o da sacma davrandi iste. onun da dengesi bozuldu
Cevap sahibi+1 yıl@OnurQ11 bilemiyorum artik. hayirlisi tabi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİşte budur dediğim erkek sevgilim olursa kimseden saklamam
10 YorumlaKeşke daha yaratıcı bir yalan söyleseymiş adam 😃
218 Yorumla- +1 yıl
Zaman çok hshshs
https://ibb.co/Qj8ZHjq
Yok yapmam böyle bir şey ama ilişkim hakkında detay vermem kimseye.
00 YorumlaAlnına 'Bu benim!' yazarım 😀😀
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yok ilan ederim ben saklayamam
14 Yorumla
+1 yılasla saklamam çünkü sevgilimin bir hata yapmaya popon yiyeceğini sanmıyorum (hanımcıda kendisi) hem nazar falan çok saçma şeyler
13 Yorumla- +1 yıl
@Ayşeaynur ben nazara inanmıyorum ve kulağa cidden saçma geliyor ayrıca küçümsemiyorum😊
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Yok ama çok da bahsetmemek gerek
12 Yorumla
+1 yılSaklamak değilde, yeri geldiğinde görüyorlar zaten öyle aynı yerlerde takılmıyoruz. Oda çalışıyor bende çalışıyorum
10 YorumlaSosyal medya da sürekli paylaşmak mantıklı değil zaten
10 YorumlaBir süre saklarım ne zamansa öğrenecekler.
10 YorumlaSaklarımm sadece ben göreyim, öpeyim, seveyimm
10 YorumlaSaklamam da öyle göstermeye de gerek yok
10 YorumlaCiddi düşünmediğim birini saklardım
10 Yorumla
+1 yılAhhahaha cringe olay
21 Yorumla
+1 yılAvukat tanıdığınız var mı
14 Yorumla- +1 yıl
Benim sormam gereken bir durum var yardımcı olur musunuz
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Saklamam ama iyi yanlarını gizlerim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEveet daha önce 3 yıl saklamışlığım var ailem bile 2. yılında öğrendi karşı komşumuzun oğluyla sevgili olduğumu 😅😅
00 YorumlaSevgilinizi değil mutluluğunuzu saklayın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nazar değmemesin için ablam mı demiş :D :D :D :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka gibi 😂
20 Yorumla
+1 yılSevgilim yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha neler ajfjej
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 YorumlaBende var o
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayır saklamam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok bee
10 Yorumla
+1 yılMumyalıyoruz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıleşyamı o :)
10 Yorumla
+1 yılSaklarım ben
10 Yorumla
+1 yılKimden nasıl saklamayı başaracağız ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaklamam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılHayır sjjds
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılHayırrr
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılay evet ya
10 Yorumla
+1 yılEvet saklarım
10 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem