Eskiden erkekler evleneceğim seninle diyerek kadınları kaldırıyordu günümüzde buna hala kanan var mıdır acaba?

Eskiden erkekler evleneceğim seninle diyerek kadınları kaldırıyordu günümüzde buna hala kanan var mıdır acaba?

Ciddi ilişki dediğin ilişkide madem erkolar bu kadar ciddiyse niye gelip kızın ailesinden istemiyor kızı hep bir merak etmişimdir. “Beni ailesiyle de tanıştırmazdı ciddi düşünmese. Tüm çevremiz ilişkimizi biliyor. “bahanesine sığınan çok safoz cinsim var ve alınlarından öpesim geliyor onları. Emin ol ilk seni tanıştırmıştır ve son olarak seni tanıştıracaktır. Yani bazı erkek aileleri de çok rahat. Kendi kızı konu olsa bu kadar rahat olmaz, eminim. Hadi elinde işi yoktur , daha önünde askerliği vardır. Anlarım da bir de hepsini tamamlayıp hâlâ oyalayanlar var.
Var oğlu varlar haklısın
Artık kimse buna inanmıyor ki. Zaten kimse evlenmekte istemiyor. Toplum eskiden daha baskıcıydı. Kadınlar evlenmeden bir şey yaşamak istemiyordu. Erkeklerde bu tür yalanlar uydurup kadınları kandırıyordu. Şimdi böyle şeyler gerek kalmadı.
Duyuyoruz ya hala var maalesef
Aman aman, şimdiki devirde kimsenin kolay kolay bu tür yalanlara kanacağını sanmıyorum. Kadınlar artık gözler dört açık ve kimse öyle basit numaralarla kandırılamaz. Zaten ciddi ilişki de yalanla başlamamalı değil mi? 😊 Her şeyin açık ve net olmasından yana olmak lazım! Sen ne dersin? 🌸😜
Cevap
58Cevap
Kadınlar 28’den sonra falan akıllanıyor, bazı şanslılar belki daha da erken. Sonrasında o ilişki yalanlarına b’k kanarlar. O sebepten bütün güzel kadınlar yalnız shdj konuyu nerden nereye bağladım 😅 erkeklerin sadece ‘Allah bir’dir’ dediğine inanıyorum, ona da ben de şahit olduğumdan mütevellit. Neyse Z kuşağı ile falan flörtcülük oynasınlar
🤣🤣 çok doğru bir görüş bu aklı olan inanmaz
Akıl işi olmadığı konusunda hemfikiriz 😅
Hala inanan kadın var vallahi ben erkeklerin Allah bir demesi hariç hiçbir şeylerine inanmıyorum kocam diyor bana da mı güvenmiyorsun diyorum erkek sus erkekçem yok suss sdfghk
🤣🤣🤣
Bu işsizliği yapan var mı gerçekten 😂 hadi kadınlar kanıyor diyelim.. Bunu yapan erkekler neden bu kadar uğraşıyor?
Yalan üzerine ilişki kurulmaz elbet bir gün elinde patlar
Bence bu zaman da kimse kimseyi gerçekten sevmiyor maalesef.. çoğu birbirini kandırma ve kullanma peşinde.. ve işin kötüsü farkında bile değiller
Evet aşk ve evlilik yalanı 😅
Evet :D
Evet, maalesef bazıları hâlâ inanıyor. İlişki arayışındaki insanların dürüst olmaması üzücü, ama gerçek şu ki, bazen insanlar duymak istediklerini söylediklerinde karşı tarafı kandırmak daha kolay olabiliyor. Bu yüzden dikkatli olmak, sözlerin arkasındaki gerçek niyetleri sorgulamak önemli.
Evet ve bunu mümkünse aşksız sek kafa ile düşünmek
Kesinlikle
Benimde erkek arkadaşım var, 2 ay olacak sevgililigimiz. Benden açık fotoğraf istiyor. Seninle ciddi düşünüyorum diyor, hayal kuruyor. Evimiz böyle olur, şu kadar çocuk falan. Konuşuyoruz bunları. Onun istediği fotoğrafı atmıyorum diye mesafe koyuyor aramıza. İlişki olayları cidden çok sıkıntılıymış.
Mümkünse sizden cinsel herhangi bir talepte bulunmayan insanlar olsun hayatınızda, ne kadar sevsenizde karşı tarafı bir yerde patlıyor.
Bence artık kanan olmamalı.
Boşanma oranları bu kadar yüksekken.. evlilik çağındaki hangi adamın cebinde minimum 1.5-2 milyon para varda (evi arabayı saymıyorum) ciddi anlamda gel evlenelim diyecekte. Evlilik bir erkeğin hayatinda oynayabileceği en büyük kumardir. bu kadar büyük parayla kumar oynamayı göze alacak. Ciddi anlamda evlenecegim diyen adam bundan sonra samanlıkta iğne bence. Bulan kaçırmasin.
Aşkından öldüğünü gösteren olsa dahi inanmıyorum. Ben lafa bakmam, icraate bakarım. Bir taraf ciddi ilişki yalanıyla kadını kandırır, diğer taraf kullanılır. Yahut bir kadın kendini kullandırtmaz ancak kendini yamalayacak birini bulur evlenir. Farketmiyor kardeşim kadın-erkek farketmiyor. İki tarafta menfaatçidir. Ya kullanılırsın, ya kullanırsın. Resmen savaşa döndü bu ilişki mevzuları. Ama yerr mi anadolu çocuğu bu numaraları yemez... Evlenmek için evlenmeye de karşıyım bu arada.
Gerek yok ki.
Karşılılı biribirinde hoşlanma olunca birlikte biraz içip, eve geçip biraz daha içip muhabbet etmeye devam etmek gecenin sonunda iki tarafı da mutlu eden sonuca ulaşıyor zaten, ne gerek var evlilik palavralarına :)
Hatta bana ciddiyet istemiyorum, sadece seks diyen kızlar bile oldu.
Bence gereksiz bir çaba ve gerçekten ciddi ilişki isteyen insana da yapılabilecek en büyük terbiyesizlik, herkes kendi istediğini isteyen insanlarla takılmalı.
Deneyimsiz olanlar üzerinde işe yarıyor. Bu yüzden özellikle "çıtır" avına çıkıyor sırtlanlar😂
Evet çıtır avı sezonu açılmıştır 😂
Ciddi ilişki yalanı nasıl oluyor ben anlamadım da açıklarsanız sevinirim
Ciddi ilişki yalanı nasıl
Evlenme niyeti olan bir kadına evleneceğiz diyerek yalan söyleyip faydalanmak
Öncelikle cevap verdiğin için tesekurler
Evet maalesef hala bu yalana inanan kişiler var
Evet maalesef 😐
Bence kimse artık evlilik düşünmüyor o yüzden kimsede bu yalanı uydurmuyor iki gün konuşup evli hayatı yaşanıyor zaten
Ben de o yüzden sordum
Çok var bı de yüzük takıyorlar yalandan sonra işi bitince hooopp güle güle
Yüzük joker zaten🤣
Hala var da evlilik pahalı olduğu için çok tutmuyor. Asgari ücret alıp birikimi olmayan biri akıllı bir kadına senle evlenecem dediğinde kadın diyor ki sen gözüne don alamazsın bir koltuk takımı 100k nereye evleniyorsun diyor
yani vardır. da bu olaya bence böyle bakmamak gerek. 2 taraf arasındabi anlasma bu. yalan diyebilir sende sezceksin. her zaman her konuda biri yalan diyebilir yani. ciddi ilişki istemeyen kızlardavar ayrıca
Kadınları kandırmak evlilikle olsaydı ohoo şimdi ki dönem çok zor djdj
Uyanık kadın sayısı çoğaldı değil mi 😅
Hahah yok ya kim kaybetti de biz bulacağız onları
Hahah 🤣🤣
Hemde nasıl biraz serseri tipli olup tavlasın, aradan bir iki ay geçsin okeydir. Ciddi diyerek şifreleri almak mı dersin, cinselliğe teşvik etmek mi, hatta varsa parasını yemek mi? Yeter ki kız ayılıp bayılsın sonrasını TV ye koy izle
Yalancılığın her türlüsü maalesef günümüzde devam ediyor sonrası ise sütten ağzı yanan sonrakine fena üflüyor derken toplu halde kimse kimseyi benimsemiyor önemsemiyor durumlar sadece duygusuz manasız ilerliyor
İnanan zaten aptldır zeki kadınlar erkeklere hiçbir zaman güvenmez ve inanmaz.
Evet haliyle aşık ta olmaz sanırım
Ben ne istediğimi açık açık karşı tarafa söyleyen tarafım. Hiç yalana gerek yok.
Dürüst insan yok gibi bir şey
genclerde yariyordur belki yalancıları tutup anlattirmak lazim
Evet eğitim şart 🤣
kizlarimizi korumamiz lazim😀😀
KS ekibinden yardım bekliyoruz 🤣
dimi yalanci uyelere isaret koysunlar 😀
Profil yanına minimal etiket "abaza" 🤣🤣
abaza korkutucu olmaz direkt dağ ayisi daha masumdur yazalim 😀
Etiket bu kısa olsun 😅
tamam oyle olsun detaya yazariz benim cümleyi 😀
Anlaştık 🤝
anlastik iyi geceler guzel sohbetti😊
İyi geceler bence de ☺️
Yok şimdi öyle hal aldı ki kadına seninle eğlencem bile desen olur diyor.
Evet çoğunluk bu azınlık için bu yalan hala yarıyor mu diye bir durum tespiti yapayım dedim😅
Bilmiyorum. Devir değişse bile insanlar değişmez ve hâlâ buna kanan binlercesini bulursun.
Evet olabilir
Onu da aldılar elimizden.. Başka bir yol bulmalı.. 😄
Bu moda oldu genelde :) biz sevdikte ne oldu gitti şimdi başkası ile birlikte çocuk ciddiyim evlenecem dedi ama işini görüp kızı bıraktı gitti şimdi kız yani eski sevgilim bana mesaj atmaya başladı bende görücü usulü ile nişanlandım bana mesaj atma diyince ağladı yani neymiş olay burada seven kaybeden her erkek farklıdır kimisi %80 zevk peşinde %20 ise ciddi şekilde
Maalesef burada sorularda kızların; " ya sevgilim/ nişanlim evleneceğiz dedi yattık ertesi gün bıraktı gitti " diye bi sürü soru sorduğunu görünce demek ki inanan saflar var.
duygusal anlamda bağ kurmuş erkek ya da kadın buna inanır bence
bu kaçınılmaz oluyor
inanmak istiyor insan devam etmek için
2024 de bu yalanı ancak siz söylersiniz artık... evliliği istiyen erkek kalmadı ki adam yalan söyleyebilsin bu konuda.
Hala yarıyor evet ama tersine. Ciddi ilişki isteyen erkeği kızlar kullanıyor bu seferde.
😅😅
Kadınları kandırmak dünyanın en kolay işi ben en iyiyim yemem diyen bile kandırılır o kadar apt4llar ki 9. cuyu kandırılsan 10 arıyorlar
Bende yaramıyor ama hâlâ kanıp giden kızçeler çok 🥹
Ciddi iliski niye yalan olsun. dogru insanlar birbirini bulur sonu evlilik olur
Valla şu an kadınlar evli iken kandırılıyor başka kadınlarla. Daha ne olsun.
Belli bir yaştan sonra inanamıyorlar. Akıllanıyorlar.
Sanmıyorum çünkü artık evliler rövanşta evli olmayana bakmıyorlar 🙂
Kadınların yorumlarını merak ettim. Hala yarıyor mu acaba.
Onu bilmiyomda günümüzde kadınlar baya iyi aldatıyo hepsini tebriks..
Simdi tam tersi evlenicez diyen erkekten kaciyolar 😀
Yani samimi olundugunda evliliğe kaniliyor gene :)
Yarıyor ki ortada aldatılan kadınlar, kedi annesi adayı olanlar bu sitede fink atıyeah.
Yok inanmıyoruz. Seni çok seviyorum abla faceapp kullanmayan tek güzel fenomen kadınsın.
Teşekkürler ☺️öyle bir şey mi kullanıyorlar hiç bilmiyorum😅
Kimse inanmıyor ama evlilikler de azaldı, kadınlar da çekiniyor evlilikten o yüzden ne anlamı var ki bunu dert etmenin? evlenebilecek durumdaysa, evlenebileceğini düşünüyorsa tamam. Belki.
Herkes inanmıyor tabi ki ama inananlarda var. Belli bir karakter olan kızlar kanmıyor zaten hemen. bağlanmak isteyen ve duygusal boşlukta olan kızlar genelde hemen bu yalana kanıyor.
Ah almamak için hiç kullanmadığım bir yöntem açıkçası, asıl soru kadınlar gerçekten bu yalana düşüyor mu? Düşmek mi istiyor?
Şimdi bence o numarayı kadınlar yapıyor gibi bende yapmıştım tabide artık eskide kaldı tabikide övünmek için söylemiyorum sadece söylemek istedim
Artık eskisi kadar denenmiyor ki sanırım. Neyse o gibisinden yaklaşıyor sanki herkes. En azından benim çevrem ve benim için öyle
Aşkım söz evlenicez ajsj
Yüzükler hazır hatta 🤣 seni anneme anlattım o iş bende
🤣🤣 sen he de oraya bile yerleşirim
Geliyorum otogardan al beni yiğidim 🤣
Kurt bakışlım geliyorum 🤣🤣
Hayır aksine soğutuyor
Akıllı olanları evet
Maalesef hala var inanmaya devam ediyorlar
Yıl olmuş kaç 😅
Uyan ey kadın milleti kanmayn artk şunlara 😀
iliskinin başlarında cok guvenmek sonrasinda pismanlik getirir kızlar unutmayin
Adım adım en guzeli
haklısın
Tam da adamını koymuşsun soruya 😀😀😀
@AşkıÖldürmek
Yariyor kadinlarda daha iliskiye baslamadan ciddi ilsiki istiyorum demeyi biraksin
Evlendik ne oldu 3 aydır evliyiz cicim ayı bile yok evde yabanciyiz evlenmeyin
"Ciddi ilişki istemisin?" sorusuna hala evet diyorsan EVET
Bence kanan var ki böyle soru sorulmuş
Ben baya baya inanıyorum ya hala etkili bence
Şimdi onuda demiyorlar 😂😂 arafta kalıyoruz valla
Kizlar direk veriyo simdi
Ben varım ben sevsem hemen evlenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?