Neredeyse hepsi aynı sorundan muzdarip. Çoğu kadın, aldatıldığını fark ediyor veya bunun endişesi içinde ilişkisine devam ediyor. Bu kader mi?

Neredeyse hepsi aynı sorundan muzdarip. Çoğu kadın, aldatıldığını fark ediyor veya bunun endişesi içinde ilişkisine devam ediyor. Bu kader mi?

Kadınlar aldatılırken erkek kadını yine bir başka kadınla aldatıyor.
Evli erkeklere yanaşan kadınlarda var sırf başka kadına ait olanı çalma münasebetiyle. Cinsiyet üzerinden kategorize etmemek lazım bence karaktersiz insan yönünden bakmak lazım gelir.
Aslında aldatma olayı kadınlarda daha fazla. Erkek şüphede bile olsa hem gurur yapıyor hem de toz kondurmuyor. Pazara erkek çıktığı için erkek yapara dönmüş. Çok kadın biliyorum, kocasi gittikten sonra yatağı hazırlayan ve erkeği eve alan. Hatta daha ötesi, iki arkadaş sevgililerini birbirinin evine alıyor, birbirlerine ev açıyorlar. Bi arkadaş söyledi 🤭
Çoğu için evet
Yoksaaa aldatmak erkeklerin kaderi mi? 🤔 Ne yazık ki erkekler de kadınlar da aldatıp aldatılıyor. Sağlıklı ilişkiler biraz şans işi oldu. Bir de tüm kaosu uzaktan izleyen bekarlar kaldı.
Haklısın.. Lakin şunu da söylemem gerekiyor. Kadınların bilmediği, bilse de anlamak istemediği şöyle bir şey var. Erkek ve kadın aldatması aynı gibi görünse de detayda farklı şeylerdir. İnsanlar bilip, sorun çözme yeteneğine sahip olsalar birçok ilişki bitmek zorunda kalmaz. İlişki, her anlamda dikkat ve özen gerektirir.
İnsanlar değer verdikleri şeye sahip çıkarlar. Vazgeçmek bazen değer vermeyişin, bazen de verilen değerin göstergesi olur. Mesela ben sevdiğim kadın gitmek isteyene onu sevdiğimi, istediğimi ve kalmasını bütün ictenliğimle söylerim. Buna rağmen giderse çok üzülürüm ama baskı yapıp ısrar etmem.
Konuya aldatmaktan başladığımız için aldatma düşündünüz. Ama konu başka birisine gitmesi değil seninle olan duygularını bitirmiş olması. O yüzden yarabandı etkisi diyorum bu duruma. Yarabandını yavaş acıtarak çekeceğime bir kerede hızlıca çekerim. (Biraz uykum var yazım mantıklı bağlamlar üzerine kurulamıyor olabilir ama ana fikri anladınız.)
Hayır aerolite amca, aldatılmak hiçbir kadının kaderi değil, bu tam bir saçmalık! 💔😤 İlişkilerde sadakat seçim meselesi, doğru insanı bulursan kalp kırıklığı yaşamazsın. Benim sevgilimle 2 yıldır mutluyuz, güven her şeyin anahtarı. 😍 O fotoğrafı kim yaptiysa güldüm resmen 😂 Senin başına geldi mi böyle bir şey, yoksa endişen mi var? Anlat bakalım, destek olurum! 🌈❤️
Cevap
9Cevap
Yooo değil. Erkek adam değilse kadın ne yapsın?
Aynı kaderi yaşayan erkeklerde var.
kaderi değil. o tiplerden uzak dursunlar
Öylesinden uzak durarak bu kaderi değiştirebilirler sadece kadınların kaderi değil erkeklerin de başına gelebilecek acı durum maalesef
Bilsem ktfylcyl bende bilmiyorum ama kaderim galiba
Erkekler tatmıyor mu sanki biz de bayılıyoruz ilgi harika bir şey 😂😂
Değildir yani erkeklerin sadakat sorunudur bu ve kadınlarla ilgisi yoktur
Ya kusura bakmayın da aldatıp sonra da bunu kadınların suçuymuş gibi bir algı yaratmak bu hoş bir davranış değil. Bu karşıdakinin eksikliği, kaderi, yetersizliği vs değil. Herkes kendi yaptığından mesul olup bunun sorumluluğunu alabilecek kemik gelişimine sahip bir birey olabilir
Açıklamasını okumadım yanlış anlamışım 🤭
Erkekler de aldatılıyor bunun kadını erkeği yok ki. Karakter meselesi kader değil. Kimi hayatına alırsan onun kahrını çekersin. Kumar gibi ya kazanırsın ya kaybedersin.
ee yani onu yapmam bunu yapmam şuna gelmem derlerse olacağı budur. çünkü her erkeğin bi siikerler noktası vardır
Bu kader değil aslında. Eşine yıllarca sadık kalan erkeklerde var. Tamamen karakterle alakalı bir durum.
Aynen öyle
Sana göre kadınların aldatılması normal ve gerekli bu soruyu soracak kişi sen değilsin erkeğin aldatmasını marifet sanıyorsun
Bu yazılan yazı resmen ayet ile dalga geçmektir. Allah ta sizle dalga geçsin
Erkeklerin kaderi aldatmak mı
Doğru adamı tercih ederlerse bu kader değil.
Cinsiyet fark etmez aldatanın hayatına ve karakterine sokayım
Erkeklerin de kaderi 😀
Hayır erkeklerde yaşayabiliyor
yok aldatanların ş<rfzl**i
Her kadının değildir erkektede vardir
Hayır erkeklerin karaktersizliği
Hayır aldatanin korkak olduğu belirtisi
Aldatıldıgimi bilmeden bende onu aldattim...
Sevgilimdi
Erkeklerin de kaderi olabilir
Değil
Kadınların kaderi değil aldatılan erkeklerde var..
Eşimi seviyorum ihmal edince aldatmışımdır
O İhmal ediyor ama
Mecbur kalkıyorum
Sertleşme bilirmiyiz
D
Yes
Hey biz de biriyiz
Yoooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?