Bakmaya kıyalamayacak kadar güzel hatunların aldatıldığı bu evrende, kadının yeterlilik belgesi ne derece üst düzey olursa olsun, asla erkeğin doyumsuzluğuyla baş edemeyecektir. Kadın bir erkek de aradıklarının azını ya da tamamını bulup kanaatçi bir rol takınır. Tipini beğenmezse bile ilgisini sever mesela ya da farklı bir şey. Erkek ise o çiçek ne kadar güzel olursa olsun, illa ki farklı çiçeklerden bal almaya çalışır. Kadın nefsi 7 isteyip 1 defada susturulur, erkek nefsi 1 defa isteyip 7 nefis perdesinde dahi susturulamaz.
10
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hanımefendiler sadık erkekleri itici, sıkıcı, ezik, sümsük, sünepe p. slik olarak görüyorlar ya, çapkın beyefendiler de diyor ki "biz ne kadar aldatsak da bunlar sadıklara yüz vermez" gidip pis pis ihanetler yapıyorlar. Bana ne demek düşer? Çapkın erkekler kendilerine hakim olsun, sadık erkekler de aşağılanmamak için hanımefendilerden uzak dursun. Hanımefendilerin de her şey gönlünce olsun.
Aldatılan kişilerin eksikliği olduğunu düşünmüyorum genel manada. İlişkinin içeriğini bilemeyiz sadece bir taraftan dinlersek. Değersiz hisseden kadın ya da erkekte ihanet edebiliyor. Aldatmaya alışmış kişiler de var.
Aslinda aldatmanin bahanesi yok yanlis buyuk hata ihanet Sikinti varsa konusup cozecek cozulmuyorsa konusup ayrilacaksin Hata ararsan kimse dort dortluk degil okuyorum bazi sitelerde sevgiliminki daha buyuktu esiminki kucuk arada eski sevgilime gidip seks yapiyorum veya karim oral anal yapmiyor gogsel sarkik meme dik degil vs vs ama isin asli o degil Evlilik oncesi sevgili ve p*rno siteleri esler arasindaki iliskiyi herkese anlatma bir cok sebep var inanc zayifligi gibi yazik bizim toplumun aile yapisini da yiktilar Eş cinsellik Enses iliski Grup seks Es degistirme vs vs
sen bana gelmıssın ama bana muhtacsın bır skeılde ve hergun ben sana kurufasulye verıyorum yemek , 4 gun sonra yeter da osturmaktan ıcım dısıma cıktı baska yemek ıstıyom ben dersin . burdan dogru korelasyon ile baktıgımızda senın sorunun cevabının % 50'sini vermiş oluyoruz.
gerı kalan % 50 ise senın yaratıcılıgına kalmıs remarklar halınde sende bende yazabılırız.
bırde sunu ekleyeyım , her arz kendı talebını yaratır.
kadının aldatması da eskiklikler isteklerin karsilanmasi koca baskısı hor görülme degersizlestirilme sesinin duyulmaması insan yerine konmamasi ilgisizlik bunlardan ötürü kadınlar aldatmayı seçiyor. Baktığımda karsilastiklarimin yüzde 99 u nün aldatma sebepleri bunlar idi ha birde cinsel olayı var oda ayrı terane bu sebeplerden oturur kadinlar aldatıyor. Günümüz turkiyesine baktığında kadinlarin aldatma eğilimine daha çok gittikleri erkeklerden daha çok aldattiklari ortada...
Belki kötü niyetle sormamışsınızdır ama lütfen böyle soruları dile getirmeyin. Bilinçaltında normalleştirmeye giriyor çünkü. Kadın ya da erkek hiç fark etmez, kimse aldatılmayı hak etmez. Özellikle de eksik ve kusurlardan dolayı asla ama asla.
Paylaşımımdaki soru benim benimsediğim ve kabul ettiğim bir düşünce değildir. Bir tartışma sorusudur. Normallleşmek değil aksine normalleşmemesi adına insanların fikirlerini beyan etmesini istediğim bir paylaşımdır.
Ama kabul edin burada bulunan insanların çoğu tartışma usulünü bilmez. Dediğim gibi size bir sitem değil asla bu, yanlış anlaşılmasın. Ben bu tarz şeylerin dil aracılığıyla akılda kalıcılığına karşıyım.
Sizi tenzih ederek yorumumu yapıyorum. Toplum olarak erkek veya kadin aldatiliyorsa bu her zaman aldatilanin kusuruna baglaniyor ve bunu en çok kadinlar kendine yapiyor maalesef. Once su kafadan bir kurtulalim hayir arkadasim insan karaktersiz seref yoksunu ahlaksiz oldugu icin aldatir. Adam, kadin doyumsuz ac gozluyse aldatir iki kere iki dört. işine mi gelmiyor ver para boşa avukatlar ellerini ovustura ovustura bekliyor. Yok oyle hem gomlegim utulensin hem karnim doysun hem yatagim sicak kalsin ama ben heyecan aramaya devam edeyim hadi ordan derim ben.
"İnsan hayatını açlıklar yönetir." Baybüre Bayındır Kadın veya erkek fark etmez eksikliklerden değil mahrumiyetlerden kaynaklanır. Yani kasıtlı ve bilerek yapılan şeylerden kaynaklanır bu sebeple aldatmak denemez. Bilerek ve göz göre göre olur. Aldatıldım lafı ise sadece kendini acındırarak haklı çıkma çabasının güçlü silahıdır...
Bir insanı eksikleriyle, kusurlarıyla sevemiyorsanız yollarınızı ayırırsınız. İhanete kılıf uydurmak da üzerlerine yok. İlgisizmiş de, anlayışsızmış da vs. Kimse zorlama şekilde yürütmüyor ilişkisini. Memnun olmayana kapı her daim açıktır. Bu yolu değil de ihaneti seçiyorsa suçlu olan kadın değil, erkek oluyor.
Aldatmak hiç bir şekilde haklılık arz etmez. Eğer herkes kendisini tama diğerini eksik görüyorsa ve bu durumda aldatmayı haklı buluyorsa partnerine aynı serbestliği versin. Bu daha adil olur. Kadına sen bana yetmiyorsun, bende sana yetmiyorsam benim yaptığımı sende yap desin. Bunu yapamıyor ise ayrılsın veya evli ise boşansın. Bunun dışında kalan şeyin adı ihanet ve hainliktir.
Zaten hep kadın suçlu, kadın sorunlu ve kadın yüzünden bu... Bu ve benzeri söylemleri dile getiren bencillik ile hareket eden, empatiden yoksun erkekler oluyor. Oturup konuşmak, orta yol bulmak, empati kurmak ve çözüm üretmek yerine bir tarafı suçlayıcı sözler ile ezip aldatmaya gitmek açık ve net şerefsizliktir! Yürümüyorsa ayrılır veya boşanırsın ancak, aldatmak keyfidir.
Geçmişinde yaşadığı durumlarla alakalı , bu eksiklikte olabilir ilgisizlikte veya çok sıkmak bunaltmak o kişinin sevgisini haketmediğini düşünmek her şey olabilir
Bunun cevabı hayır çünkü hicbir insan mükemmel değil evlendiniz anlasamadiniz ayrılın ozaman karaktersiz insanlar hem eşinden ayrılmak istemiyor hem de yatagimda başka kadınlar /erkekler olsun istiyorlar çünkü ekonomik ya da sosyal düzenleri bozulmasın istiyorlar ANLAŞAMAMAK UYUMSUZLUK FARKLILIKLAR BIRBIRINDEN SOGUMAK ICIN SEBEP OLABILIR AMA ALDATMANIN SEBEBI KARAKTERSIZLIKTIR👍👍👍👍
Sevgin bitti ise evli isen boşanırsın bekarsan ayrılırsın. Aldatmayı bahanelere sıkıştırıyor isen bir zahmet kendini sorgula. Kadın veya Erkek aldatılmanın af edilir yanı yok cinsiyetsizce zalimce ve aşalık davranış.
Oyle oldugunu düşünmüyorum zira dort dortlu denecek kadar duzgun kadinlarin aldatildigini gördüm. Sadece erkegin beline sahip olmayi bilmeyisi ya da gercek sevgiye sadakate onem. Vermeyisi ya da nefsi ruhu pis kötü kendi oyle olmayi istiyor bilemiyorum nasil soylenir
Direkt kadını ya da erkeği suçlamamak gerek. Aldatan kadın da erkekte olsa tek bir gerçek var karakterdeki sıkıntılar. Aldatmanın sebebi, ya da bahanesi olamaz. Eğer çok mutsuzsan karşındakini s**lak yerine koyup hisleriyle oynamaz biseyleri bitirir sonra özgürce bişeye başlarsın.
Erkeğin karaktersizliğinden bütün erkekler aynı evde kadınlar iş güç kendini parçalıyor kendine bakmaya fırsatı olmuyo onlar dışarda iki süslü kız görünce uckurlarina sahip çıkamıyorlar evdekini adam yerine koyup sohbet etmezler bağırıp çağırırlar dışarda da kadın görseler kibar kibar konuşurlar sonra kadın delirdimi delirdi diyorlar
Hiç-bir bahane bunu onaylamaz. Aldatma gibi iğrenç bir eylemi meşrulaştırmaya çalışmayın bi zahmet. Aldatan kişinin cinsiyeti ne olursa olsun karakterisin önde gidenidir. Aldatılmayı kimse hak etmez
erkeğin karaktersizliği ve elindekiyle yetinememesindendir daha çok aldatılan kadınlar genelde kendilerini suçlu hissederler ama asla böyle bir şey yok
Hayır bu sadece kadınlar için geçerli deyil erkek içinde hep erkek aldatmıyor erkeğin aldatılmak eksikliğinden değildir kadınlar içinde geçerli bu aldatmak karaktersizliktir
Hayır , aldatılma başlı başına aşağılık bir eylem olduğu gibi , bu sadece aldatanın karaktersizliğidir. Birlikteliği sürdürmemenin bahanesi değildir. Zira , ayrılık denen bir şey de var.
Her iki tarafın eksikliği olarak nitelendirilebilir. Kadının ilgisizliği erkeğin karaktersizliği. Gerçi sadece erkek aldatmıyor. Kadın aldatırsa bu seferde kadının karaktersizliğini gösterir bu durum.
Cinsiyet fark etmezsizin aldatanın alçaklığından kaynaklı; yani aldatılan kişi ile pek alakalı değil. Öyle durumlar da vardır ama onların da illa ki başka durumları vardır.
Hiç kimse eksikliklerinden dolayı aldatılamaz. Biri hakkında eksik olduğunı düşünen ayrılır, ne halt ediyorsa eder. Hiçbir şey aldatma bahanesi olamaz.
Mukemmel kadin ve erkek kendisine gore degil karsitarafa gore mukemmel olup olmadigi onemli her cins icin boyle cok guzel cok yakisikli ama saygi yok tatli dil yok
Bundada sen haklisin Ama evlilik icin bazen fedakarlik yapmak gerek kimi fedakarlik yapar evlilige devam eder kimi aldatir kimi ceker gider herkes kisiligine yakisani yapar
Evvet bizim kadınlar en ufak tartışmada dahi cinsel ambargo uyguluyor cinselliği silaha dönüştürüyor eeee erkekte başka yere gidip tatmin oluyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her iki taraf içinde geçerli dediklerin bazı durumlarda evet tarafların kusurları aldatmaya itiyor Hani tabikide aldatmak hiçbir şekilde meşru değil bahanesi olamaz. Ama meyile neden olan durumlarda söz konusudur
vurdumduymazlığından olur ilgisizliğinden olur kafa dengi olmamasından olur bencilliğinden olur kafa ütülemesinden olur adamı bunaltmasından olur bi sürü sebep sayarımda neyse
Oda var tabi ama doyumsuzlukta etkenlerden biri bir diğerleri gibi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
her zaman değil. macera arayan erkek de var. ama 7 yıl direndim ve sonunda aldattım. ayda iki ilişki 7 yıl düşünsene, arada boş geçen yani hiç sekssiz geçen 9 ay var... orada bile aldatmamıştım
Eksiklik diyemem erkek başka kulvarlarda koşmak yerine seviyorsa sorunu çözmek için konuşmalı çaba göstermeli önce baktı olmuyor. Ayrılmalı ve kendi denginde birine gitmeli