aldatma soruları en çok kadınlardan geliyor..
kadınlar erkekleri solladı mı yoksa erkekler itiraf etmeyi mi tercih etmiyor😃
malum yatakta bile basılsalar inkar ediyorlar düşündüğün gibi değil aşkom dnsmf

Merhaba,
Bence tam olarak solladı demesek bile, kadınların aldatma oranı yükselmekte ve ihanetleri zamanla ifşa olmakta. Yoksa erkek ve kadın aldatmalarının arasında pek uçuk bir fark yok. Ataerkillikten ve ben aldatılmam mantığıyla kimse kadının aldatabileceğini düşünmüyor, kaldı ki çatır çatır da aldatıyorlar. Tahmini bir yüzde versem erkeklerin aldatma oranı: %56 kadınların aldatma oranı: % 44 diyebilirim. Tabi bu benim fikrim. Site'deki kadın aldatma sorularına gelirsek o kişilerin %90'ı harun abi. Yani pembe kimlikli mavili ya da trol. Gerçeği yansıtmayan kurgu hikayeleri. ( en azından çok yüksek bir çoğunluğu )
Aldatma konusunda kadın veya erkek ayrımı yapılamaz. Çünkü iki tarafta hem hemcinsleri ile hemde karşı cinsle bunu yapabiliyor. Bu konuda istatistik tutmak mümkün değil.
erkeklere yetişmek mümkün değil sanırsın arkalarından atlı kovalıyor bide erkekler arasında bunu havalı bişey gibi görüyorlar pe##venk deyince adamın hoşuna gidiyo bluthot cihazı gibiler hangisi yakınsa ona bağlanıyolar
bunların telefon rehberlerinin şöyle olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlıyamam
manit 1
manit 2
manit 3
aşkım
aşkım 2
Cevap
75Cevap
Valla bu çok doğru tam üstüne bastın. Artık kadınlar erkekleri bu aldatma konusunda solladılar bence. Aldatmanın cinsiyetle alakası yoktur bence , karakter meselesi , şahsiyet meselesi , kişilik meselesi. Böyle saçma sapan şeyleri görünce ilişkilerden de soğuyorum , evlenmekten de soğuyorum ya.
Eskiden aldatmak çok fazla görülmedi. O beni aldattı diyince herkes oha diye girerdi cümleye. şu an birbirini aldatan aldatana olduğu için biri beni aldattı diyince oha olmuyoruz çünkü alışmışız farkında olmadan. Bu işin kadını veya erkeği yok. Böyle şeyler normalleştirilmemeli
Bence artık sosyal medya sayesinde ifşa oldu. eskilerde fena imiş. Ama gizli kalıyormuş
Yine de normalleştirilmemeli. Kimseye güvenemiyorum artık ilişki de yapmıyorum
Tabikide normal değil. Affetmemeli ki normal olmasın
Okul zamani sayfamiz vardi evli kdinlar dertletini sikntilarini yaziyrdu nden aldatklarini en buyuk suc kocarimzda diyorlardi kadinlar yanliz birkmaya gelmiyor zaten erklerimiz beceriksiz evililerin coguda doymuyor yarim sat sevısmeyle kadinda buluyor kollu kuvetli bakiyor caresine yilrca kimsenin ruhuda duymuyor cok ilginc akdatmalar gordum duydum
Erkeklerin çoğu aldatılmayı hak ediyor. Aferin size kadınlar. Erkekliği olmayan, çapkın, düzenbaz, hilekâr, sadık olmayan erkekleri aldatıp tekmeyi basacaksınız.
Ben aldatmasın ama aldatıldım. Böyle genellemeler ise sevmiyorum. Kültürümüzle alakalı erkekler yapınca üzeri kapatılıyor çok büyütülmüyor ama kadınlar yapınca namus meselesi o yüzdende olabilir göz önüne çıkması.
.
Yoo uzun zamandır hiç bir değişiklik olmadı.
Karaktersiz birey olamamış onursuz insanlar aldatıyorlar.
Ya da en azından öyle yaptıklarını sanıyorlar.
.
İnanın bana kadınlar aldatmaya daha meyilliler. Normal şartlarda erkekler aldatmaya daha meyillilerdir ancak garip bir şekilde kadınlar ile erkeklerin aldatma oranında kadınlar erkeleri daha çok geçti :d
Aldatmanın cinsiyet meselesi değil karakter meselesi olduğunu düşünüyorum kadını erkeği yok bunun
karakterle alakalı bir durum
Evet kadınlar eski gücünüzü geri alın. Bu sünepelerin genlerini daha fazla aktarmasına izin vermeyin. Siz tanrıçalarsınız ve tanrıçalar seçilmez, sadece seçer.
Bazı erkekler hak ediyor hani bir gram ilgi sevgi vermiyo karşı taraf a oda bulamayınca arayışlara giriyor tabi bu durum değişiyor aksiyona yaşam tarzına göre
Hayır ya çoğu troll, kusura bakmasın kimse, çoğu erkek dile getirmiyor aldattığını yakalanıncaya kadar saklıyorlar gerçi yakalanınca da itiraz ediyorlar
yha açıkçası bu konu hakkında ne desem boş aldatmaya kattiyen karşıyım yani bı erkek başka bir kadını arzulasa karısına desin karısı rıza veririse beraber olsun aynı zamanda bir kadın da başkasını arzulasa kocasına sorsa kocası izin veririse beraber olsun aldatmak çok saçma geliyor kocan izin vermese ya da karın yapma ya
Bunu midesi kaldıracak var mı
İki tarafta da aşırı bir rekabet var:)) yapmayana aptal gözüyle bakılıyor artık
Herkes birbirini aldatiyor artik cunku ulasilabilirlik kolay ve hemen sıkılıyoruz. Ayrica erkegin adi cikmis kadinlarda erkekler kadar aldatiyor
Günümüzde bu durumda moda gibi bir şey oldu kadını erkeği kalmadı ama bence erkekler hala çok daha ileride.
Olayları cinsiyete çekmek olmaz karaktersizliğin cinsiyeti yoktur sonuçta
Ama günden güne toplum iyiye gitmiyor.
aldatma sayıları eşit çünkü kadın erkekle aldatıyor erkek kadınla.
Çok mantıklı geldi😀
İktidarsız olup evlenen erkeklerde az değil. Çoğu akraba evliliği olduğu için boşanamıyorlar. Bazıları umursamaz. Bazıları ise paranın peşinde , kafalar farklı yani.
Kadın ya da erkek sonuçta aldatan aldatıyor yani fark etmiyor bence ne kadar aldatan kadın varsa o kadar da erkek var demek ki
Kadınlar sollayalı çok oldu 15 yıldır falan öyle. Teknoloji, iletişim çağı çok fazla gelişince hepten solladılar.
İnkar kadınlarda da oluyor.
Işaret olarak sana düşüyor o sorular heralde 😃 ben görmüyorum pek de
Körümdür belkim
net bişey diyemem ama iki tarafta daha hızlandı bundan eminim sevgilisi olan herkesin dikkatini çekiyor
Yani şu aldatma kadar saçma birsey yok neler görüyoruz neler izliyoruz duyuyoruz yani günümüz de kadinlar daha fazla
Bilmiyorum vakit bulan aldatır olmuş arkayı dönmeye gelmiyor
İstatistik yapmak çok zor. Kime sorsan yoğurdum ekşi demez
Hayır, klasikleşmiş bir söz olan "karakter meselesi"
İşte Cehennemde neden en çok kadınlar olacağının delili bu
bence aynı kadın erkek şahsiyeye bakar aldatma meselesi
Merak etme erkeklerde sosyal medyadan çatır çatır aldatıyor ve her aldatan kadinla karısını aldatan erkek var
Bence çoğu kadın profilinde erkekler, kendi hayal dünyalarını yazıyorlar.
Hayır sadece erkeklere alışmıştı millet, kadın aldatınca görünür oldu
Sanmam erkekler gözüyle bile aldatıyor çünkü bana göre
Bilemiyorum ama ben de mutsuzum, biri çıksa deseki gel...
Erkek kadın fark etmez aldatmak bir kişinin kendi sahsiyyetini kirletmesidir.
Siteden feyz almak çok zararlı :D Soruya gelecek olursak yarı yarıya derim.
Buradaki soruları göz önünde bulundurursak solladılar aynen.
Valla yasadigim sehirde 1 tane kadin duydum ama onlarca erkek duydum o nedenle erkekler diyorum
Avrupa daki gibi haftada 1 gün herkes özgür olursa birbirine özgürlük tanırsa bir sorun olmaz
Kesinlikle ve aldatılan taraf oldum kadınlar çok sabırsız
Kadınlar erkekleri sollayalı yıllar yıllar geçti. Hüseyin Bolt bile yetişemez hızlarına.
Hiç birleşme yaşamadım ve kadın arkadaşlarım var ama ilişkim sadece sosyal anlamda ya da iş manasında. Hiç aldatmayı düşünmedim. ayrılmak daha güzel fikrindeyim. Erkekleir kadınları geçti gibi görmek mantıksız bence.
Esra erola baktığımızda oraya çıkan ya kizini arıyor ya da adam karisinin birine kaçtığı için çıkıyor. Buda kadınların daha cok aldattığını gösteriyor. Ama cinsiyet ne olursa olsun ahlaksizliktir
maalesef öyle bunu kulaktan duyma değil görüyoruz da
Erkekler yapinca kadinlar da yapmaya başladı günümüzde normal seyler bunlar :ı
Kadın isstefiğinde çok rahat etkiler karşı cinsi aldatmasıda buna paralel kolaydır kadın çokta güzel kamufle eder saman altından su yürütür
Yeni nesil için konuşacak olursak evet malesef kadınlar bir tık daha önde saklayanlar bile var.
Erkekler birini bulamazken kadınlar her zaman istediği zaman yeni birisini buluyo bulabiliyo.
Kadınlar daha çok aldatiyor toplum baskısı yüzünden erkeklerin adı çıktı
Aynen öyle 👍
GENÇLER BAKIN ALDATMAK KAVRAMINI CİNSİYETE GÖRE AYIRAMAYIZ ANLIYOR MUSUNUZ?(hayıır çünkü biz malıızz) AFERİN
Güvenmek istiyorum ama aklıma sürekli geliyor ilerde ya aldatırsa
Doğru erkek olmadığı için sollaması normal aslında çünkü aynı şeyleri erkekler de yapar
Komik değilsin. Adiliği meşrulaştırma çabanıda beğenmedim..
Kadınlar her zaman önde götürüyor
o açmazsa biz nasıl girecez
Erkeklerin adı çıkmış 🙈🙈🙈
Çok doğru bir tespit tebrikler hata kadınlar çoğu konuda erkekleri solladı sapıklıktada 😅
Evet bu sitede çok görüyorum o soruları
Evet kadınlar daha çok aldatıyor.
Kanka onlar trol bil istedim 😄
Sollamasa da dengeyi sağlamıştır))
Kıyamet alametleri bunlar hep kdjd
zevk meselesi kadınında hissleri var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?