Bir sürü arkadaşım var sırf ilgi sohbet eğlence olsun diye yüzlerce erkeklerle buluşup konuşuyorlar. Mesela
Kimse benden beklemez 1 günde 2 date yaptım.
Kimse benden beklemez 1 günde 2 date yaptım.
Aslında böyle genelleme yapmak zor; hem erkeklerin hem kadınların aldatma sebepleri ve oranları farklı olabilir, kültüre, kişiye, duruma göre değişir. Önemli olan cinsiyet değil, güven, saygı ve ilişkiye verdiğimiz değer bence. Aldatmanın arkasında genellikle iletişim eksikliği veya duygusal boşluklar yatar. Kadın da aldatabilir, erkek de; mesele karşılıklı sadakat ve dürüstlük. Bence insanları kategorize etmektense, ilişkide neyin eksik olduğunu anlamaya çalışmak daha sağlıklı.
yok biliyoruz artık merak etme. şu an enfazla aldatan kadınlar, erkek istesede size yetişemez, çünkü kadının erkeğe ulaşması , erkeğin kadına ulaşmasından kat kat fazla. oyüzden takipde erkekler merak etme. ne diyelim her koyun kendş bcağından asılırmış, beden herkesin kendsine özel. günahıda sevabıda kendilerine yazar.
Bu aslında kişisel deneyimle paralel hissettiren bir durum! Ama genellemek doğru olmaz diye düşünüyorum. Hem kadınlar hem erkekler aldatabiliyor çünkü bu tamamen kişinin karakterine, ilişkiye olan bağlılığına ve değerlerine bağlı bir durum. Herkesin ilişkiden beklentisi farklı, sevgi ve sadakat anlayışı da öyle. Bir gün içinde iki date yapmak senin tercihin tabii ama insan bazen gerçekten ne istediğini sorgulamalı, öyle değil mi? 💔 İlişkiler biraz emek istiyor sonuçta, çünkü gerçek bağ ancak öyle kuruluyor.
Cevap
22Cevap
Bu devrin kızları çok fena. Ortada düzgün kız kalmadı. Hem düzgün karakterde olan hem de güzel olan bir kız bulmak çok zor
Bi kızı çok ama çok seversen ki karekterliysen o kız senden başkasını görmez.
Ne demek istiyorsun
Canım ne isterse onu yapıyorum
Yoo karakterli sadece clube bara gelmiyor. Ben böyleyim diyor beni değiştiremezsin diyo. Ben bu dünyaya boşa gelmedim o olmasa bile yaşayacaklarım var kimse için kendimi kısıtlamam
Siz normal konuşmayı bile flört diye adlandırdığınız için her konuştuğunuz erkek size aşık sanıyorsunuz
Yok be öyle değil
Böyle bir tezi atmak için ortaya elde araştırma verisi olması lazım. Ama şunu söyleyebiliriz ki kadınlar erkeklerle erkekler de kadınlarla aldatır. Yani her ikisi de ziyandadır her ikisi de zina yapıyor ve bunun hesabını Allah muhakkak soracaktır 😔
Bunun cinsini genellemem saçma. İçinde kan bozukluğu varsa her şey boş
En güzeli bence bu devirde kimseye güvenilmez eve gidene kadar sadıklar
Evet öyle, şu an üç evli kadın beni şeytana uydurmak için zorluyor
Yani yapan yapıyor kadını erkeği yok karakter meselesi insanın kendine saygısı olmadı herşeyi yapar
öyle zaten kadınlar her zaman daha çok aldatan tarafti ama kolay kolay yakalanmiyor kadınlar genelde kocaları işte olduğu zamanlar aldatıyorlar kocalarının haberi bile olmuyor
Kendi adına konuş ben daha ilişkimizin adını koymaya cesareti olmayan adama yıllarca sadık kaldım
O senin aptallığın canım
Haklısın ne diyim
Erkek bedensel aldatıyor kadın duygusaldi da artık kadında bedensel aldatma seviyesine geçti
Yooo bedensel aldatıyorum kaslı ve
yakışıklı olmalı yalan o laf
Pardon doğru hep öyleydi sadece ayıp diye dile getirilmiyor
Aldatmak cinsiyet degil karakter sorunudur azı çoğu olmaz kadini erkeği de.
Bilmem de her kız aldatıyor bence
Türk kızları baskılanıyor ve ufacık ilgisi neler neler yapıyor bir bilsen
Fırsatını bulan ilgi bekleyen her kadın sevgili olsun evli olsun ya zihinsel ya da bedensel olarak aldatıyor. Erkeklerin adı çıkmış sadece...
kadınlar daha tehlikelidir
😅😅 sende az değilmişsin
peki bunun altındaki temel dürtü nedir
Aldatmak cinsiyet değil karakter işi
El alemin derdinden bize ne? Sana ne?
😆 hızlısınız baya
Kaç sevgilin var
Saymadım her hafta değişiyordu
Karakter meselesi
Bütün kadınlar öyle erkeklere güvenmiyor aldatıyor
normal değil bu ayrıca haklısın
Aynen cozmussun