Merhabalar,
Arkadaşla şarkı dinlerken aklımıza geldi. Benim vazgeç diyeceğim bir durumum yok O yüzden bilemedim. Size sorayım. Gönüle vazgeç desek, vazgeçer mi?

Merhabalar,
Arkadaşla şarkı dinlerken aklımıza geldi. Benim vazgeç diyeceğim bir durumum yok O yüzden bilemedim. Size sorayım. Gönüle vazgeç desek, vazgeçer mi?

Cıks vazgeçmiyor bilmez miyim hınzır gönlü bende tek kaide artık karşı tarafında sevgisinin bittiğini görmek gördüğümde bitme bitme de desem bakıyorum ki bitmiş
Gönül bir sözle içindekini değiştiremez ki, vazgeçilmez. Ama vazgeçmek gerekiyor, zarar görüyor ve sevilmiyorsak hayatımıza etkisini mantığımızı dinleyerek engelleyebiliriz.
Benim felsefem hayatta kimse vazgeçilmez değildir. Eğer emek verilecek bir durum varsa verilir. Emek verdiğinde hak etmediğini gördüğün zaman vazgeçilir. Kimse benden kıymetli değil.
Yorumunuz için teşekkür ederim 🎈
Katılıyorum, kimse insanın kendisinden değerli değildir ve vazgeçilir ama hisler öyle defteri kapattım dediğimizde hemen sonlanmaz. Kontrol edebileceğimizin ötesinde kalır hisler, etkimiz sadece bu hisleri davranışlarımıza yansıtmamak tarafında olabilir bana göre.
Ben teşekkür ederim 🌸
Vazgeçmem gerekiyorsa bir an bile düşünmem. Kimse benden daha değerli değil. Gönlüm hoş olsun diye kendimi uzun süreli mutsuzluklara, hayal kırıklıklarına teslim edemem.
Ah, o gönül yok mu, bazen hiç söz dinlemez 😊 Gönlün kafası başka çalışıyor işte, mantık devre dışı kalıyor. "Vazgeç" diyorsun ama gönül bildiğini okuyor. Aklı atsak da duygular kolay pes etmiyor. O yüzden, vazgeçmeye gönlü ikna etmek bazen imkansız gibi! 💔 Ama zamanla işler değişebilir, işte o zaman belki gönül de anlar.🌸
Şarkılar da güzel dertleşme ortamı, hangisini dinliyordunuz? 🎶
Cevap
16Cevap
Merhaba,
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür..
Aşkım ağzıma sıçsa da vazgeçmem! Sevdiğimi bırakmam! 😅
Öyle olsaydı kimse ayrılık acısı cekmezdi gadası
Evet beni sevmeyen kadını sevmem zaten
Gönüle sorulmaz böyle şeyler demeden vazgeçmek gerek
vaz geciyor ama gercekten unutmayi isteyip ugrasicaksin, hic sevmemis gibi unutuyorsun. zor oluyor ama oluyor.
Gönül dinlemez ki
Ben vazgeçirmesini bilirim
vazgeç deyince geçmiyor ama zamana bırakınca her şeyin geçtiğini görüyorsun zamanla
Severken sev dedin mi ki de vazgeç diyince vazgeçebilesin
Gönül laf dinleseydi oo oo aşk acısı diye bir tabir var olmazdı
Mümkün diyil!!! Benimde vaz gecmem gereken bir vazgeçilmezim var.
Geçer zihnine bir şeyi ciddi manada sokarsan olur
yok o işler öyle olmuyor
Hayır daha çok tutulur
Vazgeçmeyi gerektirecek bir şey varsa geçer.
Vazgeç demek yerine vazgeçirtiyoruz.
Çok seviyorsa geçmez kolay kolay ah ah 🙄
Vazgeçilmesi gerekenden evet zorunda.
Ferman dinlemiyor
Acıdan geberse bile vazgeçmiyor..
istenmediğini anladığı an vazgeçer sanırım.
Hiç sanmıyorum
Vazgeçmez çünkü söz dinlemez
Dinlemez bizi
Geçmez
Geçer
Vazgecmez
Geçer ama zamanla
Zamanla geçer
Geçmez.
vazgeçmez
Gönül anlamaz laftan
Vaz geçmez