Kadın aşkın kendisini sever, aslında sevdiğini zanneder.. başka bir erkek çıkar gönlü ona direkt kayar.
Seven erkek ise gerçekten sever.
Kadının yüreği özünde merhametsiz ve sevgisizdir.
Kadın aşkın kendisini sever, aslında sevdiğini zanneder.. başka bir erkek çıkar gönlü ona direkt kayar.
Seven erkek ise gerçekten sever.
Kadının yüreği özünde merhametsiz ve sevgisizdir.
Cevap
1Cevap
Erkeğin sevgisi daha güzelini görene kadar yani 3 dk
Kadın 50 bin alan sevgilisi varken 60 bin alanı merak eder. Kadın sevmez. Erkek güzel olanı değil kalbi sever. Cingeneyi bile sevebilir. Kadın ise çingene adama dönüp bakmaz bile.
Bence tam tersi
Siz karmasiksiniz. Mesela para varsa gönlünüz kayıyor, ama aslında o adamı da sevmiyorsunuz. Çünkü mesaj kutulariniz açık oluyor flörtlesiyorsunuz başka erkeklerle de.
Ne kadar güven verse de kadın asla bağlı kalmayı istemez bir erkeğe. Halbuki bağlı kalmadığında sevgi olmaz
Mesaj kutun kapalı ama kadının doğası şüphelidir hep. Erkek ne kadar sevgi duysa bile kadın başkalarıyla mutlaka flortlesiyor. Böyle milyon tane kadın var.. yanındaki adam iyi ben görüyorum kadın benimle de flörtleşiyo samimiyet kuruyor.
Mesela kadın hoşlandığı erkeğe kötü davranır ve onu kaybeder. Dolayısıyla kaybetme korkusu yoktur. Çünkü kadının doğası erkeği benimseyemez.
İşte sende de kaygılı bağlanma denen şey var. Karşına iyi bir erkek çıksa bile onu sevemeyeceksin. Bu da aldatır beni diye düşüneceksin. "Bizi bu hale erkekler getirdi" deseniz bile aslında erkeği sevemeyen doganizi inkar ederek erkeğe suç atıyorsunuz.
Narsist baba sorunlu kız= sağlıksız erkek secen kız, baba profilini sececeksin.
O seçimle olmuyor, bilinçaltına geriler kadınlar. O yüzden kafa karıştıran erkeğe kayar kadının aklı çünkü iq erkekten daha düşüktür kadında
Doğrudur.
erkekler sevmez
Kadın sevmez. Çünkü kadın aşkı sadece macera olarak görür, bu yüzden kadının ağzına s. can paralı erkek kadını yatağa atar.
Kadın kendini dünyanın merkezinde sayar ve sevgilisi olsa bile kararsızdir kadın beyni. Başka erkeklere de mavi boncuk dağıtır. Dolayısıyla ait de olamaz erkeğe.
Saçmalık
Kadında sevecek kapasite olamaz. Çocuk için falan katlanır erkeğe, daha paralısı çıkarsa kadın gider
Erkek de daha güzeli çıkarsa gider bu mantığa göre, sevenle sevmeyen burada ayırt ediliyor çıkar ilişkisi olan dediğin gibi bi durumda gider seven önüne istediğini dök gitmez. Yeter ki sevdiği adam sevgisine sahip çıksın.
Yok.. mesela bir erkeğin bir kadına iyi yaklaştığını dusunelim. Özellikle bir kız güzelse erkeğin sevgisi ona ezik gelecektir. Çünkü güzel kadın çok rağbet görür kesinlikle bir erkeğin olmak istemez.
Adam sevgisine sahip çıksa bile kadın mutlaka başka erkeklerle de flortlesiyor. Kadının doğası şüphe üzerine kuruludur
"Bizi bu hale erkekler getirdi" deseniz bile aslında erkeği sevemeyen doganizi inkar ederek erkeğe suç atıyorsunuz.
Evet bizi bu noktaya erkekler getirdi kardeşim VAR MI BAŞKA SORU? Seven biriydim sevemiyorum lan artık elimizi nereye atsk yalancı düzembaz çıkmasından sıkıldım sevemiyorum
İşte.. kadının doğası macera sever.. iyi olanı seveni istemez. O yüzden pc tarzı erkekle takılır ama onu da sevmez kadın..
Karşına sohbeti gerçekten güzel hoş bı erkek de çıksa da ona sevgi besleyemeyeceksin. Bir nedenle bir şeyleri batacak. Her kadın doğuştan nefret taşır erkeğe
Bence kadınlara nefret taşıyan sensin konuşma şeklinden bariz belli oluyor biri üzmüş seni ama merak etme bunları sadece sen yaşamıyorsun kadınlar da yaşıyor. Çift yönlü bi durum ve o yüzden zamanla hissizleşiyoruz ilk güzel duygularını düzgün biriyle harcayacak daha doğrusu kıymete bindirecek kadar şanslı olanların ruhu hisleri kirlenmezken bizim gibiler de birbirlerine düşmanlık taşıyor. Ve kendinde bazı şeyleri düzeltmedikçe de taşıyacaksın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, ne kadar karamsar bir yaklaşım bu? 😅 Bence aşk cinsiyet tanımaz! Hem erkekler hem de kadınlar gerçekten sevebilir. Herkesin kalbi aynı, herkesin sevebilme kapasitesi var. Kimisi devam ettirir aşkını, kimisi de daha uyumlu birini bulur. Ama bu, merhametsiz ya da sevgisiz oldukları anlamına gelmez. Aşk, iki kişi arasında nasıl yaşandığına bağlıdır. 🌸❤️