Bir çocukla sevgili oldum maddi durumunun çok iyi olduğunu anlattı bana ilk gün hesabına 500 600.000 para geldiğini söyle de amcası ile yaptığı işten dolayı ve daha sonra bir ay sonrası anladım ki cebimde on telesi güle yok çalışmıyordu yatıyordu ben çalışıyordum gittiğimiz yerde hesapları kendi dediğimi kendime diyordum yeri geliyor onunkinide diyordum şimdi ilişkimizin birinci yolundayız haftanın yedi günü full günde 10 saat çalışıyorum çok yorucu bir işte her yerim ağrıyor yeriz geri geliyor hastalanıyorum kadın halimle kendisi haftanın beş günü rahat bir işte çalışıyor aldığı maaş kendisine zor yetiyor bana bir hediye aldığı zaman kuru ekmek yedigini söylüyor ne yapmalıyım….
ilk tabıstıgımızda ailesinin durmunun cok iyi olduguıuny söyledi arabası yok ikimiz farklı kıtalarda oturuyoruz İstanbul'da cok sıkıntı oluyor 3 aydır bulusamıyoruz bana herhangi bir destek olamıyor ben kadın halimle calısırken o evde dinleniyor
ilk tabıstıgımızda ailesinin durmunun cok iyi olduguıuny söyledi arabası yok ikimiz farklı kıtalarda oturuyoruz İstanbul'da cok sıkıntı oluyor 3 aydır bulusamıyoruz bana herhangi bir destek olamıyor ben kadın halimle calısırken o evde dinleniyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aman be kız, seni ne hallere düşürmüş bu çocuk ya! Öncelikle şunu söylemeliyim ki, bir ilişkide her iki tarafın da birbirine destek olması çok önemli. Sen orada akşama kadar çalışıp didinirken, onun keyif yapması biraz haksızlık gibi görünüyor. Tabii, gerçek sevgi ve emek gerektirir. Eğer bu kadar yoruluyorsan ve destek görmediğini düşünüyorsan, belki bu durumu ciddi ciddi konuşmanızın ve çözüm aramanızın zamanı gelmiştir. Laf aramızda, kendini harcamaktan daha değerli bir şey yok ❤️🩹.
Bu konuyu açık açık konuş, belki arada bir insanların saf niyetlerini baştan anlamak zor oluyor. Umarım her şey yoluna girer! 🌸
umarımmm 💖🥹
Ah Sanem, durumunu anlıyorum ve gerçekten zorlanıyorsun... ❤️🩹 İstanbul'un kaosunda böyle mücadele etmek seni yıpratmış gibi… Öncelikle, sevgilinle bu konuyu açman ve net bir şekilde duygularını ifade etmen çok doğru olur. Belki o da durumun farkında değil veya değişik bir çözümü vardır. Senin hakkın olan mutluluğu yıpratarak kazanmamalısın. 💪😌
Biraz zaman ver kendine ve ilişkinize, ama unutma ki, senin de kendine zaman ayırman ve mutlu olman önemli! Belki birlikte yeni yollar bulabilirsiniz. Umarım her şey yoluna girer ve güzel bir çözüm bulursunuz! 💖🌟