merhaba arkadaşlar, ben sevgilisini seven, onunla vakit geçirmekten hoşlanan, romantik, ilgili, kıskanç, ondan başkasına bakmayan, ilgilenmeyen, deli gibi seven bir kadınım. Sevgilimle beraber yaşıyoruz. Ve aynı iş yerindeyiz kendisi patronum olur aynı zaman da. 1,5 2 senedir birlikteyiz. Ondan başka kimsem yok bu şehirde. Müşteriler vs. Var kadın olarak görüştüğüm. Sevgilimin yaşı büyük ve haliyle geçmişi çok fazla. Bar sektöründe olduğumuz için kıskançlığım had safhada. Bana haliyle önceden alakası olduğu bir kadını öğrendiğimde çıldırıyorum. Veya örneğin bankaya gidiyorum diyor. Arıyorum nerdesin diye, alışkanlık yapmış bankaya gider ordan da orada ki bir kafede oturur çay içer gelir. Onu çok aradığımdan şikayetçi. Erkek arkadaşlarının yanında onu defalarca arıyormuşum. Hayır. Onların sevgilisi aramıyor ( çünkü sevmiyorlar ve uyariyorlar biliyorum arama diye) haliyle ben bir kere arasam hemen aha arıyor diyorlar. Dalga geçiyorlar adamla. Veya bir işletmeye gidiyor örneğin alacağını almak için bana söylüyor bunu, telefonu açıyor açmasına ilk başta yalnızım diyor ama biliyorum yanında biri var. Sonra yanında ki kişi gülüyor , alacaklı olduğu için bizim ki karşı tarafı rencide etmek istemiyor ve sonunda ismini söylemek zorunda kalıyor. Ben orada bir kadın olduğunu da önceden biliyorum. Buna zarf atıyorum kadının yanında bana neden yalnızım diyorsun kendini neden küçük düşürüyorsun diye, kadın yoktu tam seninle konuşurken geldi diyor, tanımıyordu eskilerden musterisiymiş (kons) hayırlı olsun falan dedim diyor alacağımı konustum çıktım diyor.
Bana söylediği şu. " Ben guvenmedigim biriyle olmam. Sen bna guvenmiyorsun ben sana bir söz verdim sen benim hayatımda olduğunda müddetçe hayatıma kimseyi almam, kimseyle işim olmaz. Ben bana güvenmeni istiyorum. Hrgn kavga. Boğuldum artık 2 sene de hayatımı s... n" Dedi.
Çok arama diyor. Çok fazla konuşuyorsun arada sus diyor. Saygı duy diyor. Kvga etmyelim. Bn seninle mutlu olmak istiyorum diyor. Sal beni diyor. Ne yapmalıyım bilmiyrm
Bana söylediği şu. " Ben guvenmedigim biriyle olmam. Sen bna guvenmiyorsun ben sana bir söz verdim sen benim hayatımda olduğunda müddetçe hayatıma kimseyi almam, kimseyle işim olmaz. Ben bana güvenmeni istiyorum. Hrgn kavga. Boğuldum artık 2 sene de hayatımı s... n" Dedi.
Çok arama diyor. Çok fazla konuşuyorsun arada sus diyor. Saygı duy diyor. Kvga etmyelim. Bn seninle mutlu olmak istiyorum diyor. Sal beni diyor. Ne yapmalıyım bilmiyrm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer