İlişkilerinde işine geldigi gibi mi hareket edersin?

İşine geldiği kadar baş tacı, işine gelmediği yerde bittiği andır. Senin yaşam hayat felsefen de bu mudur?
26 Ağustos 2024
İlişkilerinde işine geldigi gibi mi hareket edersin?

İşine geldiği kadar baş tacı, işine gelmediği yerde bittiği andır. Senin yaşam hayat felsefen de bu mudur?
26 Ağustos 2024
İşine geldiği gibi ilişki yaşanmaz. Öyle yaşanıyorsa iliski değildir. Açık ilişki bile olsa tarafların birbirine yerine getirilmesi gereken sorumluluklari vardır.
Bir taraf Sorumluluğu yerine getirmeyip işine gelirse ben böyleyim diyor ve ilişki devam ediyorsa orada ilişki değil çıkar var demektir.
Kesinlikle aynı fikirdeyim
İşine geldiği yere kadar baş tacı edip, bittiğinde b*k gibi davranacak kadar düşmedik daha ablacım 😌
İçimden geldiği gibi yaşarım. Ne sevgimi sakınırım, ne kendimi. Ne güzel sözlerimi sakınırım, ne de sert sözlerimi. Doğal ve rahat olamadığım yer benim yerim değildir.
Dilerim ki herkes, mutlu olduğu yerde yaşasın. Yerini yurdunu bilsin. 🤍
Helal sana kardeşim aynı fikirdeyim
Ben kendim gibi yaşarım sadece.. karşımda ki kadına en çok değeri verir ve onun mutlu olması için de elimden geleni yaparım tabi ki de.. yeter ki o mutlu olsun ama bu zamana kadar hiç ilişkim olmadı maalesef.
Teşekkür ederim Annemm
Karşılıklı saygı ve güven içinde yaşarım.
Hadlerini bildikleri sürece, dostlarım baş tacıdır.
Ricalar
Cevap
20Cevap
Hayır ilişki iki kişilik sorumluluk ve sorunlar demektir bu yüzden iyi kötü hiçbirseyi kendi Kafama ve keyfime uydurmam yürütmem birlikte adım adım olmalı işime geldiği gibi olsa saygısızlık diz boyu olur
Yok ben normal yaşarım karşımdakine göre
İlişkilerde kendi ihtiyaçlarımı ve beklentilerimi göz önünde bulundurmak önemli, ancak karşımdaki kişiyi de düşünmek gerekiyor. Her iki tarafın da mutluluğu için dengeli bir yaklaşım benimsemeye çalışırım. Ama elbette, bazen işime geldiği gibi davrandığım anlar olabilir, bu da insan olmanın bir parçası. Sonuçta, ilişkiler her zaman karşılıklı bir uyum ve fedakarlık gerektirir.
Bunu asla yapmam , herşeyden önce kendime saygısızlık olur. Ne var ki hassas ve geçilemez çizgilerim var, kadınım dediğim kişinin sınırlarını da ihlal etmem, kendi sınırlarımın ihlal edilmesini de istemem
İlişkilerimi akışına göre yaşamayı tercih ediyorum. Doğal, hissettiğim gibi yani zoraki, yapmacık bir ilişki akışı benlik değil o yüzden de kopacaksa inceldiği yerden kopar.
Beraber olduğum kişi ile uyumlu yaşamaya çalışırım, duygusal yönden elimden geldiğince zarar görmemesini isterim.
Yok ben biraz fazla duygularıyla hareket eden bir yapıya sahibim o yüzden işime gelip gelmemesine kalmıyor olay
Canım nasıl isterse
Yani?
Mutlu değilsem ve hayatımdaki insan da mutlu değilse bir dakika durmam o ilişkide. Bir miktar işime geldiği gibi de davranırım :))
Hayır belli başlı prensiplerim cizgilerim vardir ne istediğim nettir kişilere göre degismez
İlişki iki kişilik olduğu için kafama göre yaşayamıyorum 😀
duygusal ilişki içindeyken işime gelmeyen yerde kaytaracak kadar bencil.. basit değilim..
Herkes öyle yapıyor bence, insanlar bencildir
İşine geldiği gibi yaşamak ayıp olur sanki karsımızdski insan eşşek değil ya
Yok hayır. Ben ilişkilerimde çok adaletliyim. Yan çizmem, bozuk atmam.
İşime geldiği gibi değil, içimden geldiği gibi 🫠
Karşımdaki kişinin mal olması kazım değilmi bunun için😂
Dilediğim gibi yaşarım
İşime geldiği gibi işime gelmezse gerek yok
İçimden geldiği gibi yaşarım.
Evet işime geliyorsa yaşarım
Evliligi isime geldigi gibi yasayamiyorum.
Tabiki hayır içimden geldiği gibi doğal
Galiba evet olabilir
Karşıyı da düşünürüm🐱
Evet işime geliyorsa yaşarım
Tam bemi anlatmışsınn ablam ben buyum😄
hayır düşünerek
Gönlümüze göre
Hayır
Yaşayacak ilişki yok
Hayatı zevklerim için yaşıyorum
Bâzen
adina iliski denmz