😁işkolik insanlar var mı sizinde hayatınızda nasıl bir ilişki sürdürüyorsunuz?

😁işkolik insanlar var mı sizinde hayatınızda nasıl bir ilişki sürdürüyorsunuz?
Ben ve etrafımdaki iş arkadaşlarımın hepsi iş kolik yarın sabah programı ay başından belli yoğun bir gün bizi bekliyor 👑👑
Önce iş sonra aşk🤣
Eve yorgun yorgun geliyor doğru dürüst cinsellik bile yaşayamıyoruz evin hanımı da erkeği de ben oldum evlendikten sonra yemekler bulaşıklar vs hepsi bende çocuk istiyorum ama ona da yanaşmıyor canım sıkıldı bu yüzden
Soruyu soran hatun iş kolik sevgilim bazen sitem edesim geliyor epten
İşin olasim. geliyor
🤣🤣🤣
İşkolik olmak dışında zamanı kalmayan insanlar oluyor genelde ajsh
Cevap
8Cevap
İş kolik insan yakın çevrem de yok. ama seven insan bence iş kolik insana tahammül eder. tabi ki de ilgi bırakılmamalı ama iş de önemlidir.
Ben ilişki kuramam. İşi ile baş başa bırakırım
Var ya aklı fikri iş iş iş boş iş insan kendine de zaman ayırmalı ölüp gidecegiz diyene bak bende öyleydim neyseki direkten döndüm
Ayyyy evet var ve sinir oluyorum.. Üstelik seçim süreci olduğu için sabah yedi akşam 2-3 çalışıyor yazışma sohpet yok iki aydır. Çokkk zor aslında ama sevdiğim için tahamül ediyorum. Keşke onlarda bunun farkında olup biraz ilgili olsa ama daha da hanzolaşıyorlar..
İşim zamanımın çoğunu alıyor ama yine de fırsat yaratıyorum hem değer verdiğim insanlara hem kendime, sporumu yapıyorum, görüşüyorum vs vs :)
Çevremde ki herkes işkolik. Babam var en yakınım işkolik olan bir de yakın arkdaşım
var evt sabah akşam iş iş iş , oturup sohbet ederken bile işten bahsediyor geçen gün sövdüm söylendim biraz ((:
evet birazcık benim işimi en iyisini yapmaya çalışırken işkolik olmuşum
Akışına bırakıyorum çoğu zaman
Öyle bir insanım sevgili yapmadım hiç
Sorma bazan bizdede wyni durum oluyor
İşkolik birini hayatıma almam
Olabilir benimde sevgilimde öğretmen akşamları bile çok konuşamıyoruz.
Kendim iskoligim 🥰 o yuzden bilemiyorum ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?