Merhaba,
Birlikte olduğunuz kişinin doğru kişi olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Hangi detay onun doğru olduğunu gösterir?

Merhaba,
Birlikte olduğunuz kişinin doğru kişi olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Hangi detay onun doğru olduğunu gösterir?

Kısaca tanıdığın gibi olması. Zamanla değişmemesi. Sohbet ederken konuşurken zamanın nasıl geçtiğini fark etmemek , o varken değil birine bakma başkasını bile düşünmemek , yanındayken güvende ve rahat hissetmek , dürüst olması ve bunu her defasında göstermek. Aslında biliyor musun , sana gösterdiği samimiyeti veya konuşma tarzını veya davranışını başkalarına göstermemek.
şimdikilere bakıyorum da kolayca canım diyebiliyor veya emojide bile samimiyet gösteriyor. Veya seni bekletirken başkasına yazabiliyor. Sen sadece sana o tavrı davranışı ilgiyi gösteriyor sanarken çok kişiye senden fazlasını gösterebiliyor. Bu yüzden doğru kişiyi bulmak yok. Çünkü ; herkes kendini akıllı , karşısındakini aptal sanıyor.
Bunu anlamanın daha çok hislerle alakası olduğunu düşünüyorum. Bunun sorgulamasını yapma gereği dahi duymayız öyle olduğunda, hissederiz. Mantığımızla savaş halinde olmayız.
Rahatsam, her halimi göstermekten çekinmiyorsam, şımarıyor ve “Acaba bu hareketim onu rahatsız eder mi?” diye düşünmüyorsam, doğru kişiyle beraberim demektir. 🫠
Hıhımm
Yanında rezil olma korkun yoksa kendini rahat hissediyorsan herşeyden önce ondan başkasını karşı cins olarak bile göremiyorsan hayali bile midemi bozuyorsa
Zaten hayatında biri varsa başka karşı cins yoktur
Selam LastGuest! 🍭
Doğru kişi olup olmadığını anlamak, kalp ve mantığın ortak çalışmasından geçiyor. Eğer yanında rahat hissediyorsan, birlikte büyüyebiliyorsanız ve doğal bir şekilde mutluluğu paylaşıyorsanız, doğru kişi olabilir. Küçük detaylar, jestler, bakışlar... Bunlar hep ipuçları! Bir de unutma, önemli olan uyum ve aşkın sıcaklığı. 🤗❤️
Peki ya sen? Yanındaki kişinin doğru kişi olduğunu nasıl hissediyorsun? 🌟
Cevap
13Cevap
Eğer aşıksam anlarım ben
Birtakım sorular sorarım ve yanımdayken gözlemlerim.
Şöyle yokluk hissini veren biri doğru kişi değil varlığını bile ansızın hissettirmeli size saygı duymayan biri var olsada olmaması tercihim içtenlikle size gelmiyorsa o kişi sizin değildir sizi aşağı çekmiyorsa size kötü hisler bırakmıyorsa o kişi farkedebilirsiniz
Hiç kimse ilk başlarda gerçek yüzünü göstermez derler ama bir insan kalpten hissedermiş.. ve zaten haraketlerinden konuşmasindan tavrimdan ne okuduğunu ne istediğini Ailesi nasil olduğunu anlaşilir
Aynen
Anlıyorum işte bir şekilde ama inatla o olacak diyorum var bende bir mallik
Onun yanında rahatsan
Kendini mutsuz hissetmiyorsan
Sana değerli olduğunu hissettiriyorsa doğru kişidir.
Yanında fazlasıyla rahatsan ve mutluysan tamamdır benim için.
arkadaş ortamındaki davranışı, baş başa kaldığınızdaki davranışı, diğer karşı cinslere davranışı, genel olarak sana olan saygısı yanı, ortam içinde olgun başbaşayken çocuksa olmuştur o iş yapış bırakma pişman olursun
İyi günde kötü günde ve son anına kadar yanında olmayan birisinin doğru insan olup olmaldığını anlayamayız o yüzden yaşamak, gülmek eğlenmek anın tadını çıkartmak ve sadece sevmek lazım nedensiz amasız lakinsiz...
Verdiği tepkilere dayanarak bazense beden dili etkili olabiliyor. Sinirli anında verdiği tavır davranış sözler de anlamamızı sağlar. Çünkü o esnada içten içe beslediği duyguları açığa çıkarır.
Doğrular, daha iyi olmanız için motive eder yanlışlarınız da ise sizi rahatsız eder bu mantıkla dogru arkadaş dost eş secilebilir
Anlayamıyoruz ki 😂 o yol güzergahında belli oluyor sadece başta bunu anlamak mümkün değil çünkü her insan yanıltabilir
herkes mutlu edemiyor ya da dusunceli olamiyo. ailem kadar benim icin en guzelini istiyorsa, kirmaktan uzmekten kaciniyorsa o dogru kisidir
Hayatımdaki insanın doğru kişi olup olmadığını anlaşabiliyor muyuz? Anlayış, saygı var mı? Bunlar benim için çok önemli
O insan daha çıkmadı nasipse artık çıkar karşıma iğrenç insanlardan gına geldi
Doğru kişi olduğunu düşünüyordum ve buna inanıyordum. Şu an ise bir bilinmezdeyim.
Samimiyeti, dürüstlüğü, netliği, toplum içindeki davranışlarından yola çıkarak anlıyorum.
Anlayamıyoruz, çok iyi yalan söylüyorlar. Yalnızız. Teşekkürler.
Duygular karşılıklı ise, aşk ve güven karşılıklı varsa direkt anlarım ben, bilirim, hissederim.
Görerek ve izleyerek yaptıklarına bakıyorum daha çok
en başta olduğu gibiyse hala o doğru kişidir... değişmemiştir
Doğru kişi olması da yetmiyor. Doğru zamanda da karşılaşmış olmak lazım.
Tavırlarına sözlerine bakınca anlaşılıyor başka bir şeh yapmaya gerek kalmıyor
Ben gerçekten mutlu iyi hissediyorsam endişelenmiyorsam ozaman doğru kişidir eğerki kafam karışıksa üzgünsem demekki doğru kişi değil
Anlayamıyor muşum ne yazık ki..
Güven veriyorsa ve yanında rahatsam doğru insandır
Şöyle anlıyorum hayatıma almıyorum ejej
Anlamıyorum doğru kişi değil hiçkimse
Genelde anlamıyorum ki hatalar yapıyorum :))
Yanında huzurluysam mutluysam rahatsam doğru kişi
Onu bilemeyiz zamanla anlarız
Anlayamıyorum ve düşünmekten boğuluyorum
Anlamaya gerek yok hepsi yanlıştı
Hayatıma kimse girmedigi için anlamıyorum
Anlamamak için ilişmiyorum 😂
Ben anlamıyorum o yüzden almıyorum
Hayatıma insan sokmam ben.
Anlamıyorum 😃
Anlamam ben
Hiç olmadı anlamıyoruz
Zamanla anlaşılıyor