AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
187Cevap
Evlenmek hayallerin birlikteliğidir, denk gelirsen hayaline çok hoş bişeydir evlilik.
Bir ömürde tek nefes olabilmektir
#Hükümdar
Bence saçma ben evliyim ama evli olmak askerlik gibi hep korkuyorum aman yakalamayayim ayıp olur falan
Sanki şirket kuruyorsun çok şartları oluyor mutlu edebilmek için bir ucmadigim kaldı 😃
Korkma sebebin ne
Aldatıyor musun dayı
Öyleyse eğer beter ol
Geleceğini güven altına almak çocuk sahibi olmak mutlu bir yaşam için diyelim
Karşılıklı saygı sadakat ve çocuğu sevgiyle büyütmek harici aklıma gelen bir şey yok
Rahata kavuşmak çocuk yaşı geçmesin diye yuva kurmak için sevdiğin biri olduğu için anlaştığın için
Boşanmaların tek sebebi evlenmek boş ver evlenme hayatım duzene girsin diye evlenilmez bekar bir sekildede gayet mutlu huzurlu bir şekilde yaşayabilirsin sırf yanlız kalmamak için evlenilmez yanlizliktan korkma seni terk etmeyecek tek şey yalnızlığın (benim fikrim)
Yanlızlıktan kaçmak, düzenli hayat başka aklıma gelirse yazarım
Mantıklı sebep aradigina göre mantıksız olduğunun farkina varmanda okey
O günün yorgunluğunu eve gelip eşinin dizinde uzanıp çay içmek ve minnacık küçük kız çocuğu
Tek mantıklı sebep söylüyorum hiçbir mantık olmaması cidden
Eşimin ayakları altında ezilen bir üzüm iken lâl renkli şaraba dönüşmek... Yıkamak onun ayaklarını o şarapla... Onun kutsal ayaklarının tabanına doğru süzülürken onun için yok olmak büyük bir aşkla...
Tatlii ve güzel bir çocuk. Ve güzel bir hayat arkadaşı
Evlilik başlı başına mantıksız, mantıklı sebebi nereden bulalım 😂😂
Çocuk sahibi olunması iateniliyirsa meşru yol ile cocuk sahibi olabilmek.
Evlilik dışında bı ilişki istemem de buna bir sebeb benim için
kesinlikle cocuk bir sure sonra tek tutundugun dal o kaliyor zaten
Sevdiğinin yanında daha mutlu bir yaşam olur bu net çocuk için değil sadece
Bu kadar duyarsız ve inançsız olmayın derim düzgün erkekler de var sana kadınlığını hissetirecek sevecek değer verecek sadece nasıp ve sayıları az.
Tebrikler
yalniz olmamak sevilmek sevmek ask seks duzenli hayat cocuk
Seks olacak çatır çutur oh mis bakireyim zaten evlenmek istiyorum sonra sabahlar olmasın ohh
Size katılıyorum yasal yoldan
Tamam sakin ol ne bu şiddet bu Celal hahahahaha
Dayanamıyorum artık yaş 26 evlenmek istiyorum 🥲
😅😅 gel evlenelim madem
Dm gelir misin bana
Bana dayanamazsın o zaman sen 🤷🏻♂️
Evlendin herhalde akşamı bekleyemedin 😅😅
3 kere 5 kere yapıcaksınız. Sonra yine aynı durum. Senin iş sakat 😀
Çocuktan başka hiçbir sebep yok onun dışında yaşanılan her şey sevgili hayatında da var hemde daha avantajlı anlaşmazlığa düştüğünde kolaylıkla ayrılabilirsin o yüzden evlenmek başlı başına mantıksızlık
aile olmak seviyorsun evlenip cocuk ların oluyor sonra hayatını onlara adıyorsun büyütüp evlendir ve torunların oluyor sürünmeye devam ve en önemlisi öldüğümde seni mezara çocukların indiriyor son finall
evlenmek 1 insanın yapıp yapabileceği en büyük hatadır ama mecbur yapıyosun bide öyle bişey var
Doğru insanı secemeyen kişiler bunu der genelde.
Doğru insan diye bişey yok, ilk bi kaç yıl çok güzeldir her zaman, zaman ilerledikçe işin rengi çok değişiyor
Bekarlar evlilerden daha mutlu olamaz evlensinler 😂 😂
Küçük bir kız çocuğu
Burç ve yükselen yaz. Tabi yukselenini biliyorsan. Senin için tek mantıklı sebebi söyleyeyim
Benim için söyler misin burcum aslan yükselen terazi
Burcum boğa yükselenim yay Ayım yengeç
Benimde ayım koç abi cevap ver da merakta bırakma 😅
Kdkdkdkdkd
Gönderi sahibinden başlayayım. Sesizlerinsesi. Sen %30 evlilik istiyorsun. Evet sana mantıkla geliyor. Çünkü saglamcisin. E tabi biraz da elalem baskısı. Yani mantıklı tarafin evlilik diyor. Ama bide yay var. Guclenerek artan bir yay. O da diyor ki bekarlık sultanlık. Gez toz eylenmene bak. İstediginle çık yaşa her şeyi seviş ama baglanma. Zor olanin pesinden koş. Kolaylari salla gitsin. Zaten aşk kafasi yok sende. Gez toz seviş keyfine bak. Ama boğa da sana vijdan azabi yaptırıyor. İşin zor doğrusu. İki zıt karakter bir bedende. Yaş gereği yay baskin
Aynen öyle
Diablok. Sen zaten capkinin önde gidenisin. Tam bir avcisin. Gözüne kestirdigini yatağa atarsin. Hiç bir erkek te senden kurtulamaz. Ateş üstü havasin. Senin eline düşenin vay haline 😂😂
Deme be 😂 ya biraz çapkınlık var ama işin günah kısmını düşündüğüm için kendimi frenliyorum
Diablok yatağa atmak demeyelim de. Avci olduğun için ve zeki olduğun için herkesi alt edersin diyelim
Diablok. İletişim karakterisin. Sende aşk yok. Ama libido tavan. Özgüveni yüksek kendinden emin erkekler senin hedefinde olur. Yani yanima yakissin dersin. Fizik görünüm senin için olmazsa olmaz. Biraz kaslı fit oldumu tabi duruş konuşma. Kendine guvenen bir karakter tam hedefinde olur. En büyük taktiğin avi menziline çekmek. Tabi biraz onur ve grur da var. Ama iletişim karakterisin. Karsidakini konuşarak hipnotize edersin
E peki bebnnn
Sessizlerinsesi. Sen iflah olmazsin. Evliliğe de biraz zor yanasirsin. Senin için mantıklı bi sebebi yok evlenmenin. Eğer ortamin müsait değil de sevisemiyorsan. Senin için evliliğin tek bir sebebi olur. O da sevişmek 😂😂
Yaaa ben o kadar sevilmeye meraklı mı görünüyorum 🤣
Sessizlerinsesi. Sen yükseleni terazi veya aslan olan bir başak burcu bul. Ve onunle direk evlen. İki tarafi da besleyecek karakter o. Senin ruh eşin o. Bu dediğimi bul ve onla direk evlen. Sana tavsiyem budur
Burcunun bir önemi yok mu
Aşk gerçekten yok ya hoşlantıdan ileriye gidemiyorum çoğu kişiyi elde etmek istiyorum arı gibiyim 😂
Ama evlenmek istesem ne yorum yaparsın
Sessizlerinsesi. Burcu Başak yükseleni terazi veya Aslan olacak. Grurlu kibirli ağır duruşu olan karizmatik istersen ve çok daha iyi cinsellik istersen yükselen aslan. Tek geçerim. Ama daha insancıl sosyal uyumlu dengeli olsun dersen terazi. Orasi senin sevimin. Ama Burcu kesinlikle başak.
Sessizlerin sesi. Senin için bir erkekte olmasi gereken ozellik Ağustos son hafta veya Eylül un ilk 3 haftası içinde doğmuş olması. Diğerlerinin hiçbiri olmaz. Hiç şans bile verme
Banada yorum yapabilir misin
Diablok. Nokta atışı ruh esin ikizler üstü yay
Teşekkür ederim
Diablok ikizler üstü yayı bulduğun anda onu nikâh masasina oturt. Senle sevismek isticek. Göster ama elletme. Onu nikâh masasına oturmanın başka hiçbir yolu yok. Eğer 1 sefer bile sevisirsen ki çok zor dayanirsin. Sevistigin gün onu kaybedersin. Zoru oyna. Asla kolay olma asla. Yoksa terkedilirsin.
Seviş ama seks konusuna asla izin verme. Onu cildirtirsin. Önce nikah sonra devami de. Sen ateş üstü havasin. Senin bulacagin alternatif karakterler de bunun tam tersi hava üstü ateş olmalı. Ama kendi burclarindan uzak dur. Ozellikle aslanlardan
Peki oğlak biri olursa hayatımda
Diablok. Canlı canlı mezara girmenin nasıl bişey olduğunu sana en iyi oğlak öğretir. Yaşarken ölmek için oğlak ideal
Hangi burçlardan uzak durayım peki
😂😂😂 hemen yol ver oglaga. Bu şimdi kolay kolay da gitmez. En uyumsuz beyinsiz iskoligini bulmuşsun. Para ve iş için ölür onlar. Yükselen belki bi uyum sağlamıştır ama sonu yok. Sen onu aldatirsin zaten
Sessizlerinsesi başak ve oglakyharicindeki hepsinden uzak dur. Digerleriyle en ufak bi ihtimalin yok. Bide sende kavga Seksi var. Partnerinle kavga edip onun senin tutması bağırması seni yükseltir. Kavga Edip sevişerek barisma konusu. Diğerlerinin psikolojisi bunu kaldırmaz. Kavga Seksi herkese göre değildir.
Başak ve oğlaklarla anlaşamıyorum ama ben
Yukselenini bilmiyorsun da ondan. Sen çift karakterlisin. Partnerin de senin gibi cift karakterli olmalı. Çılgın bir sevisme istiyorsan yükseleni aslan olan bir başak veya oğlak bulacaksin.
Dediğim astrolojik haritayı bukursan hem harika ve uzun soluklu bir evlilik yaparsın. Hemde cinsellikte zirveyi yaşarsın sesizlerinsesi
Yaa
Baya değişik bir Konu
Ama aşk konusunda venüs ve marsa bakılmıyor mu
Ben astrolojiyi yasayarak yuzlercesini gozlemleyerek öğrendim sesszilerinsesi. Tabi yaaa. Ne sandın. Sana mutlu olmanin formülünü verdim. Beni dinle sen. Nasıl bir mucize yasayacagini sen bile tahmin edemezsin. Digerleriyle yaşarsın biseyler ama kisa süreli olur. Toksik olur. Seni yorar
Başak ve oğlak burcu yükseleni aslan başka var mı
Kesinlikle hayran kaldım
Yani sessizlerin sesi. Hani yükselen terazi dicam ama o dengeli uyumlu bi karakter. Sen daha cekismeli bir ilişki ariyorsun. Teraziyle doğru düzgün kavga edemezsin. İkizler desem o yayin kaçan kovalanir taktikleri 2 ileri 1 geri. Yükselen ikizlere sökmez. Sikiri ceker ikizler. En iyisi yükselen aslan. Bak tek geçerim. Harika kavgalar edersiniz. Mükemmel olur. Gerçekten. Tabi kavganin sonu harika biter. Bak demedi deme
Hem taktik savaşları hem zeka hem hırs hem çekişme. Hem kendini beğenme. Aradığın herşeyi yükselen Aslan da bulursun
Yükselen aslan al beni dldkkdkdkdkdkd
Başak üstü aslanlara ilanen duyurulur 😂😂😂
Evett dkdkdkkd
Bu doğal bir istekdir. Hiç bir canlı buna karşı koyamıyor. Mesela: bir hayvan koyun olsun kuş olsun hatta böcekler bile şüursuzken yenede çiftleşir ve balalarına besliyorlar. Buna nesil artırma insdinkti derler.
İlk gece ilk eylem olan seks tabikide sonrasında karşılıklı saygı çocuk yalnız kalmamak geliyo kimse inkar etmesin
Ben bekarım bu arada evlilerin cevabı daha doğrudur ama onlarda tamamen doğruyu söylemiyorlar çekiniyorlar...
Kahvaltının yatağa gelmesi.)
Bir yığın sebep sayılabilir ya.
yok ki 🤣🤣🤣 bide üstüne manasız ürüyor millet bide bazı olmamış oluyor uğraş dur p…içlerle
Aynen sen ile
derken?
Ne dediğine dikkat et diyorum
sana giren çıkan bişi yok genel söyledim ama haddini aşan sensin sen dikkat et ağzından çıkana
Haddini aşan ben miyim
Mantıklı bir sebep yok
Başına bir şey gelse, sağlık konusunda vs ya da uğraşmak istediğin bir problemin olsa, seninle birlikte mücadele edecek yanında olacak birinin olması. Tabiki doğru kişi önemli yoksa daha da zehir edebilir işleri zorlaştırabilir de
Çocuk olabilir hayati biriyle paylaşmak için ve yaşlandiğinizda evde bir nefes olsun isteyebilirsiniz evlenmek için sebep çok fazla bulabilirsiniz ama evlenmemek içinde tabi
Yaşlanınca çok zor olur eşlik ede sana. Eşin yalnızda kalmazsın çocukların olur
Yok amaç legal ve helal seks ve çocuk yapma yanı bos beleş
Hiç bir mantığı yok. Başınızı belaya sokmayın durduk yere
Başını göğsüne yaslayıp içini dökaebileceğin bir eş
Bedava seks (erkekler için) belki de tek mantıklı sebep bu ve çok mantıklı bir sebep
Bekar hayatından sıkılıp yeni zorlu heyecanlar yaşama arzusu
Sevişmek :D
😂😂😂 evlenmeden yapmıyorsun sanki
Orasını karıştırma :D
😂😂😂😂 çok fenasın
Buna sen karar vermelisin kadın. Milletin sebeplerine göre kendin hareket etmeye kalkarsan sonu hüsrsn olmaz mı?
Evlenmek imanın yarısıdır, insanı haramdan korur.
Seni tanımak isterim 🌹
Başka birini tanı
Tabi nasıl istersen 👍
Teşekkür ederim
Rica ederim
banyoda kese atcak biri iyi olur 😀
Kdkdkdkdkkdkd
karşı cinsiyete nefretiniz varsa hıncınızı ömür boyu almak için mükemmel bir yol. mantık evliliği bunun dışında tabi.
Ebu cehil kalk büyüğün geldi 😅😅😅
WPSLWLDÖSLXŞSŞXLAPXŞS BEN BUNA ÇOK GÜLDÜM YA
Bende seninle evli olmadığıma çok mutlu oldum 😅😅
Şeytan önünde çeker ilikler hoş geldin üstadım diye
Sevgiye ihtiyaç duyduğun için Kendini haramlardan koruyabilmek için imanı kemale erdirmek için evlat sahibi olmak için
Dinin yarısını korumak için
Kesinlikle
Tabii
Sadece çocuk yapmak için evlenilmez.
Mantıklı sebep yani
Ona kalırsa evlilik bedava seks derler. Alakası da yoktur.
Oda doğru
sizin sebebiniz koca parası yemek ardından aletini beğenmeyince de başka birinin kucağına atlamak
Ne dediğine dikkat et
Demiyorum öyle
Belli
Para yemek çocuk onun dışında başka ne olabilir?
Zengin bulana kadar oradan oraya tavşan gibi atlarsınız
Sevgi aşk saygı sadakat bunlar önemli
Gece yatarken ya da canın sevişmek isteyince hemen elinin altında hazır kıta bekliyor 🙄🙄
evlilik eskiden mantikliydi şimdi bi anlami kalmadi
Ben çocuk istemiyorum. Ne yani sen şimdi benimle evlenmeyecek misin hüğhüğhüğ ZNNXBXNSVSVSSBS
Ricaa keenks
Mutlu bir yuva kurmak için tabii, çocuk da buna dahil ama her şey den önce, doğru kişiyi bulup onu sevmek çok önemli faktörler den biridir..
Neden yok cocuk diyorlar cocugun faydası yok hayat yoldası diyorlar çene ve azaptan başka bir şey degil.
Çocuk istiyorsan sperm bankasına başvurabilirsin
Evlenmek zorunda değilsin
Oda doğru ama babasız büyümesini istemem
Anladım
Mantıklı hiç bir sebep yok günümüzde.
Maalesef
Mantıklı bir cevabı yok tam tamına bir saçmalık kendini seven evlenmesin.
Aile haramlardan uzak durmak için güvenli bir limandir
Her gün dilediğin kadar dilediğin zaman seks yapıyorsun 🤣🤣🤣🤣
Hayat arkadaşı olur insanın aklı başında biri olursa oda