Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışıp kendi parasini kazanan kadin icin gercekten evlenecek sebep yok. Bunu bende düşünüyorum zaman zaman. Ekonomik özgürlüğü olan bir kadin olarak neden evleneyim? Koca tribi cekmek icin mi, kaynana teroru falan cekmek icin mi? Kocanin arkasini toplamak vs icin mi? Neden yani? Gunumuzde calisan kadin da olsan evin isleri, cocuk bakımı sorumlulugu yine kadina ait. Bu sıkıntıları cekmek icin mi evleneyim? Belki psikolojik siddet falan da olacak bunun icin mi?
Erkegin evlenme nedenleri var. Hizmet, duzenli seks, sicak yemek, bana annem gibi davransin falan. Kadınin evlenecek sebebi ne? En fazla anne olma istegi olabilir onun dışında sanmiyorum. Eger cokta anne olabilecek bir tip değilse erkege gerek yok, ihtoyac duymaz yani kadın. Sekste erkeklerdeki gibi kadinlarin üst sirada tuttugu bir sey degil.
Zaten kadinlar evlenip seks yapsalar dahi zevk almiyorlar, orgazm olmuyorlar. Ulkenin kadinlarinin kaderi bu resmen. Hangi evli kadina sorsam seks hayati sıkıntılı. E kadin icin seks yapmakta bir anlam ifade etmiyorsa evlilikte, seks olayi da evlilik icin secenek olmaktan çıkıyor. Bununla mi ugrassin yok orgazm olamiyorum, zevk alamiyorum, kocam erken bosaliyor, isini bitirip uyuyor bir de boyle mi canını sıksın kadin. Erkege zevk vermek icin mi evlensinler bir de?
Yani ekonomik ozgurlugu olan bir kadin icin koca olayi ve evlenmek çokta gerekli bir sey gibi gözükmüyor. Hani ilgidir, sevgidir falan diyecegim ama bizim ulkenin erkekleri bu duygulari kadina verebilen tipler degil. Kadin icin elle tutulur bir sebep bulamıyorum ben. Erkek icin bu sebepler daha fazladır kadina göre.
Yani gunumuzde bir calisan kadin icin evlenip yuva kurmak açıkçası zulüm oluyor. Hem iş, hem ev işleri, hem yemek, hem cocuklar, hem koca zır zır zırlıyor gel bana kadinlik yap diye ama işin ucundan tutmuyor cogu, kadinin yukunu azaltmiyor. Niye evlensinler ki?
Bu sebeple boşanan cok kadin var etrafimda, hemsiresi, ögretmeni, diş hekimi... işten eve gelip uyuyor, tv izliyor, aksamda gel seviselim diyor bu kadar. Cocuklar ne halde, ben ne haldeyim, ev ne halde hic umurlarinda degil diyorlardı sonuc olarakta ayrildilar.
Hepsi de boşanınca hayatimda hicbir sey degismedi sadece evde bir insan fazlalagi varmis, egosuyla, tribiyle, psikolojik siddetiyle kadinligima yaptığı eleştiriyle biri beni yoruyormus o cıktı hayatimdan. Onun disinda yaptigim isler, cocuklara bakmam, ev isleri, meslegime gidip gelmem falan hep ayni dediler. Yani kadin icin gercekten bir anlami kalmadi artik evliligin, evlenecek sebep yok.37 Yorumla- +1 yıl
Size yazdigiklarinizdan dolayi katiliyorum, bazi erkekler hepsi öyle degil desede maalesef bizim kültürümüzde bu böyle, bu bir hakikat. Eger erkek yardimci oluyorsa kadininda isini hafifletiyorsa güzel birseydir hayat arkadasinin sevdigi bir adamin olmasi ama tatmin etmiyorsa evliligin bir anlami yok.
Cevap sahibi+1 yıl@AvaLee yok inanmayacaksın. Hepsi oyle degil, ben oyle degilim, bekarim yalniz yaşıyorum her işimi kendim hallediyorum eşime de yardim ederim falan diyenler evde kadın olunca hicbir işe elini atmıyorlar. Tamamen iş yükü kadinda oluyor.
Kadin isterse prof falan olsun, dekan olsun universitede. Hangi kariyerde olursa olsun erkeklerin kafasinda evi cekip cevirmesi gereken, yemek yapmasi gereken, cocuga bakmasi gereken, erkege cinsellik sunmasi gereken biri. Turk kadinlari agziyla kuş tutsa erkeklerin kafasindaki bu gorevlerden öteye gidemiyor.
En moderni, en okumuşu bile böyle. O yüzden ben yaparım falan diyenlere gercekten inanmayacaksin. Turk erkeginin her seyi lafta zaten. Ev islerinde yardim ederim (etmez), sekste iyiyim uçururum (yalan) iliski surem uzundur (2 sn sonra boşalır), kadina oral ve ön sevisme yapmak gerek, uzun tutmak gerek der (hicbir sey yapmadan deliğe girer cikar sadece) herkes oyle degil demeleri de yalan. Herkes öyle degil yuzde kaci degil? %10 falan mi? %90 ı kadina yardim etmez bu bir gercek. Yine buyuk biz çoğunluğu da yatakta kadini tatmin edemiyor.
Cevap sahibi+1 yılKuzenim psikolog kadinlarin bu tatmin olamama, zevk alamama sikayetiyle gelmelerinin haddi hesabi yokmus. Kendilerinde bir sorunda yok cogu zaman, partner kaynakli diyor kuzenim. Yani gercekten bu ulkede evlenmek kadin icin cokta hayirli bir sey degil. Evlilik erkege yarıyor kadina degil.
Yeni evli erkeklere bak yuzleri paril paril parlıyor. Yuzu gülüyor, ustu basi duzgun ütülenmis kiyafetler giyinilmis, seks yapip rahatliyor, yemek temizlik gibi seyleri zaten sorumlulugunda görmüyor. Ben erkeklerle cok iletisim kurmamis kadinlarin ruh sağlıklarını da daha iyi görüyorum bu arada. Erkekle cok haşır nesir olmamis kadinlar daha mutlu, duygusal hasari, travmasi falan yok. Gerçekten evli olanlari birak sevgilisi cok olmamış kadınlar daha mutlu. Zaten bazi kadinlarda erkekten dili yanınca daha da o topa girmiyorlar. Ben boşanıpta tekrar evlenen az kadin görüyorum. Ama erkeklerde boyle degil. Boşansa da gidip tekrar evleniyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@AvaLee turk erkeginin bütün egosu turk kadınına karşı zaten. Bakire olmayan biriyle evlenmem derler ama rus, ukraynali kadin olunca bekareti birak gecmiste kac erkekle yattiginin hesabını dahi yapmaz hale geliyorlar ve öyle kabul edip evleniyorlar. Ayni hayat tarzini turk kadini yaşadığı zamanda evlenilecek degil eglenilecek kadin oluyor, o***pu oluyor. Kendi kadınlarına iltifat etmezler ama yabanci kadinlara gelince şair oluveriyorlar. Sosyal medyada falan denk geliyorum bazi rus kızlarına falan yorumlarda eşine etmedigi laflari ediyor. Bakiyorum profile bildigin dayı dedigimiz yaşını basini almis bir adam. Sonra bunlarin evdekine ekmek veresim gelmiyor diyen versiyonlari da var. Turk erkeginin egosu bir tek turk kadinina karsi. Kisitlamasi, bekaret takintisi, geçmiş iliskilerin takıntısı falan yabanci kadin olunca hic konusu dahi yapılmıyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇirkinim, kadınların istediği gibi en az 1.85 boyunda ve geniş omuzlu değilim, penisim de küçük yani zaten kimse evlenmez benimle ama hayatımda biri olsa fizyolojik olarak geçtim; psikolojik olarak bile eşimi cinsellikte memnun edemem. Zeki ve eğlenceli biri de değilim. Fiziksel özellikleri bok gibi olan; aptal, saftirik, sıkıcının önde gideniyim. Kimse benimle evlenmez yani ama illa bir sebep belirtmem gerekirse; aşk derim. Beni seven kadın ve benim ona olan sevgim derken her gün sevdiğini görmek; onunla bir olmak; güzel olurdu ama benim için imkansız.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yarın bir gün sevdiklerin dâhi annen ve babanda bu dünyadan göçüp gittiğinde yalnız kalacaksın. O evlere odalara sığamayacaksın. Evde sesinin yankısı kaybolup gittiğinde o vakit birinin olması gerektiğini anlayacaksın.
Şu anda kendi ihtiyaçlarını görebilirsin ama en azından çevrende sevdiklerin var. Yarın onlarda gidecek.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayattan beklentim para kazanıp gezmek eğlenmek yeni yerler görmek. Evlendiğim kadın gezmeyi eğlenmeyi severse ve maddi geliri bana yakın olursa bir nevi güçlerimizi birleştirmiş oluruz ve daha çok yer gezer görürüz eğleniriz benim için evlilik güç birliği
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sevmek ya da çocuk sahibi olmak hayatında birisi ile birleştirmek istemek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılYasal üreme harici hiçbir mantıklı nedeni yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılMesela çok sıkıldın. hayatın normal gidiyor her şey iyi ama sen diyorsun ki hayır hayatımı mahvetmek istiyorum. bu bir neden mantıklı değil. çünkü mantıklı bir şey değil
00 Yorumla Tek bir sebebi var o da ruhunun sevgiye muhtaç bir şekilde ihtiyaç duyması ve bunu bir ömür boyu sürmesi içinde evlilik şart
Ruhun çeşit çeşit sevgiye ihtiyacı var bir annenin babanın kardeşin ya da dostun hayvanın verdiği sevgide gerekli ama duygular besledigin içinden gelen karşı konulamaz sevme ve sevilme duygusu ruhunu tamamlayan sevgidir bu yoksa hep eksik kalır insanın ruhu yaradan bizi öyle yaratmış kadın erkeğe erkekde kadına muhtaç ama gel gör ki bu devirde bunu hiç edenler kim kadınlar 😂012 Yorumla- +1 yıl
Son cümleye kadar beğeni verecekken son bir kaç kelime bozmuş tüm yorumu😏
- +1 yıl
Yazdım ben yorumumu. Son cümleye kadar seninki de ok
- +1 yıl
Sordunmu ölmeden, memnun mu pişman mı😅
- +1 yıl
İki kısım da değil son kısım, hiç etme kısmı
- +1 yıl
Bir tanesi 65 yaşında bir yıl önce kanserden öldü her gün beraber oturup kalktigim sohbet ettiğim aynı masada yediğim içtiğim çok sevdiğim bir abimdi kaldığı evde tek odalı bir kulubeydi her sabah o evin önünden geçip gidiyorum işime bence kadınlar kendinizi bu kadar yuceltmeyin kadın erkeğe erkek de kadına muhtaçtır bir kadın yalnız kalabiliyorsa bir erkek de kalabilir bu kişilikle karakterle alakalı duygularlar alakalı vs. diye uzayıp gider
- +1 yıl
Ahaha burçla ne ilgisi varsa konunun😅
- +1 yıl
Sizden ricam lütfen benim alanıma bir daha girmeyin olur mu yaptığım yorumu beğeniyorsaniz beğenin beğenmiyorsanız beğenmeyin bu sizi ilgilendiren bir konu bu yüzden yorumunuzu begenecektim ama son cümleyi görünce vazgeçtim demeniz ve bunu yazıli olarak benim yorumumun altına yazmanız çok ama çok anlamsız bunu niye belirtme gereği duyuyorsunuz ki? Beğenmiyorsa beğenme umrumda mı sanıyorsun zamanı sana harcayamam?
YAZMAYIN LÜTFEN!!!
Annem baban vefat ettiğinde abin ablan kardeşin artık kim varsa hepsi evlenip gittiğinde sen tek kalacan hastalaninca bakanın olmayacak elden ayaktan düşünce evin içinde kimsenin haberi olmadan ölürsen cesedin 10 gün sonra kokudan bulunursan daha mı iyi? Yalnızlık Allaha mahsus
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi kendim yapabiliyorum demişsiniz de evlilik böyle bir şey değil ki.
Yapamadığım bir şeyi yapmak için yapılmaz.
Hayat arkadaşı ve eş olmak farklı bir kavram ve olay.
Tüm hayatımı tek yaşarım yalnızlık benim için en iyisi diyorsan evlilikten uzak durmak en iyisidir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKizlara ve erkeklere gore degisiyor bu aslinda kizlarin bir kismi aile baskisi altinda olanlar sirf rahat cinsellik yasiyabilmek icin evleniyor bir kismi cocuk coluga karismak icin evleniyor bir kismi evdeki baskidan kacip calismiyorsa evlenip kurtulmak icin evlenirken cok kucuk bir kismi gercekten. sevdigi icin evleniyor erkekler ise sadece duzenli bir hayatim olsun diye evleniyor kucuk bir kismida baba eline bakiyorsa babasinin istedigiyle evleniyor
01 Yorumla- +1 yıl
Yorumlari okudumda sasirdim kaldim iyide tum kadinlar gordugum kadariyla evlilige karsi istemiyorlarda iyide kiminle ciksan nezaman evlenecegiz ciddi dusunmuyorsan gorusmuyelim sorularini niye sorarlar acaba Bi'Bilen var mı
+1 yılMantıklı sebep yok bana göre. Bir adam yüzünden kütüğünü soyadadını değiştirmek zorunda kalıyorsun, erkeğin nazını erkek tarfının nazını çekmek zorunda kalıyorsun. Üstüne evlendiğiniz kişi yardım etmeyip size daha çok iş çıkaran biriyse evliliğin sadece erkeğe yaradığı ortaya çıkıyor. Boşanmak istersen nafaka sorunu ya da erkek manyaksa öldürülme can korkusu vs hiç bir artısı yokki.
00 Yorumla
+1 yılYaşlanınca herkes gider belki ama hayat arkadaşın seninle hep kalacaktır. Herkes sırt çevirse de bir gün o arkanda yıkılmaz bir dağ olacaktır. Evlilik bir şans işi ama evlenmek her insanın bir döngüsüdür bu doğru kişiyle gerçekleştirildiği zaman iyi ki evlenmişim diyeceksin.
00 Yorumla
+1 yıl
Daha çok para kazanırsın, evet, bu doğru! uzun ömürlü olunabilir, endişelerini paylaşacağın biri, sessiz iletişim kurabileceğin biri, birlikte bir aile ağacı oluşturabileceğin biri, hayatını iyileştirebilir-tam terside olabilir 🤔bilinmez.
Yeni arkadaşlar kazanırsın, artık başka garip randevulara gitmeyeceksin 😁😄..00 Yorumla
+1 yılHayatı eşit şekil de paylaşmak. Sevgi, saygı Z hoş görü ve merhamet yeterlidir.
Evli olduğunuz kişinin ruh eşi olması gerekir bence. Her şeyi beraber yapmak.
Eş; sadece eve çalışıp para getiren ya da temizlik yapan biri olmamalı.
Evde ki her şeyi beraber yapmak, sosyal aktiviteleri beraber yapmak gerekir.
Kısacası evli olduğunuz kişi size hayatınız boyunca arkadaş, dost, aşk, aile ve hayatınızda ki tüm eksikleri artıya çeviren biri olunca güzeldir.01 Yorumla- +1 yıl
Sevgi, saygı, hoş görü ve merhamet yeterlidir. Olacaktı Z yanlış olmuş kusura bakmayın
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/VTFb-p0-FKcÇocuk sahibi olmak için diyecem ama...
00 YorumlaEvlenesin gelir evlenirsin işte. Aslında bu yoktu içimden geldii
00 Yorumla
+1 yılAçık ve net söyleyeyim mantıklı bir sebep yok aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkeğin tanımadığı bir kadına evini soyadını tüm mal varlığını ve geleceğini teslim edip onun kendisine sadakatle bağlı kalacağını "ummasının" hangi mantıklı sebebi olabilir ki? Bütün evlilikler kadın kendi kadınlığını, cinselliğini ve hipergamisini keşfettiği an tek taraflı olarak erkeğin aleyhine ve kadının lehine olacak şekilde biter.
00 YorumlaAllah'ın emri ve Peygamber efendimizin sünneti olması geçerli bir neden değil mi?
İnsan; başı boş yaşamak için yaratılmadı, öyle olsa Cenab-ı Hakk, her canlının bir eşini yaratmazdı.
Evlilikte ilgili âyet ve hadislere bakabilirsiniz..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. evlenmek hiç mantıklı bişi değil karı dırdırı çocuk zırzırı ile ömrünüzü çürütürsünüz 😂😂
kızlar içinde durum şöyle 100 gr sosis için koca bir öküzü çekmek zorunda değilsiniz 😂😂20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenmek bence artık günümüzde mantık dışı oyuzden sebep söyleyemiyorum:)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılYok ki söyleyeyim. Güncele imzamı atarım.

Özellikle kadınlar için geçerli bir sebep yok...👍
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada o kadar yorum içinden iyi bir cevap çıkmamış, bu da demekki yok, boşuna arama
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılevlilik mantıklı bir olay değil ki mantıklı bir sebebi olsun
10 Yorumla Eskiden olsa çocuk derdim artık o da mantıksız. Evlenmeyin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mantıklı tek şey cinselliğin meşru olması başkada mantıklı birşeyi yok
10 Yorumla
1 yılHepimiz yanlız ölürüz, evlilik için sebepler üremek
Yanlız kalmamak için
Ama eşiniz sizden önce ölebilir
Ve çocuklarınız size bakmayabilir
Sonuç yine yanlız
Kimsede kendini kandirmasın evlenince yanlız kalmam diye
00 Yorumla
+1 yılDertsiz başa dert almak ve aile baskısı 🙂Kızlar Bir Adım Öne
00 Yorumlaİhtiyacının olması gerekmiyor zaten. Aşk "ben varım, sen de varsın, ikimiz bir arada daha da güzel oluruz" olayı. Eğer o uyumu yakalayamıyorsan zaten evliliğin yanından geçmeye gerek yok
00 YorumlaSevdiğin insanla hayatını birleştirmek, her güne onunla birlikte uyanmak güzel bir duygudur herhalde. Tek mantıklı sebebi bu olsa gerek. Ha çocuk sahibi olmak da var tabii.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılTamam hiç birimiz evlenmeyelim, üremeyelim de, neslimizi de devam ettirmeyelim, oh ne güzel hayat be.
01 Yorumla- +1 yıl
İsteyen üresin ben üremiyorum kardeş
Sebebi yok sevgiliykende aynısın evlendikten sonrada aynı aradaki birfark sadece evlilik cüzdanının olması
09 Yorumla- +1 yıl
Ben de diyorum neden sevgililik bana göre değil 😃
- +1 yıl
Sevgili de olamıyorum ben çok sıkıcı
- +1 yıl
Seçici değilim sevmiyorum direk
+1 yılSoyunu devam ettirmek,çoluk çocuğa karışmak doğru düzgün bir hayat yaşamak çocuklarla vakit geçirmek yetiştirmek aile olmak için olabilirmi
05 Yorumla- +1 yıl
Ne gerek var
- +1 yıl
Boş boş yaşamaya ne gerek var
- +1 yıl
Ne yapmayı düşünüyorsunuz boş boş hayat gecermi
- +1 yıl
Boş yaşadığımı kim söyledi
- +1 yıl
Bence teknyasamak boş yaşamak sayilir. tek başına ne yapsbileceksin erkeksiz yaşanırmi 😀
+1 yılPeki benim gibi her aşık olduğuyla evlenmek isteyen bi zavallıya ne demeliiiii😒
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme aşko biz kadınlar merhametliyiz belki de yüzden erkekler gibi sığır değiliz duygularımız daha farklı çalışıyor
- +1 yıl
Napıcam😑
- +1 yıl
Bana yaz bebeğim dertleşiriz 💕 okey?
+1 yılMantıklı bir sebep bulamıyorum ama herkesin görüşü farklıdır. Kimisi çocuk için der, kimisi ömür boyu mutlu bir hayat için der gibi gibi...
00 Yorumla
+1 yılÇocuğum olsun istiyorum 😍 ağzını burnunu ısırıp seveyim🤩 bir de evlilik güzel bir şey bence kafa demgi biriyle evliysen hele ki.
00 YorumlaGünümüzde değişen pek çok dinamik sonucu evlilik kutsallığını yitirdi
Hemen her evlilik bitmeye mahkum
Veya yalan dolan devam eder00 Yorumla
+1 yılHayatın müşterek olması ve hep karşı cins tarafından sevilmek bir o kadar da o şahsı sevmek ihtiyacı ömrünün sonuna kadar ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl
en mantıklı sebep
00 Yorumla
+1 yılTamam kendi başına herşeyi halledebiliyorsan eğer benim evlenmek için mantıklı bir sebep söylememe gerek yok o halde
00 Yorumla
+1 yılDoğru insan olup kendine göre doğru bir insanla da karşılaşırsan gayet mantıklı bir şey. İstemeyenlere de saygım sonsuz tabiki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Hayatı var ile yok ile iyi günde kötü günde birlikte paylaşmak yaşamaktır.
02 Yorumla- +1 yıl
Olmasa da olur 😂👍
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayatına renk katmak şekillendirmek gerek biraz neşe lazım cıvıl cıvıl bebek sesi
01 Yorumla- +1 yıl
Iyyyk
+1 yılBir insanın hayatının geri kalanını sevdiği insan ile paylaşması bence çok güzel bir olay. Ancak herkes evlenmeli diyemem
00 Yorumlaanayın dırdırından ve çevrendeki asalalkların o pis lafından kurtulursun.
01 Yorumla- +1 yıl
Heeee
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmemek için mantıklı sebepler sunabilirim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılevlilik gibi duygusal bir eylemi mantık ile açıklamaya çalışmak kadar saçma bir durum olamaz.
akl-ı selim davranman dileğiyle...
iletişimin iyi olsun !00 Yorumla Şua için mantıklı sebebim yok ama ileride illa ki olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Mantıklı bir sebebi olamaz evlenmenin benim için 😂😂🙈
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılherkesin mantığı kendine. bence hiç bir mantığı yok
03 Yorumla- +1 yıl
@emirist07 kadınlardan hoşlanıyorum. açık sözlü ve cesur yorumun için teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMantık evliliği diyorlar ama mantığı ne onu bulamadım.
00 Yorumla Evlilik olmasaydı dünya nasıl olurdu. Düşünmek bile istemiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dünyaya güzel egitimli cocuklar yetistirmek gerekir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlilik mantıklı bir şey değil bence, bir kadınla aynı evi falan paylaşmak çok korkunç geliyor kulağa.
00 Yorumla
+1 yılo zaman niye hala kafanda evlilik mevzu var:))) bi deherşeyi hallettiine emin misin:)
00 Yorumla
+1 yılYaş dikkate alındığında önemli birlikte güzel vakit geçirirsin bu geldi aklıma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Cevabı bulursan güncellemeye yaz lütfen. Bende merak ettim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mantıklı bi sebebi yok bunun, kendini yakmak istiyorsan evlen :D
00 Yorumla
+1 yılçünkü bu hayatta sevgi aile kavramını seninde yaşaman gerekir
00 YorumlaAşk aile baskısı düzen kurma isteği gibi gibi
15 Yorumla- +1 yıl
Baskı yapan ailelere sahip kişilere üzüldüm şu an
- +1 yıl
Aynen kız karılıyorum sana canım benim 😘❤️ İşte bu 🙌👏
- +1 yıl
Katılıyorum canımsın aşko
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek için tek sebep;"babalık duygusu". Evlenmemek için sebep sorarsanız; 10 cilt roman yazarım...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayat paylaşmak için bende kendi işimi kendim hallederim ütüye kadar yemek zaten sorun değil evlenmesem de olmaz 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılneden bu yaşa kadar evlenmedin demkki evlilik sana mantıklı gelmiyor
10 Yorumla
+1 yılEvlenmiş olmak için evlenmek bana aşırı derece anlamsız ve saçma geliyor. Gerçekten seveceğin bir ömür geçirmek isteyeceğin biriyle karşılaşmadığın sürece evlenmek gereksiz. Evlenip mutsuz olmaktansa bir ömür yalnız yaşamak daha huzurlu geliyor bana.
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat