Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1. toplumsal baskıdan kurtulmus olursun. aile baskısını da buna ekleyelim
2. evlenmeyip ne etcen kanka. alternatifi ne yani. hakkını vercen mi bekarlıgın. evlenmeyerek özgürlüğünü alıyon. bknu cıkartırmısın misal. evli kadın olarak yapamayacagın şeyler var misal bi youtuber abla iş bırak bosan sen karavancı ol. bunu yaparmısın misal. ya da kimi vardır farklı erkeklerle seks nefromanyaklık yani. hercicekten bal alcak. esmer kaslı ince uzun tıfıl vs. bu varsa ok. bunu yaparsan. evliyken yapamazsın. kariyer manyagısındır ok bak anlarım. işine kimisi odaklanır. işinde ona değer verilir yükselir yıllar sonra elinde bişey olur. ünlü dünyaca tanınır spiker işinde en iyisi vs.
3. her kadında vardır kiminde yok ama cocuk. anne olmak icin evlenmek zorunlu değil ama. nasıl olcak gayrimesru bilmiyorum. yine sana kalmıs. erkekte kabul etcek bi de o var. gerci bulunur da
4. yas ilerleyince arkadas gruplarında dıslanmamak. esi olcak onla gelcek kız. sen sap gelsen olmaz manitanla gelsen bi yerden sonra kalp kırılabilir. sevgilin evlilerle takılmayı istemeyebilir. free ya biraz sevgililik.
5. seni seven naz yapcagın biri lazım. dersenki sevgili yapar. ok bak olur. ama nereye kadar.
6. sevgili ile acıgı kapatsan da sürekli tazelicen bi yastan sonra zor gelir. içinden gelmez yani. artık ben piyasadan cıkım kanka dersin.
7. evlenince piyasadan cıkıyon. şimdi ise faalsin. hep sana yazan eden olcak. tavlamak isteyen. sen birini gözüne kestircen. ee yani yıllar geccek bi yerden sonra baycak. artık birini kafeslemiş o işi bitirmiş olmayı isteyebilirsin evlnerek.
8. özgür free seks. en absürt fantazein mi var. eşe her şey denir. dersin yaparsın. sevgiliye ise hani o noktaya getirmen gerek ilişkiyi.
9. sevgililik pamuk ipliğine baglıdır. snein takıldıklarında iş evliliğe gitmeyince seni sutlayabilir. onca yatırım. sıfırdan yenisi. ha erkeksiz takılcam dersen ki tadı cıkmaz be. hatun kişisin yani. kadınlıgını yasamıs olamazsınki karsı cinssiz. lezzo da olabilirsin gerci ama:D
10. iş bölümü. ben bazen arıyorum su işi de birine kitlesem. :D
32 Yorumla- 1 yıl
Tüm gercekleri sıralamıssın 🙏 ama soyle bi gerçek var ki evlenecek erkeği bırak sevgili olacak erkek bile bulamayan kızlar var😃
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmek için üç sebep var.
A şıkkı kız olağanüstü güzeldir. Seksapalite tavandır. Dibin düşer. Geçici duygulardır ama gaz verir.
B şıkkı kızın parası vardır. Kulu kölesi olursun. Gurursuzluk ister. Gereksizdir.
C şıkkı aşık olmuşsundur. Yapacak bir şey yok. Hakkında hayırlısı olsun.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSadece tek bir adama ait olmak çok güzel. Her ne olursa olsun Sevindiğini bilmek çok güzel. Bunun için evlenmeye gerek yok. Ömür boyu sevgili de kalabilirsiniz.
Çocuk çok seven biri olarak, fark ettim ki çocuk işi mantıklı değil. Çocuklar çok zor insanlar. Ama çocuk için de evlenilebilir. Tabiki çocuk için evlenmek de şart değil.
Sonuç olarak evlenmek şart değil bana göre.
Ömür boyu sevgili de kalınabilir. Eğer sevdiğin biri çıkarsa tabi. Bu da pek mümkün değil turkiyede.
00 Yorumla
1 yılSeks ihtiyacını karşılamak için güvenilir partner aramak zorunda kalmamak sebeplerden birisi. Libidosu yüksek kişiler için mantıklı bir gerekçe olabilir.
Hayatın inişlerinde ve çıkışlarında güvenebileceğin, sarılabileceğin bir insan olması da diğer bir sebep.
Son olarak evliliği düşündürecek biri yoksa sadece seks ve güvende hissetme ihtiyacı için evlenilmez. İnsan sevince zaten aynı çatı altında yaşamak ister.
01 Yorumla- 1 yıl
Sihirli kelimelerden ikisini kullandıktan sonra, ne kadar yortsan da diğr gerekçelerin kurtarmıyo bencr. S. KS bağımlısı f. hişesin dostum
Yapay Zeka Cevapladı
Evlenmek için en mantıklı sebeplerden biri, hayatı paylaşabileceğin ve karşılıklı destek alabileceğin bir yoldaş bulmak olabilir. 🤗 Sevdiğin biriyle birlikte hayatın keyifli anlarını olduğu kadar zor anlarını da birlikte göğüslemek, birbirine güvenle yaslanabilmek gerçekten büyük bir huzur kaynağı. Ayrıca, sevdiğin kişiyle ortak bir gelecek hayali kurup bunu birlikte şekillendirmek de hem heyecan verici hem de güçlü bir bağ yaratıcıdır. 💑 Unutma, evlilik sadece bir statü değil iki ruhun bir araya gelip oluşturduğu bir hayat yolculuğu. Güçlü ve uyumlu bir birliktelik için de sevgi ve saygı temelini atmak gerekiyor. 😊
11 Yorumla- 1 yıl
Hikaye kitabı mı yazıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,7b cevap paylaştı.
u 1 yılMutlu olmaktır bir ömür
00 Yorumla Yorumlara şöyle bir göz attım da, erkeklerin çoğu "veresiye (faturası sonra olan düzenli seks) " için demiş. Kadınların çoğu da "çocuk" için demiş. Kimse kimseyi sevdiği için evlenmiyor anlaşılan herkesin bi çıkarı var. Kadınlara kalsa Amazonlar gibi çocuk yapıp erkekleri öldürecekler. Erkeklere kalsa da sadece mokoko yapıp kaçacaklar. Vay halimize 🤔
31 Yorumla
1 yılYuva , düzen çolu çombalak diyenlere bakma evlilik bi yüktür kanka yaşlanana kadar sırtında taşıyacağın insnaları neden yaratasın ki evlnmeni asla tavsiye etmem yalnız kal bence birikimini yap bi yerden gelirin olsun istedgn kadar takılırsın bi de arada malum ihtiyaç için birini buldunmu yaşlan git evlilik boş boş bende evlenmedim kim zorlasada o insandan kaçıyorm sende öyle yap evlennince çook pişman Olcan bi kez geliyorsak hayata sıkıntısız yaşayalım onu da eşinin dırdırı çocukların ihtiyacı büyüdüklerinde ayrı dertleri hiç bitmeyecek bi gün intihar boyutuna gelince bu günü hatırlayıp keşke diyeceksin yol yakınken iyi karar ver
00 Yorumla
1 yılFizyolojik ihtiyaçlar desen uyum olmadığında taraflardan biri aldatıyor.
Duygusal ihtiyaçlar desen uyum yoksa taraflardan biri yine aldatıyor.
Sosyal ihtiyaçlar desen kafalar farklıysa ilk ikisi de bir yere kadar gider.
Bunlar yoksa çocuk sadece kurban olur ve çocuktan dolayı boşanma çok zor olur, taraflardan biri yine aldatır.
Sorumluluk için de evlenilmez.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMuhafazakarsan gerçekten dindar olandan bahsediyorum
Sevişmek zaten bu yüzden evleniyorlar
Ben de dindarim o yüzden evlenmek istiyorum
Dindar olmasaydım zaten sevgilimle her şeyi yasardim becerirsek yaşlanırdik birlikte
Beceremezsek bosanma vs ugrasmadan ayrılırdık
11 Yorumla- 1 yıl
Cinsellik olmadan yaşam sürmekte mümkün ancak libidosu yüksek olan insanlar için bu biraz zor sanırım?
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik ve aşk insanın hayatı boyunca uzak durması gereken şeylerdir.
Kadın çocuk için evlenir, cinsel stratejisini tamamlar. Erkek düzenli seks için evlenir ve sonunda ikisi de mutsuz olur.
İnsan sadece günübirlik ilişkiler kurup ihtiyacını giderip rahatlayan bir canlıdır.
İnsana aşk ve evliliği yükleyen tamamen sistemdir. Kapitalizm aşk üzerinden insanların cebindeki parayı alır.
11 Yorumla- 1 yıl
evlilik kapitalist tir
Evlilik sünnettir. Bence en mantıklı bu. Ama günümüze gelecek olursak , doğru kişiyi bulmadığın sürece evlilik sadece azap olur. Bu devirde de kadın olsun erkek olsun karakterli düzgün insan pek az.
10 YorumlaEvlenmek için mantıklı sebep yoktur tek artısı çocuk onun dışında çok bir önemi kalmadı zamanımızda. Güven yok sadakat yok evlilik kültürü maalesef eskisi gibi değil bozuldu bozuk düzene doğru da gidiyor.
20 Yorumla
1 yılBir sana ait bir evin olacak
2) eşinin kazancı da olacağı için daha kolay alışveriş yaparsın
3) cinsel ihtiyacıni giderirsin
4) imanının yarısını korursun
5) eşin iyi olursa evlilik sana cennet gibi olacak00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılHayatında bir insan girmiş olabilir onun hakkında her zaman daha fazla bir şeyleri öğrenmek isteyebilirsin artık onunla aynı evde bir şeyleri paylaşarak yaşamanın daha doğru olduğuna karar verirsin ve evlilik yaparsın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılEvlilik bir insanın kendisine yapacağı en büyük kötülüktür
50 Yorumla
1 yılBu müziği çalmak için 🤣🤣
https://youtu.be/Z1sqSuCw93I?feature=shared23 Yorumla- 1 yıl
O zaman 5 saatlik nikah yeterli olur 😂
- 1 yıl
Zaten sadece nikaha varım
- 1 yıl
Sonra eyvallah mı 😂
1 yılKadinlat aile evinden kaçmak için erkekler düzen ve seks çalışan kadın için bile toplum baskısı ve yanlız yapamam evlilik kaçış olarak algılanıyor manttkli bir nedeni yok kendimizi sevip iylestirmeden serüvenlere atılıp mutsuz olunca isyan ediyoruz mantıklı olan insan evlenmez bir ömür birine bağlı kalmak nazını tribini çekmek eziyet başka nir şey değil
00 Yorumla
1 yılEvlilik Kimi için ömür boyu sponsor bulmak Kimi için beleş seks kimi için hayatın devamına bir mantık getirmek vs vs benim için ihtiyaç duyduğunda güvenilir bir omuza başını yaslamak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 760 cevap paylaştı.
1 yılHiç iyi ve mantıklı bir şey aklıma gelmiyor. Kötü yanları daha baskın. Evlenip çocuk çocuk sahibi olduğumu düşündükçe (Allah korusun) içim kararıyor
00 Yorumla Seks, bebek, kavga ve aile olmak için evlenilir. Para için evlilik yapanlar da var, ismini anmak istemiyorum argo diliyle kaşarlar da birisini kapak atmak için evleniyor.
00 Yorumla
1 yılMutlu olmak ve yalnız kalmamak. Evlilik bekarlıktan daha çok mutlu eder. İnsanlar yalnız kalmak istememe içgüdüsünden evlenir. Evliliğe neden bu kadar düşmansını anlamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl1 Fizyolojik ihtiyaçlarını karşılamak.
2 Neslini devam ettirmek
3 Düzenli bir aile yuvasında yaşamak51 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÇocuk istiyorum.. keşke kendi kendime yapabilsem 🥲
33 Yorumla- 1 yıl
Taşıyıcı annelik yöntemiyle bu mümkün ama Türkiye ve Azerbaycan'da yasal değil bildiğim kadarıyla
- 1 yıl
Kendi kanımdan olan
- 1 yıl
O teknoloji henüz yok maalesef. Şu an uygulandığı söylentileri olsa da, tamamen safsata en erken 30 yıl sonra bi ihtimal mümkün olabilir.
- Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.
1 yılDüzenli seks işte. Oda olursa tabi 😅😄 evleneceğimiz kişiyle de alakalı bu durum. Belki isteksiz biri olacak ne malum
10 Yorumla
1 yılHayatımı sevdiğim insanla paylaşmak, birlikte bir yuva kurmak ve geleceğe birlikte yürümek istiyorum. Bu yüzden evlenmeyi düşünüyorum. 😊
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik sadece ve sadece aile kurup üremek için mantıklı. Onun dışında çöp. Zararlı bir ilişki modeli.
00 Yorumla En önemlisi evlat. Hayatı paylaşmak, "yuvalaşmak" falan uzar gider sebepler ama ama ama evlat bambaşka
00 Yorumla
1 yılAklıma gelen tek mantıklı sistemi evlat sahibi olmadır. Ben zaten evlenmeden de bi bayanla herseyi yaşayabilirim. O zaman evlenmenin ne gereği var?
01 Yorumla- 1 yıl
evladıda yaparsın evlilike ne gerek var
1 yılBir kadının hormonel olarak artık baskılayamadığı anne olma içgüdüsü için damızlık olarak kullanılmak. Gayet mantıklı bir sebep.
00 Yorumla
1 yılİnsanlar çocuk yapmazsa
Dünya nüfusu azalır buda dünyanın sonu olabilir
Yani tabii bu uzun bir süreç00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çocukların falan olursa ileride elden ayaktan düştüğün zaman, yaşlandığın zaman onlar sana bakar.
Başka mantıklı sebep yok.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılDuygusal düşüncem yaaaa aynı evdesiniz bide bi halt olduğunda biz evliyiz kocalık görevini yerine getirmek zorundasın demek heraalde vfbvfg
00 Yorumla
1 yılMantıklı tek şey çocuk sahibi olmak için başka bişey yok yani
10 Yorumla
1 yılHerşeyi 2 kişi yspıyosun ve hayatın renkleniyo. Ama, sadece mantık arrsan evlenme.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılEşimle istediğim saatte istediğim yere kimseye hesap vermeden gidebilmek için evlenirim
10 Yorumla
1 yılÇocukları seviyorum aile kavramını seviyorum
10 Yorumla
1 yılHayat tek geçmez ve sevmek sevilmek ihtiyaç. Doğamizda yuva kurmak var.
10 YorumlaBebiş+Ayıcık görevindeki yatağı ısıtmaya yarayan koca🫢
10 Yorumla
1 yılevlensende evlenmesende pisman olursun en azindan yapmadim diye pisman olma
11 Yorumla- 1 yıl
hem hayatinda hersey duzgun gitmediginde suclayacak birine ihtiyacin olacak o yüzden bile olsa evlenmelisin diye bi dialog vardi 🤣🤣🤣😂
1 yılÇocuk yapma isteğin varsa, en mantıklı, hatta tek sebebi bu
01 Yorumla- 1 yıl
@serserigönül06 bencedeeee
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılRuh eşini bulmadıkça evlenmek saçmalığın daniskasıdır.
00 Yorumla Sorumluluk ve düzene girmek savruk serseri gibi bir hayat yaşamamak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılÇocuk yapmak için evleniyorsanız evlenin. Başka bi numarası yok.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılDüzenli hayat
Düzenli maddi gelir
Dinamik sosyal statü
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılSevdiğin insanla devamlı birlikte olmak en temel sebep
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılbende bulamiyorum ama annelik ve babalik icgudusu. bir cocuk istiyorsan babasiz olmaz.
00 Yorumla Himmmm kemmmmm kummmmm falan fıstık çar curt yok bulamadım Merve 🙂🙂
00 Yorumla
1 yılAşırı mantıksızlık silsilesi içinde mantık aramak😅
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı. Evlenmek için geçerli bir sebep yok ama evlenmemek için geçerli bir sürü sebep var
00 Yorumla
1 yılSerpme kahvalti yaparken yanina birini aramamak
00 Yorumla
1 yılKim uğraşacak bir ömür boyu insanla. Zevkini ya da geç.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBekarlığın önemini anlamak için olabilir mi 😂
00 Yorumla
1 yılMerve yavrum senin gibi garı bulduk da biz mi kırbaçlamadik😝
04 Yorumla- 1 yıl
Soyadının hakkını veriyorsun 😝😂🤭🤣
- 1 yıl
@siradansiran bak seni de girbaclarim 😝
- 1 yıl
Yav hehe
- 1 yıl
@siradansiran puhaha
- Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılEvlenirsen sexe doyarsin 🤣🤷en mantıklı cevaplardan biri
00 Yorumla
1 yılsevdiğimin insanın sürekli gözlerinin içine bakabilecek mesafede olmak için evlenmem lazım 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılen mantiklisi sudur ki kocise sarilip uyumak 🫠
01 Yorumla- 1 yıl
Amacına uygun kullanım diyr buna denir. Hahsha
1 yılÇok mantıklı romantik aşk dolu sevgi seli cümleler kurabilirdim şu an
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı. Arkandan sana hayır dua edecek evlat sahibi olmak için
00 Yorumla
1 yılAnlaşılan birinin evlenmekle ilgili sorunları var 😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Doğru insanı bulunca çok mantıklı yönü var ama yanlış olunca zulüm
00 Yorumlaparasını harcıyorsun ve çocuğun oluyor, başka aklıma gelmio
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Evliliğin en çok nesi güzelse, nedeni de o dur 😉🔥🔥
00 Yorumla
1 yılMutlu olmak. Sevdiğine vakit ayrımak bir ömre 1 gömül sığdırmak
00 Yorumla
1 yılEvlenmeyin valla billa hiç mantık yok sevgiyi saygıyı katletmekten başka işe yaramıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (162)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne