Sorunlarımızı başkalarına anlatıp duruyor.
Soğuduğunu söylüyor. Düzelir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEşini beğenmeyen ya da güzel bulmayan bir adamın mutluluğu, sadece fiziksel çekiciliğe dayalı olup olmadığına bağlıdır. Fiziksel çekicilik önemli bir faktör olabilir, ancak uzun vadeli bir mutluluk için tek başına yeterli değildir. Bir ilişki, sevgi, saygı, uyum, güven ve ortak değerlere dayanıyorsa, fiziksel çekicilikten bağımsız olarak derin bir bağ kurulabilir.
Eğer bir adam eşiyle duygusal olarak bağlı, değerlerini paylaşıyor ve onunla hayatını paylaşmaktan mutluluk duyuyorsa, fiziksel görünüm bir süre sonra arka planda kalabilir. Ancak, eşini fiziksel olarak beğenmemek, aralarındaki bağı zayıflatıyorsa veya adamı sürekli olarak rahatsız ediyorsa, bu durum mutluluğu olumsuz etkileyebilir. Bu gibi durumlarda, iletişim kurmak, duyguları paylaşmak ve gerekirse profesyonel yardım almak faydalı olabilir. Çünkü mutluluk, sadece dış görünüşe değil, çiftler arasındaki derin bağlara ve uyuma dayanır.
Aranızdaki bağ bozulmuş olabilir ve bu durum profesyonel yardım almadan çözülmez.
01 Yorumla- 1 yıl
Bence beğenmeyen mutlu olmaz. Millet hormonları belasına zamanında bakmadan alıyorlar. Kusurları tabi sonradan göze batıyor.
En İyi Cevaplar
erkekler için zor. onların çok önemsediği bir şey bu. evrimsel kökenine hiç girmiyim ama seviyorsan ve çaba göstermek istiyorsan onun istediği gibi giyip makyaj yapabilirsin belki. sakın ola operasyon geçirme, hep daha fazlasını ister. geri dönüştürülebilir değişiklikler sadece. olmazsa senin hayatını da zorlaştırır. üzgünüm.
09 Yorumla
Soran1 yılÇok kötü değilim. Ama eşimin eli yüzü çok düzgün. Çok hoş biri. Ne yaparsam yapayım onun kadar dikkat çeken biri olamam.
Soran1 yılSeviyordu tabiki. Ama daha çok benimde meslek sahibi olmam etkiledi. Biraz daha mantıksal açıdan bakıyordu evlenmemize. Rahat bir hayatımız olur bakımından. Bense zaten aşıktım.
- 1 yıl
bu sanırım evlenilecek veya evli kalınacak biri değil. evlilik maddi rahat yaşam değildir. ruh birleşimidir. ruhaniyetini ve duygularını yok sayan biriyle nasıl birlikte kalacaksınız. çocuk yoksa kendi yolunuza bakın derim. siz onunla paylaşmaya çalışıyorsunuz bir şeyleri ama o kabul etmiyor. çok sevseniz de sevginizi paylaşamıyorsunuz. bu sevgi zaten körelir. bırakın eziyet çekmeden körelsin.
Soran1 yılÇok istiyorum çocuğum olsun ama bir gelecek göremediğim için vazgeçtim. Kötü bir durumdayım.
- 1 yıl
Eşin aynen benim gibi bi canım yapmış. Şimdi benim gibi yandım anam diye bağırıyor.
- 1 yıl
canım
- 1 yıl
Öyle birini niye alıyorsun kandırıyorsun. Kendi denginle evlenseydinya.
1 yılYorumları da okuyarak söylüyorum ciddi bir derecede değişim göstermezse kendini, ömrünü hebâ etme bu adam için. Ayrılmak gerekiyorsa ayrılacaksın. Bir sene ağlamak ömür boyu ağlamaktan iyidir. Çocuk da yoktur umarım daha kolay olur
02 Yorumla
Soran1 yılÇocuğumuz yok henüz. Olmasını istemiyorum zaten artık.
- 1 yıl
Bırakabilir mi şimdi o bradd pitini, ölse bırakmaz.
1 yılseviyorsun galiba eşini rabbim yardımcın olsun inşallah düzelir neden düzelmesin ki düzelebilir belki zamana bırakman gerekiyordur ya da pek üzerine gitmemen bilmiyorum hepimiz için hayırlısı olsun
03 Yorumla
Soran1 yılEvet. Herşeye rağmen çok seviyorum kendisini
- 1 yıl
Yakışıklıyı buldun , tabi seversin.
- 1 yıl
Zamanında kandirıp aldın, şimdi de aynen yola devam
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ahhh hayat bu kadar zor olmamalı! Güzel bulmadığı biriyle uzun vadede mutlu olmak zor olabilir. Estetik çekim önemli ama sadece dış görünüş yetmez. İçeride neler var? İletişim çözülemeyen sorunları aşmanın anahtarıdır. Öncelikle oturup dürüstçe konuşun. Birbirinizi anladığınızdan ve saygı duyduğunuzdan emin olun. Sabırlı olun, bazen düzelir 🌸💛.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılNe kadar doğru bir şey diyeceyim sana bilmiyorum şu an ama, bide seni beğenip dağlara taşlara çıkarıp sora arkandan iş çeviren olsaydı eğer, bi düşün. İyiki demiş. Onun hakkinda artik ne karar vereceğini sana bırakmış. Öbür soruna gelirsek eğer, mutlu olur mu diye öğle bir mutlu oluyorlarki aklin şaşar. Kadin erkek ayrimi yapmadan söylüyorum. Kötünün önü hep açiktir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncelikle evlilikte ne kadar sorun ya da sıkıntı olursa olsun bu sizin aranızda olan, sizin özeliniz olan ve tamamen sizi bağlayan şeylerdir. İnsanlar tabiki yakın gördükleri kişilerden akıl almak isteyebilir fakat bir yere kadar. Düzelir mi konusu ise tartışılır. Karşılıklı olarak gelişime açıksanız , psikolojik olarak destek alabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik iki kişiliktir.
Etrafa bi koz verilmez, bununla ilgili ne olursa olsun.
Aldatıldın mı misal karşındaki insanla bitireceksin. Sağa, sola malzeme verilmez.
Ne problem varsa, eşler arasında gidermeli, olmuyorsa. Nasıl karara varıp evlendiyseniz, aynı o şekilde de ayrılmalısınız.
Bunun ölçüsü budur.10 Yorumla
1 yılSorunlarınızı başkası dediğiniz yakın arkadaşlarıyla sınırlı paylaşım yapıyorsa sorun yok diye düşünüyorum.
Soğuduğunu söylüyorsa bu iş sürse de mutsuzluk girdabında döner durursunuz. Çok zor çoook.
00 Yorumla
1 yılÇok mu aradın bu kişiliği bozuk ruh hastasını sen? Ne tuhaf şey. Mahremiyet anlayışı olmayan insandan tiksiniyorum...
019 Yorumla
Soran1 yılTanışma sevgili dönemi sorunsuz geçti. Evliliğimin ilk zamanları da ama ne olduysa sorunlar yaşamaya başladık.
- 1 yıl
Kibirinde boğulsun...
Allah'in verdiğini kendi elde ettiği şey zanneden dalyaPrak... Tiksiniyorum böylesi tiplerden. Ben çok yakışıklıyım ama sen benim dengim değilsin. Kafaya bak. Ne iş yapıyor bu?
Soran1 yılDiş hekimi
- 1 yıl
Heh işte ondan
Tip var
Para var
Meslek var
Toplayınca korkunç ve tiksinti verici bir kibir de var haliyle...
Senin mesleğin ne peki
Soran1 yılHemşire
- 1 yıl
Seni küçük görüyor tabi
Xik kafalı madem böyle düşünüyor
Niye evlenmiş o zaman seninle
Niye bunu ilk başta düşünmemiş
Soran1 yılÖyle değildi hiç. İnançlı namazında bir adamdı. Ne oldu da bu hâle geldi bilmiyorum.
Soran1 yılSeverek evlendik biz. Keşke evlendikten sonra böyle olmasaydı ama beni kendine uygun görmüyor artık. Ne yapabilirim. Herkesin dikkatini çeken bir tip. Herkesin gözü onun üstünde. Keşke böyle olmasaydı. Hiç değilse evlendikten sonra biraz çirkin olsaydı da bunları yaşamasaydık. Çok seviyorum.
- 1 yıl
Yazık ediyor sana ve kendisine...
- 1 yıl
Sevgi bir yere kadar hatun. İnsanın kişiliği kimliği gururu var. Bunlar zedelenirse, sevgi kurtaramaz ilişkiyi
Soran1 yılMaalesef
- 1 yıl
Çok üzüldüm senin adına 😢
Soran1 yılBende üzülüyorum. Onu kaybetmek istemiyorum.
- 1 yıl
boş ver onu hatun
Kendini kaybetme asıl
Kendini...
Kimliğini
Kişiliğini
Gururunu...
İnancını...
Soran1 yılUmarım.
- 1 yıl
Değerlerine emanet olasın..
Bana da dua ediver olur mu
Soran1 yılTeşekkür ederim. 🙏
- 1 yıl
Kimisi evlenip düzen kurar ama nankörlük yapar.
Kimisi bir tarafını yirttigi halde evlenip düzen kuramaz...
Dünyanın tuhaf halleri 😢 - 1 yıl
Şeyi belasına seni kabul etti. Daha sonra çirkinlik göze batmaya başladı fos
Karın güzel ise ne işin var düğün evinde?
Düğün senin evinde gir oyna çık oyna...
Karın çirkin ise ne işin var cenaze evinde?
Cenaze senin evin, gir ağla çık ağla...
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen bu erkek içinde geçerli kadın içinde geçerli
1 yılberaber terapiye gitmeyi teklif et. sıcak bakarsa süper yok istemem derse zorlama. Zira evlilikte sevilmemek beğenlmemek istenmemek kanser eder adamı. AYnı evde zulüm olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. beğenmediyse neden evlenmiş seninle o zaman? hem aranızdaki yaşananları başkasına anlatması çok saygısızca
01 Yorumla- 1 yıl
Terapi ne edecek adamın gözünü mü düzeltecek. Zamanında güzel kızları görmezler şeyi belasına, oh olsun.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ağzı gevşek adam. Sizle çözmeye çalışması daha samimi bence. Bir dostla dertlesilir illaki ama ulu orta herkese anlatılmaz özel..
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. Mutlu olamaz hanımı da mutlu olamaz bence anlaşarak ayrılmalılar mutsuz birlikteliktense mutlu yalnızlık iyidir her daim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. asla mutlu olamaz eş adı üstünde adam ne ise eşi de odur
04 Yorumla
Soran1 yılBoşanmak bu durumda düşünülebilir mi? Çocuğum yok şu an
- 1 yıl
Adama ne olacakki bal gibi de mutlu olur. Çirkin kızlar zamanında yakışıklı erkekleri tavlamak için çok akıllı davranıyorlar. Şimdi çeksin o kız cezasını
- 1 yıl
@Sedasedaakca sen sevdiğin ile değil seni çok seven birisi ile mutlu olursun ancak
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Düzelmeyi bırak o seni Eşi olarak bile görmüyor baksana.
Seni sırtında yük görüyor.
03 Yorumla
Soran1 yılYük değilim. İstersem çıkar giderim. Ben sadece acele karar vermek istemiyorum. Bu durum hep böyle mi geçecek onu anlamaya çalışıyorum.
- 1 yıl
Zamaninda denginle evleneydin
Gizli Üye(36-45)1 yılMadem beğenmiyormuş, güzel bulmuyormuş neden evlenmiş?
Sana bunları anlattı da sen umursamadın, ondan umudunu kaybetti ve başkalarına mı dert yanıyor?
01 Yorumla
Soran1 yılUmursamaz olur muyum? Çok üzüldüm.
1 yılBaşta nasıl beğenip evlenmiş? Beğenmeden mi evlenmiş?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni sevmiyor olabilir ama saygi duymak zorundadir seninle olan ilişkisini veya problemlerini başkasina anlatmamalidir ayrilmalisin boşan
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılonun mutlu olmasi kimin umrunda awq sen mutlu musun
Soran1 yılMutlu değilim. Ama çok seviyorum
Cevap sahibi1 yılMutlu degilsin ve sevsen bile uzaklaş önemli olan senin mutlulugun başkasının degil. Senden başka yok
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Nankör Her Zaman Nankördür Düzelmez... Ayır yolları
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSanmam düzeleceğini böyle bir insanı bırak sana kıymet verenle evlen
00 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun.. gördüpüm bi kaç örnek, gayet kötü
00 YorumlaBoşanma yolu gözüküyor geç olmadan ayrılın bence beğenmemek sevmemek büyük sorun bu aşılmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz boşuna uğraşma, boşanma davasını aç gitsin güzel bulduguyla evlensin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılÖnce gidip aynaya baksın kıl yavrusu onu kim beğensin😂😂 sinirlendim 😂
00 Yorumla Düzelmesi zor heleki başkalarına anlatıyor ise daha zor
00 Yorumlaen güzel kadını eşi olarak görmeli. Dediğin şeyler olumsuz sonuçlar doğurur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYorumları okudumda seni neden beğenmiyor ne anlamda yani?
02 Yorumla
Soran1 yılO bana göre çok daha hoş birisi. Bense normal güzellikte bir kadınım. Bir yere gittik mi herkesin gözü onda. Artık bundan da sıkıldım zaten. Görünmeyen bir uçurum var sanki aramızda. Üç yıl oldu hala çocuğumuz yok. Babasının o olmasını istiyorum ama ayrılığa doğru gidiyoruz.
Sarılmaya çalışıyorum eşime ama buna bile müsaade etmez bir hâle geldi. Ne yapayım yani öleyim mi?
Cevap sahibi1 yılBaşkasına ne anlatıyor ne derdi varmış tek derdi dış görünüş mü
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEşini beğenmemek ve onu başkalarına çekiştirmek ayrı, ayrı düşünülmesi gereken şeyler.
Birisi normal, diğeri anormal bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenzer problemleri yaşamış olsam da gidip bir başkasına anlatmak bize yakışmaz.
014 Yorumla
Soran1 yılHerkese anlatıyor. Evliliğimizde problem olduğunu bilmeyen yok neredeyse.
Cevap sahibi1 yılPeki herkesten beklentisi ne?
Soran1 yılİçini döküyor sözde.
Cevap sahibi1 yılAile içinde yaşanan içeride kalmalı. Ne doldurmuş içine de herkese anlatır olmuş.
Soran1 yılHiç bilmiyorum. Ben aileme bile doğru düzgün anlatmazken o iki gün tanıdığı insanlara anlatıyor. Bekarlara evlenmeyin demiş. Kendince tavsiyede bulunmuş.
Cevap sahibi1 yılVah vah. Erkeklikten uzak, bir de tavsiye veriyor. Aslında bu durumunun bir şekilde önüne geçilmesi gerekir.
Soran1 yılKim önüne geçecek ki. Benim gücüm yetmez.
Cevap sahibi1 yılAilenden destek al.
Soran1 yılDurumu bütün ayrıntılarıyla anlatsam boşan gel derler. Mesleğim var. Kimseye ihtiyacım yok. Sadece eşim konusunda kararsızım. Onu böyle kolayca bırakmak beni üzüyor.
Cevap sahibi1 yılMutlaka eşinizle bu konu hakkında konuşmuşsunuzdur. Bir aile terapistine mi gitseniz?
Soran1 yılKabul etmedi. Kendiliğinden çözülür sandım bende ama olmadı.
Cevap sahibi1 yılNasıl bir yol izlemeniz konusunda ilk siz gidin. Çözüm yollarını size sunacaklardır. Çünkü ciddi bir durum. Ben sizi yanlış yönlendirmek istemem.
Soran1 yılÇok teşekkür ederim. Dikkate alacağım.
Cevap sahibi1 yılRica ederim. her şey gönlünüzce olsun.
Bence şu sıralar kadınlar kocalarını beğenmiyor cinsellik yüzünden çok ayrılan var malum meşur konu penis boyu?
03 Yorumla
Soran1 yılBen onu değil o beni beğenmiyor.
Soran1 yılOnun hiçbir kusuru yok.
sende onu beğenme umursama sinir oluyorm ya bu devirde hala karısına bu şekilde davranan erkeklere
00 Yorumla
1 yılAile içindeki sorunlarını başkalarına anlatan koca bence iticidir. Eşler kendi aralarında konuşup halletmeli herşeyi
00 Yorumla
1 yılOlsun ya da olmasın ya evlenmeseydi kızıda üzmeye hakkı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılZor bir durum neden evlendi o zaman
02 Yorumla
Soran1 yılAynı soruyu soruyorum bende. Evlenene kadar her şey yolunda idi.
- 1 yıl
Zaten hep evlendikten sonra kokusu/foyası çıkıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılSen onun istediği şeyleri yaptin mi?
03 Yorumla
Soran1 yılNe mesela?
- 1 yıl
Sac, giyim hitap gibi, sen esini daha iyi tanırsın. Ayrica iyi bir iletişim de onemli
Soran1 yılBakımlı ve güzel görünen bir kadınım. Ama eşim bunu yeterli görmüyor. Yakışıklı bir adam. Tanıştığımız da da öyleydi şimdi de öyle. Bugün beni kendine denk görmüyor olabilir ama ben onun eşiyim. Kalkıp bütün sorumluluğu bana yükleyemez.
1 yılHayır olamaz mutlu falan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. Bence düzelmez.
00 Yorumlaolamaz. düzelmez de.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
1 yılOlamaz aile içinde olan aile içinde kalır
00 Yorumla
1 yılÖzelden konuşmak gerek bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. Araya üçüncü kişileri alıyorsa yok düzelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatarak mutlu olur
02 Yorumla
Soran1 yılAyrılsın gitsin öyleyse. Aldatılmış bir kadın olmaktan daha iyi.
Cevap sahibi1 yılEvet daha iyi
Gizli Üye(25-29)1 yılNasıl tanışıp evlenmistiniz
01 Yorumla
Soran1 yılÜni de
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılEşini sevmeyen Bosasin
00 Yorumla
1 yılOlamaz
06 Yorumla
Soran1 yılHep böyle mutsuz olacağız diye korkuyorum.
- 1 yıl
Yani susmayı öğrenmezse mutsuz olacaksınız.
Soran1 yılSusması çare değil ki. Her haliyle mutsuz görünür bir insan.
- 1 yıl
O zaman yapılacak şey belli.
Soran1 yılAyrılmayı düşünüyorum. Ömür boyu böyle yaşanır mı?
- 1 yıl
Yaşanmaz işte.
1 yılOlmaz elbette o adamın önce kendi problemleri var
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani kendi problemleri.
- 1 yıl
Seni beğenmiyor, algısı bozulmuş. Mutsuzluğunu kendi oluşturuyor aslında.
- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
1 yılKaç yıllık evlilik
04 Yorumla
Soran1 yıl3 yıl
- 1 yıl
Soğuduğunu yüzüne mi dedi
Soran1 yılTartışmalar oluyor sürekli. Söylüyor tabii. İş yerinde arkadaşlarına söylüyor bir de duyunca üzüldüm. İki gün tanıdığı insanlara bizi anlatıyor. Evlenmeyin demiş mesela. Düşünebiliyor musun İnsanlara bunu söylüyor.
- 1 yıl
Neden böyle yapıyorsun demedin mi
Beğenmiyorsa seni aldatir eni sonu
10 YorumlaKaybettiğini gördüğünde düzelir muhtemelen
10 Yorumla
1 yılHayır
01 Yorumla- 1 yıl
Üstelik gidip bunu başkalarına anlatıyorsa sıkıntı büyük demek
1 yılİmkanı yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mutlu olamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılhayır mutlu olamaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 860 cevap paylaştı. Pek mümkün değil
00 YorumlaDüzelmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Asla düzelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılOlamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDüzelmez. Aldatır.
00 Yorumla
1 yılOlamaz asla
00 Yorumla
1 yılHayır
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı