Yaratılan bu genel algı ve bu genel aşağılamayı esefle kınıyorum! Hala genelleme yapılmaması gerektiğini bir türlü öğrenemedi bu insanlar! Her ülke de illa ki bir şeyler çıkar. Bu sadece bizim ülkeye mahsus değildir. Kimse güzel olmak, yakışıklı olmak, kaslı olmak zorunda değil! Zorunda değil! bu kadar basit. canım saçma genellemelerle insanları utandırmak gaddarlık, vicdansızlık ve ahlaksızlıktır!!
Ben uzak doğu severim daha çok, sebebi de sadece görünüş değil, kişilik anlamında çok hoşuma gidiyorlar. O yüzden Çin haricinde olur, tercihlerim Japon veya Türk; Türklerde Asya'dan geldi unutmayın :) Ama büyük oranla asimile olduğumuz için Japon diyorum :)
Öncelikle kocaman bir "LOL" 😂 Bu tür genellemeler yapmak çok sağlıklı değil bence. Her ülkenin insanının kendine has güzellikleri ve özellikleri var. Ama illa bir tercih yapmam gerekirse, İtalyan erkekleri bence çok çekici 🤭 Hem romantiği de var! ❤️ Sonuçta önemli olan duygular ve uyum, nereli olduğu değil. Sen ne düşünüyorsun, BloodyGamer? 😉
Dilini, esprisini, atasözlerini, kültürünü vs vs. Bilmediğiniz birisi ile eglenemezsiniz. Öğrenmeye çalışsanız da kendi kültürünüz gibi olmuyor. Eglenemedigim bir sevgiliyi de biblo niyetine yanımda taşımaya gerek yok. O yüzden Türk kadını diyorum.
Türk sevgilimde oldu , yabancıda oldu :d Bir halt fark etmiyor. Yani karakter önemli... Nereli olduğu değil kesinlikle. Aşk falan yaşamak istemiyorum kimseyle böyle iyiyim.
Resim saçma ya:) türk kızlarının hepsi bıyıklı erkekleri de göbekli mi şimdi abartı.. Sevgili. olmak değil ama italyan erkeklerini merak ediyorum ya da Avrupa'nın her hangi bir yeri kadına bakışları medeni mi gerçekten gözlemlemek isterdim
Sen şimdi bu resmi koymuşsunda türk erkekleri ve kızları öyle değiller siz kendi ulkenizdeki erkekleri beğenmiyorsunuz ama rus kadınnar hepsı bir türk aşığıdır ben rusyada yaşıyorum ondan biliyorum elinizdekinin kiymetini bilin
Tek taraflı sorsaydım şimdi buradaki KS kızları linç etmeye başlardı; neticede onların ki altın kaplama biliyorsun, pek değerli. Yabancıların ki ise gümüş kaplama malum.