Aşk İlişkileri Hangi ülkenin insanıyla aşk yaşamak isterdin? Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yabancı bir sevgilin olsaydı, hangi ülkeden olmasını isterdin? Hangi ülkenin insanıyla aşk yaşamak isterdin? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Türkün Türk’ten başka :D yolu şey dostu aman sevgilisi yoktur hahda 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Çekik gözlü kızlar hoşuma gidiyor. Rihanna gibi 0 0 Yorumla
Adımleyladeğil Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yabancı biriyle Türk biri olunca kafalar pek uyuşmuyor çünkü kültür düşünce farklılıkları oluyor ve anlaşmazlıklar başlıyor.. Kendimden biliyorum. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. rus norveç isveç finlandiya :) 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. İskandinav ülkelerinden olabilir. 0 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İtalyan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Türkün Türk’ten başka :D yolu şey dostu aman sevgilisi yoktur hahda
Çekik gözlü kızlar hoşuma gidiyor. Rihanna gibi
Yabancı biriyle Türk biri olunca kafalar pek uyuşmuyor çünkü kültür düşünce farklılıkları oluyor ve anlaşmazlıklar başlıyor.. Kendimden biliyorum.
Kendi ülkemden
rus norveç isveç finlandiya :)
Asyalı olmasını isterdim
İskandinav ülkelerinden olabilir.
İtalyan