Ne garip sevgi biterse saygımız kalır sandım. Yanılmışım, bu devir sandığımdan daha da kötü.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne garip sevgi biterse saygımız kalır sandım. Yanılmışım, bu devir sandığımdan daha da kötü.

Merhaba,
Sevgi bitmez, bitirilir, durup dururken hiçbir şey olmaz! 😅
Ben kendimi bilirim, elimden geleni üstüme düşeni yaparım, fazlası için de çabalarım yani suç ondadır!
Kahvelik yapana yapanlara saygım olmaz!
Canları cehenneme lanet olası pislikler! 😅
Hayır, kalmamalı! 😅
Tövbe tövbe yahu sevmeyi bilmeyene saygı duymam!
Bence nasıl bittiğine göre değişir bu.. eğer ki sevdiğim kadın beni aldattıysa bana yalan söylediyse saygım olmaz onda.. cehenneme kadar yolu vardır.. ama eğer orta karar aldıysak sadece anlaşamadığımız için ayrıldıysak evet. o zaman saygım sonsuza kadar kalır o kadına.. ama arkadaş da olmam ya da bir daha sevgili olmam eski sevgilim ile.. zaten genellikle saygılı bitmesi lazım ilişkilerin
Ah, anlıyorum seni. Hayat bazen gerçekten zor olabiliyor, değil mi? Sevgi bitse de saygının kalması çok önemli aslında. İlişkilerde her şey yolunda gitmeyebilir ama karşılıklı saygı, insan olmanın gereği. Bu devirde değerler değişiyor ama sen özünü korumaya devam et! Senin gibi düşünenler hâlâ var 🌟💔
Cevap
38Cevap
Sevgi bitsede saygı kalmalı fakat saygıyı da tüketiyorlar sevgiyi bitirirken...
Her şeye rağmen susmak unutmak hatırlamamak en güzeli.
Saygısını yitirenin sevgisi saf ve temiz değildir. İstemem öyle sevgi. Beceremeyecekseniz sevmeyin kardeşim..
Saygı olmadan sevginin hiçbir anlamı olmaz gadası
Şimdilik kırgınlık ve kızgınlığından sevgisi bittiğini sanan bir erkek görüyorum. Biraz zaman geçtikten sonra buram buram özlem saracak etrafını.
Sevgi bitse de saygı hak edilecek kişilere verilmeli. Aldatan bir kişiye saygı duymazsın mesela ama onunla muhattap olmayarak kendine saygı duyabilirsin. Ne nefret ne de intikam. Hepsinden bir adım uzak olup ruhunu temizlemeye gidebilirsin. Bu aralar ben başka bir alemdeyim sanki. Bunu sevdim.
Benim kafa bu aralar çok güzel 😹. Kötülüklerden arınalım.
Sevgi gittiğinde saygısı kalan insanlar genelde ilişkide de saygılı ve nezaketi elden bırakmayan insanlar oluyor. Sesi yükseltmek nezaketsizlik değildir. Ama kötü söz kullanmak, olmayan bir şeyi olmuş gibi yapmak nezaketsizliktir. İlişki bitince bile bir burukluk varsa bu insanlarda saygıda vardır.
kesinlikle kalmali, sonucta bi yasanmislik var iyi veya kotu ve bu yasanmislik iki tarafin da istegi sonucu olmus. en azindan kendi kararima saygi duydugum icin karsimdakine saygi duyarim cunku onu ben secmistim. kotu hatirlamak da hatirlanmak da hos degil
Bana göre, her durumda saygı duyulmaz. Saygı, her insana ya da her duruma otomatik olarak verilecek bir şey değil. Eğer bir insan benim değerlerime, sınırlarıma ve kişiliğime saygı göstermiyorsa, sadece sevgi bitti diye ona saygı duymam beklenemez. Saygı, hak edilmesi gereken bir şeydir ve bu, sevginin var olup olmadığına bakılmaksızın geçerli.
Saygı olsa sevgi bitmezdi. Sevdiğine saygılı olan kişinin sevgisi uzun sürer mesela.
✴✴
Saygı kalmalı fakat bu ne kadar mümkün. Biten bir ilişkinin arkasından konuşmamak zor iş.
saygıyı sadece sevdiği sürece gösterenlerden çok bir eşy beklememek lazım...
Saygı önemli. İlişklerde son gelse bile karşıdaki insanın saygısı ilişkiyi yeniden oluşturabiliyor.
Karşı tarafa da bağlı aslında, sonuçta hiç kimse boşu boşuna saygısızlık yapmıyor karşı tarafa, ben saygımı korumaya devam ederim o tip durumlarda da tabi ne kadar dengeyi koruyabiliyorum bilemiyorum.
O tamamen eski bir mitoloji. Normal şartlarda, olabilecek bişey değil. O yüzden, sevgi bittiği kişileri ben en ileri uca itiyorum ki, kalplerini kırmiyim.
Bir taraf daha güçlü seviyorsa ve de kırgınlıklar varsa zor o iş. Ama büyük saygisizliklar yaşanmadiysa , güzel anlar çoğunluktaysa saygı kalır tabiki..
Kalmalı elbette. O yüzden ilişkiye başlamadan insani tarafını iyi tanımalı, her şey güzelken herkes iyi. Birliktelik bitse, sevgi tükense de bunu koruyabilmek önemli olan.
Saygı kesinlikle her zaman kalmalı Bi insanı sevmek zorunda değiliz ama saygı duymak zorundayız yani sevmediğimizi de belli etmemek gerekir kalp kırılmasın diye
Kesinlikle kalmalı 👍 ben hiç bir ilişkimi saygısızlık düzeyinde bitirmedim aynı şekilde karşımdaki insanlarda öyle oldu ilişkimiz bitti ama saygımız baki kaldı 🤗
Bu devirde yaşamak inan canımı o kadar çok sıkıyor ki çünkü ne sevgi var ne de saygı en azından tam buldum derken öyle bir kazık yiyip aslında yanıldığımızı acı tecrübeler ile öğrenmiş oluyoruz.
Evet kalmalı ama nasıl bittiğine de bağlı bu
Saygı her koşulda var olmalı.
Bitse dahi karşındakine saygı duyulmalı. İyi kötü ne yaşanırsa yaşansın. Sorunsuz bitirmek kaliteli bi duruştur.
Saygı kalmalı. Eğer küfürlü ayrılmamıșsak saygı kalmalı.
Evet öyledir. Severek evlenirler yıllar sonra sıradanlaşır aşk sevgi bitiyor saygı kalıyor, belki de ilerde saygı da biter kişiye göre değişir.
Zaten öyle oluyor ki. Evlendikten sonra artık eskisi gibi aşk ile bakmıyorsun. Sevgi de belli ölçüde azalıp, yerini alışkanlıklara bırakıyor.
Saygıyı yitirmek ilişkinin içinde dahi olsa mümkün olmamalıdır. Aksi takdirde o birliktelik canlı cenaze yerine geçer.
Saygı her şeyin başı bana göre. Her duygudan her durumdan önce gelmeli. Her şey bitse de o kalmalı mutlaka.
Sevgi olmasada saygı olmalı sevgi bitsede saygı olmalı. Ama beni sevmeyen adam benim yanımda durup saygı duysa ne olur duymasa ne olur.
Karşımdaki kişiye göre değişiyor diyeceğim de hep çirkefleşerek bitirmeyi kabul etmedikleri bi noktaya geliyor ya saygısızlığın dibini görüyoruz.
Eğer ihanet etmişse arkamdan iş cevirmisse yalan söylemişse kalmaz bunun haricinde bir ayrılık olursa kalır
İnsanlar artık sevgiyi bitirmeden, saygıyı kötü sözler ve ithamlarla bitirdikleri için önce saygı bitiyor. Sonra da sevgi yitiyor.
saygı kalmadıysa zaten hic sevmemistir diye düşünüyorum
Sevgi bitince saygıda bitiyor belli süre sonra.
Saygı kalmalı.
O sa biterse zaten görüşmeye bile gerek yok.
Tabiki kalmalı. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda
Nasıl bittiğine bağlı biraz. Bazıları saygıyı hak etmiyor.
Nasıl bittiğine bağlı olarak saygı kalmalı diye düşünüyorumm
Kalmalı ama dozunu ayarlıyamıyor çoğunluk
Sevgi bitince saygısızlaşıyorlar
Evet kalmalı , saygı çok önemli. Oda olmazsa olay çirkinleşmeye kadar gidebilir.
Saygı, her zaman olması gereken bir şey. Ama hak edene...
Hakedene kalır. Saygı maygi hakedilir. İyiyseleer cami yaptırsınlar walla KXJXDNNXDJDJ
Sevgi ya da çıkar olmayınca insanlar aşırı çirkefleşiyor.
Herkes saygıyı haketmiyor kişisine göre değişir
İlişkinin nasıl bittiği de önemli saygı her zaman duyulacak bir şey değil
Önce saygı bitiyor ve o yüzden sevgi de ziyan oluyor...
Bu hayatta, insanın her şeyi bitebilir! Ama saygısı asla bitmemelidir.!!
Kalmalı normalde. Ama bu devirde sevgiden önceyi saygıyı tükettiriyorlar.
Kesinlikle kalmalı fakat bu karakter meselesi, kimisine ters geliyor bu
Kalmalı gerçi saygı kalsa sevgi de kolay kolay bitmez
Zaten saygı kalmazsa hiçbiri kalmaz da sevgi olmadıktan sonra da saygı olmaz ikisi bir
Kavga edince ikiside gidiyor sonra yine barisiyoruz bende anlamadım bizi ayakta ne tutuyor 😬🤔
Saygılı kalmayı engelleyecek herhangi bir davranış, olay yaşanmadıysa kalmalı.
Saygı olmalı tabi ki. Hayat bu hepimizin gireni çıkanı olacak
Saygisiz insanligin anlami olmaz. Elbette yasanmisliklara binaen saygiyi kaybetmemek gerekir.
Saygının kalması çok önemli, bir şeyler bitince çirkefleşen insan kadar itici bir şey yok
Sevgim bitti herkes gidebilir benim kalbim yok valla kabul eden böyle kabul etsin
Evet kalmalı abim, çünkü insan ayrılırken belli oluyor. Iyiyken herkes iyi.
bence önce saygı bitiyo zaten sonrasında sevgi
Kötü bitse de saygı kalmalı
Sevgi yoksa ve ayrılmışsak saygı gerektiren bir ortam kurulmaz iki yabancı oluruz zaten o yüzden önemsiz
Tabiikde kalıcak yani artık beni sevmiyor diye hergün kalkıp bana dm den küfür mü yazıcak
Saygı kazanılan bir şeydir. Karakterle ve yaptıkların referansın olur. Yaş, cinsiyet değildir parametresi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?