Ne garip sevgi biterse saygımız kalır sandım yanılmışım, bu devir sandığımdan daha da kötü..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ne garip sevgi biterse saygımız kalır sandım yanılmışım, bu devir sandığımdan daha da kötü..
Kendini doğru geliştirmiş biriyse saygısını hiç bir şartta bozmaz insan. İlişki bitince, zamanında seviyorum dedikleri insana her türlü çamuru atan kişiler öz güvensiz ve zayıf karakterlidir
Sevgi bitince saygı kalır. ama nasıl ayrıldığıma göre değişir.. şimdi eşim veya sevgilim beni aldatıyorsa ya da ihanet ettiyse yalan söylediyse tabi ki de ona karşı bütün saygım biter benim sevgim de zaten biter.. ama eğer arkadaşça yani medeni şekilde ayrıldıysam bunu dert etmem.. saygım kalır tabi ki de.. ama bir insan olarak saygım kalır.. yani bir daha eski sevgilim ile hiç bir şekilde sevgi konuşlarını düşünmem ya da barışmazdım.. aramızda ki saygı normal bir insana gösterdiğimiz saygıdan farkı kalmazdı benim için.
Normalde kalmalı.
Saygıyı özümsememiş insandan ne beklenir ki. Bakkala da saygı duyarsın, çöpçüye de, simitçiye de. İnsana insan olduğu için saygı duyarsın. Sevgiyle beraber saygıyı da çıkınına koyanlar nazarımda düşük profillerdir.
Sevgi değiştiğinde, dönüştüğünde ya da rutin bir hale geldiğinde, saygı evliği ve sevgililiği yürütür. Buna şahit olduklarım da var yani saygı sevgiden daha önemli örneğin birine saygı duyuyorsan eğer bu zamanla sevgiye de dönüşebilir ama eğer saygı yoksa ama sevgi varsa saygısız konuşmalar ve davranışlar sevgiyi de yok edebilir.💜
Cevap
13Cevap
Sevgi bitince ne eski önem kalıyormuş ne özen ne de verdiği sözleri tutuyormuş insan
Bende sevgi bitince saygıda bitiyor yerin dibine sokar sokar çıkarırım..
Hayır kalmaz. Saygı bitince sevgi, sevgi bitince saygı kalmaz.
Saygı olması gereken bişi zaten sevgiyle alakası yok
Sevgi bitince saygıda kalmaz...
Sevgi olmayan yerde saygı kalmıyor.
İlişkinin nasıl bittiği önemli bazen öyle şeyler yaşanıyor ki birbirinin yüzüne bakamıyorsun sevgi gibi saygı da ölüyor
Sevgo biterse saygı da biter, saygı biterse de sevgi de biter
Sevdiğim kişiye saygı da duyarım evet. Sevgim azalınca da azalmanın nedenine bağlı olarak saygım da azalabilir. Ancak kişiye karşı saygım ne kadar azalırsa azalsın kendime olan saygımdan, karşımdakine saygısızlık yapmadan bitiririm sevgimi de.
Kalmıyor. İnsanlar kin beslemeye başlıyor içten içe sadece saygılı olmaya çalışır, şahsen insanların sevgisi bittikten sonra saygının devam ettiğini düşünmüyorum çünkü sevgi beraberinde saygıyıda getirir.
Saygı kalmalı. Zaten sevgi bitene dek olan olaylar saygının kalıp kalmadığını gösterir. Çoğu ilişkide saygı kalmıyor lâkin kendimi düşünecek olursam saygı kalmış.
Genelde hayır maalesef. Normalde birini sevmediğimiz halde saygı duyabilmek gerek elbette. Ama söz konusu aşk, ilişki olduğunda sevgi tükenene kadar saygıyı da yok ediyor insanlar çoğu zaman.
Genelde saygı önce bitiyor, saygının yok olması sevgiyi bitiriyor. Bu yüzden saygı önemlidir, sevginin bitmesi saygının bitmesinin nedeni değildir...
Sevgi bitse de saygı kalıyor hiç sevmediğim birine bile ben saygı duyuyorum çünkü o bir insan ve hakları var. Benim o kişiye karşı duymuş olduğum saygıyı yitirmediği sürece hiçbir sıkıntı yok
Kalmıyor. Öyle bir ana geliyor ki insan. Atışmaya başladığında saygı nerede diyorsun? Saygısızlığı gördüğünde sevgi yok bitmiş diyorsun.
Saygı da sevgi de hak edene aslında
ilişkilerde ise biri bitince genelde diğeri de ayaklar altına alınıyor
Sevgi ve saygı bana göre çok ayrı, ikisini birbirine bağlamamak lazım sevgim biterse saygım mutlaka kalır
Olgun insanların sevgisi biter ama saygısı kalır.
Biz bunu eski eşimle başardık.
Diğer türlüsü çirkefleşmek olur zaten.
Saygı sevgiden daha ağır basmalı bana göre, tamam didişmek falan eyvallah ama saygının olmadığı yerde sevginin bir anlamı olmaz.
İnsan olmayı başarilmiş herkese saygım var. Geri kalan yaratıkları tek bir hamlede öldürebilirim.
Saygı bitince her şey bitiyor sevgi bitince de saygı biter bence
Bence sadakatsizlik olunca saygı da kalmaz ister istemez.
Belirli mesafeleri ilişkinin başında koyabilecek farkındalıklarınızın olması lazım.
Saygısızlık yapılıyorsa eğer saygı kalmaz tabii. Yıkarım ortalığı. İnceldiği yerden kopsun.
Saygılı ve kibar kişide saygı her zaman olur
Bunu herkes beceremiyor ama saygı aslında her zaman olmalı
Bu zaman kadar bütün sevgililerimle kanlı bıçaklı ayrıldığım için saygı falan kalmıyor asdkdk
Saygı kalıyor ya, insan olduğu için kalıyor, saygıyı kaybedecek şekilde yıpratılmamalı ilişkiler
Sevgi saygı şaşmaz ikili doğru orantılı ama eğitimsiz toplumlar için. Hayatta her şeyin sadece senle var olup bittiğini düşünüyorsan sevgi bitince saygıda biter. Birini sevmeye bilirsin ama saygını kaybetmemelisin
Kalmalı ama kalmıyorsa da umursamam. Önemli olan sevgidir. Sevgi yoksa insanlar birbirini oyalamamalı.
Kalır, kalmalı. Ama bazı insanlar saygıyı da yitirir.
no sory but this is the truth
Bu tamamen insandan insana değişiyor
Saygı ayrı sevgi ayrı
Sevgi bitince her şey biter
Saygı bitince sevgi de otomatik olarak biter.
Sevgi biterse bir şey kalmaz
kalir bence ama saygi biterse sevgi kalmaz
Sevgi bitince hiçbişey kalmaz
Ne yaşandığına ve karaktere bağlı
İlişkiye ve kişiye bağlı bir durum
Sevgi biterse her sey bitti demektr
Kalır sevmeden de saygili olabilirsin
Sevgi bitince saygı da bitiyor
Sevginin nasıl bittiğine bağlı.
İşin aslı.. sevgi bitince hiçbirsey kalmıyor..
Ne sevgisiz saygı olur ne saygısız sevgi olur
Karşındaki kişi o saygıyı hak ediyorsa kalır tabi
Kişiden kişiye değişir bu tabiki
Yaşamadan bilemem
Kalır, kalmalı
kalmaz
Kalması lazim
Kalmalı.
Kalmalı.
Kalır
kalmaz
İvet kalır