Yani sevgilinr diyorsun ki
Biri benimle konuşmak istiyor
Sevgilinde sen bilirsin diyor sadece bu nedir 🧐🧐
Hiç kendisini bozlmuyir hiçte umurunda da değil
Ne tepki verirsin
Yani sevgilinr diyorsun ki
Biri benimle konuşmak istiyor
Sevgilinde sen bilirsin diyor sadece bu nedir 🧐🧐
Hiç kendisini bozlmuyir hiçte umurunda da değil
Ne tepki verirsin
Kıskanmayan sevgili, ilişkinin güven temelini güçlü bir şekilde oturtmuş ve partnerinin sadakatine olan güveni tam olan kişidir. Bu tür bir partner, sizinle güvenli ve açık bir iletişim kurar, ilişkinizin sağlıklı olduğuna inanır ve size özgürlük tanır. Kıskanmak yerine, sizi destekler ve kendi güven duygusunu ilişkideki güvene dayandırır. Bu, ilişkinin hem sağlıklı hem de dengeli bir şekilde devam etmesine yardımcı olur.
Herkes kıskanç olacak diye bir şey yok. Kendini geliştirmiş biri de olabilir.
Kıskanmak başka, birini sevmiş olmak başka, evlenmiş olmak başka ama sevgili yapıyorsan kendi iradenle ve onu sevdiğini söyleyebiliyorsan ona seranat herşeyi yapıpta farklı farklı kızlara gidiyorsan kıskanmam aksine tiksinme olur bende ama kıskançlık elbette 🙄 olur yani başkasıyla evlendiyse veya ciddi bir ilişkiye başladıysa
Düşün şöyle biri benden hoşlanıyor dedim ve benimle konuşmak istiyorum dedim tek dediği şey sen bilirsin 😒🙄
Hayat senin
Benimle konuşmak istiyorum olacaktı 🤣🤣
Böyle diyen adam sevmiyordur.. Seven insan sevgilisinin düşüncesine nerde ne dediğini iyi bilir hele ki başkasının onunla konuşmasına müsade etmez.. Çünkü deli gibi kıskanır.. Her ne olursa olsun ister yorumdan ister özelden yazılsın ne yaparsa kıskanır. Ama sen bilirsin demez..
Katılıyorum gerçekten
Seven insan her haliyle belli eder..
Evet
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Yorumlar da hiç kimse anlamamış. "Sen bilirsin." diyorsa sen bilirsin değildir o işte. Aslında istemiyordur ama kararı sana bırakıyordur. Kendinden ödün vermiyordur ve seni deniyordur
Peki bunu dedikten sonra yazdiğim hiç bir mesaja cevap vermemesi
Kırgınlık, kızgınlık.
Neden ki nasıl yani 😦😦
Seninle konuşmak isteyen birisi olduğu için. Sen de "Konuşayım mı?" dediysen ondan olabilir.
Konusayım mi demedim benimle konuşmak istiyor dedim
Baya baya mesaj atım bi 6 mesaj baya baya uzundu ve en altına bana sadece şöyle yazdı
Sen bilirsin dedi
Bence kızmış. Tatlı bir şeyler yazıp gönlünü al. Sonra geri çekil. Seviyorsa geri dönmesi lazım.
Gerçekten mi
🥺🥺
Bence öyle. O kişiyle de konuşmadığını mutlaka belirt. Erkekler sevmez öyle sevgilisiyle flört eden erkeklerin, sevgilisiyle iletişimde olmasını.
Hmm tamam
Oyy, bu ne rahatlık 😅 Aslında kıskanmaması güvenin bir göstergesi olabilir ama biraz da "Acaba benle çok mu rahat?" diye düşündürür. Birini kıskanmak her zaman kötü değil, ama her şeyin dozunda olması lazım. Bunu sevgilinle açıkça konuşup ne hissettiğini söyleyebilirsin. Belki de altında başka bir sebep vardır 🤷♀️
Yok hiç umrunda değil ki ister konuş ister konuşma der gibi
Ayy, anlıyorum seni 🙃 Bazen bu rahatlık insana kendini önemsiz hissettirebilir. Belki de ona biraz kendini hatırlatmanın zamanı gelmiştir! 🌟
Sevgilinle dürüst olup, nasıl hissettiğini paylaş. Her şeyin bir ölçüsü var sonuçta; birazcık kıskanmak güzel olabilir. Sen önemli ve değerlisin, bunu ona göstermeli! 💖 Konuşunca belki daha iyi anlaşılır ve orta yolu bulursunuz. 🌈
Senin güvenini kazanması önemli, ama duygularını da önemsemesi lazım. Kesinlikle bu konuyu aşarsınız, eminim! 😘
Cevap
27Cevap
Merhaba,
Kıskançlık kişilik ve karakter meselesidir! 😅
Herkes kıskanacak diye bir kaide yok! 😅
Ben kıskanır ve kıskanılmak isterim! 😅
O kadar ulan! 😅
kıskanmak normaldir.. ama dozunda olacak hayat müdahale edilmeyecek
Peki Hiç kıskanmayan biri
Öyle iş mi olur gadası
Yani eğer bi küçük bi toplumda olsa hakaretler edilen kişiliktir geniş misin bu rahatlık ne g. vatmisin gibi kelimelere maruz kalabilirdi sevgilin bence sevmiyorda sevgilin olacak kiskanmayacak ya teshircidir ya da sevmiyordur senden alana kadardır
Kiskanmayan bir insan sevmiyordur bu kadar net.
Az veya cok olabilir fakat biri benimle konusmak istiyor cumlesine boyle bir cevap vermesi, cok acik bence.
Bencede
...
Yâr değildir o başka bir şeydir.. Olmaz diyorum sadece, ne olduğunu boş ver.
Bu çocuğu dinleyin bakın bu çocuk çok haklı
@Ahmet373737 Teşekkürler :)
@Ahmet373737 evetttt
Benden 7-8 yaş küçük benden olgun Hjsjdjdjdj
Rica ederim
Yok reis hahhaa
Teşekkürler🙏
@Ahmet373737 Reis falan; kendimi büyük gibi hissediyorum :d
Hahaha hisset
@Ahmet373737 Hissettim sağ ol, şu an kendimi 30 yaşında hissediyorum :d 🙂
😆😆😆
Kıskanmayan sevgiliden koşarak kaçarım. Kıskanmayan tek canlı domuzdur jjsjs
Kıskanmayan insan mi olur ya çok saçma çokkkk
Bencede
Koş Yamalll
Bıraktım zaten 🙄ne ben bazı muyum niye kiskanmiyorsun istemiyorum dedim
İyi demişsin Yamaaal ben de kaçtım ajsjjss
😂😂
Ciddi misin diye sorar olayı anlamaya çalışırım.
Kıskanmayan sevgiliye uyarı yapmam, karakter meselesidir bu. Bende direkt durumu açıklar bitiririm.
sevgili olduğuna emin miyiz? kıskanmayanı illa ki vardır ama detayını okuduktan sonra o durumu kıskanmayan biri bence sevgili değildir sanmıyorum o kadar da olmamalı
Son sevgilimle kıskançlığı yüzünden ayrıldık. Onun dışında kimseyle iletişim kurmamı istemiyordu. Gay arkadaşımdan tutun 6 ay önce ayrıldığım sevgilime kadar kıskanıyordu. Sürekli geçmişi açıyor bana imalı ve kırıcı şeyler söylüyordu. En sonunda onun geçmişi kirli çıktı ve ayrıldık. Kıskançlık dozunda ve kişinin içinde olmalı. Yansıtmamalı. Abartı kıskançlık özgüven sorunu veya gizlenen bir zihniyettir gözümde.
Sevmeyen sevgilidir net. Seven sevdiğini onun özgürlüğünü kısıtlamayacak derecede kıskanır kimse aksine iddia etmesin lütfenn
Kıskançlık sevginin bir dilidir kıskanmayan sevgili oyalama ya da can sıkıntısından başka bişi değildir

Gayet Açık Bence Cevap
Ya şimdi meseleyle de ilgili. Kıskanılacak şeyler var, kıskanılması tercih meselesi olan şeyler var :D
Kıskanmak hele ki erkeğin kıskanması fırattandır. Aksi kötü…
Kıskanmayan sevgili sevmeyen sevgilidir. Öylesine takılıyor işte 👍🏻
Çok iyi tanıyordur ve sonuna kadar partnerine güveniyordur. Bu kadar basit.
Herkesin sevgilisidir 😂
Sanırım yine hakksin 🥲😢🥺😂
Bu duyguları bir arada yaşıyorum
Kıskanmayan sevgili olmaz bence ama herşeyin dozu güzeldir
Kıskanmayan sevgili mi olurmuş kıskanmayan insan bana göre sevmiyordur
Kıskanmayan erkek annesiyle güne gidiyordur. Kıskanmayan kadın sevmiyordur.
Ya torospudur ya da çocuğu
kıskanmayan domuzdur
Geniştir
Gvat olabilir dikkat et
Sevgili değildir benim gözümde
Sadece sen sevgilisin gibi
Kıskanmak aşkın kanununda var
Sevmiyordur dozunda kıskançlık iyidir...
Guveniyordur ve kiskanmiyordur
Gvt ya da bilerek yapıyor seni kızdırmak için
yazanı tutamazsın çünkü
Kıskanmayan sevgili değildir bende..
sevmiyor demek ki sen bilirsin ne ya
Abartı gibi, sevdiğine emin miyiz
Seven değildir.
sevgili değildir
güzel kardeşim
İkisi de ergen
Onun adı "sevgili"olmuyor yalnız.
Gevşektir