Sizce nasıl emin olabilirim?

Bundan 3 ay önce kız arkadaşımla kötü bir şekilde ayrıldık daha öncede ben çoğu kez kırıcı bir şekilde ayrılsamda bu hep alttan almıştı son ayrılna sebebim telefonuna bakmak istedim şifresini söylemedi birlikte bakalım dedi 45 yaşında abi dediği adama whatsapta hiç abi diye hitap etmemiş bana çok büyük yemin etmişti ölmüş babamın üzerine yemin ederim o benim abim gibi dedi ama msjlarnda abi diye hitap etmediğini görünce ve şifresini söylemeyince ben çok fazla kırıcı oldum ayrıldım bu baya bi ağladı benden nasıl öyle bişey beklersin sana hakkımı helal etmiyorum flan dedi daha sonra ben barışmak istesemde telefonları 3 ay boyunca hiç açmadı engelledi bazen gece telefonları meşguldü şu an barışmak üzereyiz benden sonra kimseyle görüştün mü diye sordum hayır görüşmedim dedi ama daha önce bazen aradığımda telefonları saatlerce meşguldü gece 2 lere kadar ben bundan nasıl emin olabilirim tek çözüm fatura detayına bakmak ama bu seferde bana hala güvenmiyorsun diyor bunu ona güzel bir üslupla nasıl ifade edebilirim bana karşı hep iyiydi 2 haftada beni ailesine bahsetti instagram ve wp durumuna baş harflerimizi yazmıştı ama benim için önemli bir konu nasıl söylesem ikna edebilirim fatura detayına bakmak için
Sizce nasıl emin olabilirim?