Arkadaşlar birinde videom vardı beni tehdit ediyordu takip ettiklerime atmakla vs birine attı ssleyip gösterdi sildi yüzüm görünüyor ama bir sene önceki konu ama hala elinde mi video yaydı mı falan bilmiyorum karşıma da çıkmadı ama korkuyorum hesabına baktım yok ulaşamam da ama nasıl emin olucam ben
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aslinda bulmanın bir sürü yolu var. O videonun aynısı var mı sende yok mu tarih aralığı vb. Şeyler lazım bir şey olmuş mu yayilmis mi fakan
Video elimde yok tarihi de net hatırlamıyorum sadece yaz ayıydı o kadar şu an ciddi bir ilişkim var korkuyorum
İletişime geçme sansin var mı aşırı uykum var yalnız biraz acele et sana zahmet
Nasıl yani
Benim hesabımdan ulasabilir misin yonlendirecem seni duruma zamana gore
En temizi sen de onu tehdit et büyük bir suç bu sonuçta. Seni tehdit edemez.
Korkuyordum askeriye de çalışan biri konuşmuştu gelirim oraya diye çocuk kararlıydı dövmeye ama sadece konuş demiştim durdu ama sildi mi bilmiyorum
Neden video aldırdın ki ya, yazık yani şimdi böyle bir zamanda karı koca bile birbirine güvenemez oldu. Her yerde kamera olabiliyor. Doğru insanlara denk gelirsin inşallah
Kanka sana engel atmış olabilir
Hesaba ulaşamadıysan
İki hesaptan da baktım fake olandan ama yok şu an ciddi bir ilişkim var emin olmam lazım olmadığına
Kanka
Olabilecek hesapları da engelle dediyse bütün hesapları senin cihazından giren kişiler bulsmaz
Bilmiyorum o kadar
Hesabın adını hatırlamıyor musun
Evet biliyorum
Neden verim ki ya yazarsan ona kusura bakma olaylar tekrar yaşansın istemiyorum
Yok valla amacım sadece yardımcı olmak
Neden bı kızın hayatını değiştireyim
Askerim ben kanka
Ya askeriye de çalışan biri Zaten konuşmuştu bir işe yaradı mı bilmiyorum ama yazmayı bırakmadı
Peki kanka ne diyeyim zorla inanmak zorunda değilsin
Ben konuşmayacam güven diye dedim
Ya inanmamakla alakası yok askeriye de çalışan biri vardı konuştu çocuğun yerini bulup bilette almıştı ama ben sadece konuşmasını istedim ama o tehdit eden durmadı ama yanına da gitmedi sadece yayıldı mı onu merak ediyorum onun dışında şu an sevgili olduğum çocukta askeriye de çalışmış biri tanıdığı çok var ama ona söyleyemiyorum
Hmm
Ben sadece yardımcı olmak istedim hesap duruyor mu durmuyor mu diye bak diye
Doğru söylüyorsun sadece beni engellemiş olabilir ama cihazı nasıl engelliyor anlamadım
Mesela engelle diyince iki tane engelleme seçeneği çıkıyor birisi diyor ki mesela adın eda diyelim edanin oluşturabileceği hesapları engelle diyor
Diğeri de eda yo engelle diyor
Eğer oluşturabileceği hesapları engelle dediyse senin cihazdaki bütün hesaplar engelleniyor
İstersen aratayım arayım
Video yok elimde
O videodaya benzer at veya video nasıl söyle vb
İstersen yaz bana
Burdan mı hesap? Seks videosu mu?
Burdan değil cinsel içerikli
Nude mi? Kadın erkek mi?
canım canım kişilere atarsanız öyle olur
Hatamın bende farkındayım şu an çözüm istiyorum hatamın yüzüme vurulmasını değil
Cinsel mi
Evet
O mu çekti
Hayır attım
Yüzün belli mi
Evet belli
Geçmiş olsun