Merhaba bundan nasıl emin olabilirim?

Bundan 2 ay önce ayrıldığım bi sevgilim vardı biraz kötü ayrıldık baya kırıcı oldum haklı olduğum aslında çokta önemli olmayan sebepler vardı ondan öncede bazı sebeplerden ayrılma aşamasına geldim ama bu hep alttan aldı bana karşı iyiydi yakındı kısa sürede ciddi bi yola girdik aileler öğrendi flan son ayrıldığımda çok kırıcı oldum birlikte attığımız tarihleri harfleri sosyal medya ve wp tan kaldırdım çok kırıldı sonra barışmak istesemde açmadı telefonları. Bi kaç gün önce whatsaptan engeli kaldırmış numaramı yeniden kaydetmiş şu an yediden barışma durumumuz olabilir fakat benim dikkatimi çeken bişey var bunu çözmem gerek ben bunla ayrıldıktan 1 gün sonra gece wp a en son 00.15 te girmiş ve öğlenden sonra 15.00 a kadar telefonu kapalıydı hiç girmemiş o saate kadar whatsapa ben daha sonra bunu sorduğumda uyudum dedi bana pek mantıklı gelmedi açıkçası belki doğrudur bilemem ben bununla tekrar bir araya gelirsem o tarihte gerçekten uyuduğundan emin olmamamın tek yolu var o da fatura detayına bakmak bu durumu ona söylemem gerekiyor güzel bir şekilde nasıl söylemeliyim bilmiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl söylemeliyim benim için önemli bir konu bu?
Merhaba bundan nasıl emin olabilirim?