Bu kız aniden böyle yaptı?

7 ay oluyor bir kızla tanışalı. Kızla iyi hoştuk birbirimize karşı hisler besledik. Bir anda kızın eski sevgilisi ile alakalı bir durum oldu kız bana geldi ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedi. Ben bu kıza kar küresi hediye etmiştim falan. İlk günaydın mesajını da kız atmıştı. Gün içerisinde de bana yaptığı her şeyi rapor ediyordu ben sormadan. Sonra bi anda buz kesti bana arkadaş gözüyle baktığını söyledi iletişimi kesti o çocuğa döndü. Çocuk bunu çoktan silmiş umursamamış. Bi baktım akşam kızdan mesaj var. Seni aradım bulamadım aldığın kar küresini sana geri verecem demiş. Ben de gerek Yok dedim. Gerek var dedi. Gerek Yok bana ait değil dedim. O da bana da değil dedi. Ben de çöpe at o zaman dedim ve engeli bastım. Ne oldu da bu kız aniden böyle yaptı. Bu resmen kar küresi ayağına buluşmayı istemek axkx

Güncellemeler
1 yıl
Kız profilimide incelediğinden biyografime Uzak durmayı bileceksin kaybettiğin gibi yazdım
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar eşcinselim sorunun detayını okuyanda eşcinsel olduğumu anlat zaten lütfen mantıklı cevaplar yazın
Bu kız aniden böyle yaptı?