Neden böyle yapmış olabilir bu kız?

Merhaba, 1.5 ay önce arkadaşlar aracılığı ile bir kızla tanıştım. O beni ben onu beğendik ve görüşmeye konuşmaya başladık. Bana her zaman annesi ile tanışmadan annesinin onayını almadan sevgili olamayacağımızı söyledi ve bende bekledim sabırla. En sonunda buluşmalarımızdan birinde sarıldı bana sonra mesajda seni seviyorum vs dedi. Sevgili olduk. Biz 1 ay sevgili kaldık ve o sırada 2 defa ayrıldık ikisi de ben namaz kılmıyorum diye çıkan kavgalardandı. Kendisi açık saçık bir kız ve sadece namaz takıntısından dolayı kavga çıktı 2 defa. Bir şekilde hallettik ve barıştık sonunda. En son ayrılığında sabah 7.30'da Günaydın aşkımm diye mesaj attı 8'de ben artık istemiyorum dedi ve ayrıldı gitti. Başka hiç bir neden sunmadı sadece istemediğini söyledi ileride asla biz olamayacağımızı düşünüyormuş. Normalde bu 1 ayda her konuda çok iyi anlaşıyorduk ( din haricinde ). Ortak arkadaşa '' İleride mutlu olacağımızı düşünmüyorum istemiyorum'' demiş. Ek olarak Hemen kabullendiğimi hiç uğraşmadığımı söylemiş. Arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin... Nedir bu kızın derdi?

Neden böyle yapmış olabilir bu kız?