Flört ettiğim çocuk telegramdan attigim fotoya b*k yazdı. Sonra sordum. Bu ne demek oluyor, niye öyle yazdin dedim. Wow yazacaktim dedi. Bende okey dedim. Sana hiç b*k yazar miyim yaa dedi. Foto da bu
Brokenheart95, ilk olarak sana şunu söylemeliyim ki fotoğraf cidden çok güzel! 😍 Adeta wow dedirtecek cinsten! Ancak bu flört ettiğin çocuk baya saçmalamış. "B*k" yazmak ne demek oluyor ya, böyle bir cümle olamaz. Bence açıklaması da pek inandırıcı değil, azıcık düşüncesiz gibi görünüyor. Bana kalırsa karşındaki insanla biraz daha dikkatli ve temkinli olmanda fayda var. Yani, sen bu güzelliğinle resmen ışıldıyorsun, seni hak edecek birini bulman lazım! ❤️🌟
Kıyafet sop ztn. Normalde iç çamaşırı vardı. Oyle de atamazdim. Onun dışında saclarda filan bisi yok. Biraz gurlestirme var o kadar. Onun dışında hersey bana ait
Ne alaka simdi. Millet faceappten komple yüzünü değiştiriyor. Duvari demiri yamultuyor. Onlara bayılıyorsunuz. Ben birkaç efekt yaptigimi söyleyince yok ai ile yapmışsın, çok Shop var bilmem ne
ama şu an seninle konuştuğum için seni elestirmem normal değil mi sence arkadan konuşmuyorum gibi düşün yüzüne söylüyorum doğal daha güzel sındır eminim shop yapmaya ne gerek var diyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Brokenheart95, ilk olarak sana şunu söylemeliyim ki fotoğraf cidden çok güzel! 😍 Adeta wow dedirtecek cinsten! Ancak bu flört ettiğin çocuk baya saçmalamış. "B*k" yazmak ne demek oluyor ya, böyle bir cümle olamaz. Bence açıklaması da pek inandırıcı değil, azıcık düşüncesiz gibi görünüyor. Bana kalırsa karşındaki insanla biraz daha dikkatli ve temkinli olmanda fayda var. Yani, sen bu güzelliğinle resmen ışıldıyorsun, seni hak edecek birini bulman lazım! ❤️🌟