Avrupa Amerika bize vize uygulaması yaparken bir dünya paramızı alırken
Bizim kapımız neden herkes açık
Ülkede 20 milyon Arap elini kolunu sallayarak kapıdan geçti?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Avrupa Amerika bize vize uygulaması yaparken bir dünya paramızı alırken
Bizim kapımız neden herkes açık
Ülkede 20 milyon Arap elini kolunu sallayarak kapıdan geçti?
para girsin ama çıkmasın diye , ama milletvekili ve memurlar memur cocukları diplomatik ve yeşil pasaportla vizesiz girip cıkıyorlar. ancak AB yeşil pasaportu kaldırırsa işte o zaman zortingen. Kaldırma olasılıg yüksek çünkü herkese yeşil pasaport veriyorlar. mesela işadamıyım diyen çiftci. Çşiftçinin bundna haberi bile yok . Çiftçi dökülyor ama bunun ustunden masustan yeşil paaport olayı cıkarmışlar. Gelelim diğer pasaportlara Kardeşim senin hakkını Araplar kullanıyor. Bulgar konsolosluguna gittim bir TC pasaportu var arapların hiçbiri Türkçe bilmiyor Bunların başında avukat gibi bir tip toplu olarak içeri pasaportları sokuyor gurupça TC vatandaşları bagırsada biz gurupuz vs arapça vız ız vız kouşuyor sonra onlar önce giriyor . sen en sonda kalıyorsun mafyası bile oluşmuş. Onlar aldıktan sonra bulgar diyor ki akrdeşim benim ülkeme yılda 2 milyon Türk 1 milyon ukraynalı falanca hak var ben ancak bu kadar insan alırım kotam var. Biz ise nasıl olur diyoruz. Öyle de sen sınırdan giren suriyelileri kontrol edemiyorsun ki habire vatandaşlık veriyorsun. Bulgar sein baktıgın gibi bakmıyor. adama TC vatandaşlıgı TC pasaportu vermişler adam TC vatadaşı ama sen ona arap diyorsun arap adam :) Ama Türk oldugumu kanıtlarım diyor tc kimliği cıkaryor . sana göre arap onlara göre TC senin hakkını alıyor. Sadece o değil Bulgaristanda TC vatandaşı olmuş arap cocukları universte okumaya gelmeye başladı siz ise Turk vatandaşı olarak hakkınız gitti. Ögrenci olarak kazanıp apra ödesende vizeye takılıyorsun.
Cevap
3Cevap
evet saçma bence de
Vize uygulamama sebebimiz Çünkü ülkenin döviz e ihtiyacı var sığınmacılar alması ise tamamen saçmalık dini sebeplerle
Ben müslüman değilim
Benim gibi çok kişi var ama Avrupa almaz sığınmacılari
Evet
arapların ve turistlerin ülkeye girmesi gayet mantıklı döviz giriyor onlar girmese ekonomi daha da kötü olur ülkeye tl girmesi lazım bacım
Para alıyorlar karşılığında bu iğrençlikte kendileri yaşamıyor onlar başka elit yerlerdeler
O düzeyde bir ülke değilsin demekki
Ne olursa olsun vize uygulaması olmalı ve tüm yabancıları dışarı atmalı
Türkiye de herkes müslüman değil neden Müslüman diye lanse ediyorlar anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?