Bugün son ödev teslimi yaptım ve mezun oldum sayılır yani , şu an 25 gün sonraki sınava hazirlaniyorum 🙍🤦🤦 bir nefes alsak şöyle uyusak ne var yani nolcak sanki yoruldum ben bu kitaplardan ya üfff
Hayatta rahat olmak hiç mümkün değil, o sınav da biter sonra başka bir şey başlar. O hayalleri kurma. Kocaya git derslerden kurtul ama onun da kendi dertleri olur orası ayrı.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya keşke kocaya verseler 😅😂😂 ona da yok diyorlar ya da ben ikna edemiyorum yeterince
ikna edemiyorum değil sen güzel bir aday çıkart bakalım :d
Soran
+1 yıl
Aday var da sevgilim var yani , işi gücü de var çok şükür , hali vakti yerinde saygısı sevgisi de var , tabi herkesin içini Allah bilir bana gösterdiği bu yani
Ben de yanlış yapmış olabilirim. Yorgunum maçtan çıktım, topa çok fazla kafa attım bir kaç tane nöronum ölmüş olabilir :D Cenaze var kafamın içinde şu an :D
Mezun oldum tabi 😅 hatta ay olarak 21'e girmedim bile daha var tam yaşıma girmeme. Öğretmenliğin maaşının yeterli olduğunu düşünmüyorum açıkçası , yani özel ders versem + e ticaret ve yapsam daha çok kazanırım ve dijital pazarlama öğrenmek istiyorum şu an çok fazla talep görüyor
Benim için en etkili şey Dilko diye bir gramer kitabı var bu çok güzel ve oldukça fazla örnekleri bulunan bir kitaptı , bunu onerebilirim kesinlikle gramer için
Basit A1 seviyesinde kitaplar alıp okuyabilirsiniz , hem okumanız gelişir hemde bilmediğiniz kelime olursa es anlamlisini falan bulup güzel bir yol katedebilirsiniz