Öncelikle kendine güvenip yatırımı kendine yapmalısın. Kendini sevmelisin. Karşı taraf sana saygı duymalı ve her an bu kız gitse gider diyebilmeli. Sonrası karşı tarafta. Güven asla yüzde yüz olamaz. Sadece belirli bir oranda guvenirsin. Baktın güvenini kırdı direkt next. Bunu hissetmeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba,
Dijital dünya diye bir şey yoktur ki! 😅
Aşkım olur dünyam! 😅
İstediği gibi oluştururuz dünyamızı, oyun misali, istediğimiz şeyler olur daha çok aşkımın istediği şeyler!
Baraka evimizi yaparız, park, sebze meyve, iş güç aşkım ile ben, aşkım da aşkım! 😅
Aşkım harici kadın yoktur ki dünyamda, dünyam ikimize özeldir! 😅
Aşkımland! 😅
Aşkım da aşkımcııı😅
Aşkım harici bir şey düşünemiyorum ki 😅
Bana lazım olan tek şey aşk aşkım 😅
Umarım gönlüne göre olur 🎈
Amin inşaAllah cümlemizin 🌸
Öncelikle kendine güvenip yatırımı kendine yapmalısın. Kendini sevmelisin. Karşı taraf sana saygı duymalı ve her an bu kız gitse gider diyebilmeli. Sonrası karşı tarafta. Güven asla yüzde yüz olamaz. Sadece belirli bir oranda guvenirsin. Baktın güvenini kırdı direkt next. Bunu hissetmeli
Doğru insanı bularak. Karakterli olduktan sonra karşı taraf, aldatmaya gerek bile duymaz.
Yok öyle bir şey. Dijital dünya, sosyal medya dev bir cinsellik pazarıdır. Herkes kendini satar.
Hiçbiryerde yalana başvurmadım şu hayatta hiçbir zamanda vermem ben temeltaş yalan konuşma o o
Dijitali hayatınızdan komple çıkarmalı
Dikkatli olursan bişey olmaz
ne gerek var, aldatma serbest
Koruyamazsın
Korumuyrz ki.