AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olmuyo harbiden 1.5yildir konusuyodum bi kavgaya bakti unuttu gitti beni
Seninki yine uzun sürmus genelde çok kısa süreli oluyor
Benimkinde ailemle taniscakti resmen rezalet oldu ya aileme karşı zaten güvenilmez demedik mi diye bi ton laf ettiler
Buradan biri zor ya insanlara hiç güven olmaz
Aşkin a*mjnaa k*yum sanali da aynı reeli de en acısı tecrübe etmiş biri olarak diyorum s*ktr edin
Acısını*
Burdan degildi ya instagramdan tanismistik onla
Sanaldan birine nasıl güveniyorsunuz benim 2 sene dip dibe olduğum sevgilim ihanet etti bana üstelik evime kadar gelmiş yatağımda yatmış biri aaa
Ne reel ne sanal yapacağız
@burak7821 basliycam boyle askin izdirabina benimde 1 yillik vardi bi de aldatmisti
Arkadaşlar sakin olun bir gün hepsinin a*nasini skcem toplu arınma gecesi yapacam bu k*ahpelere yanıma sizin gibi canı yanmış insanları alacam
Kaçacak delik arayacaklar m*k
Beni de birini bulup bırakmıştı muhtemelen 😂😂
Nasıl bir devir a*q insanların psikolojisini s*ktiler benim psikolojim bozuldu uyuyamiyorum a*q o kadar etkilendim
Kafam çatlıyor uykusuzluktan
S*kym böyle hayatı
@burak7821 offfff of
Bakın aşık olmayın ben bir senede çöktüm kilo aldım göz altlarimin rengi değişti sakal desen birbine karışmış yaşım 25 40 yaşında adamlar gibi duruyorum olmayin gerek yok gerçekten yok
Senin başına gelen benim başıma da geldi saçlar dökülüyor o dediklerine ek olarak
İnsan kadar a*ptal bir varlık yok özellikle kendimi katıyorum buna olmayacak birine aşık olup neden hayatının a*nasini sever ki ulan
S*krsinki
Ayrildik diye sürekli tatli bsieyler yiyesim geliyo aşktan bende mi çökcem ya bunlari asmak lazim
Ben yıllardır seviyorum onun son seçeneği bile değilim aşkta mantık arama
Senjn tatlı biseyler yiyesin geliyor ben uyumuyorum gizli gel göz altlarimi göstereyim sana eroyinman gibiyim az daha baş ağrısından bayılıyordum demin tatlı bişey mi😃
Aşk berbat bir şey karşılığı yoksa
Zamanında vardı beni terk etmeyene kadar ama senin durum daha kötüymus birader ya
Umut verip terk ediyorlar çok kötü ya
@burak7821 ben uykusuz kalamiyorum zaten 6 ilac alsan günde sende küp gibi uyursun hastayım 🫤
Hastalığın nedir
Bu ekip bu 3 lu bir viski falan açmalı anca keser
@burak7821 alkol alamiyorum nörolojik beynimle ilgili bsiey
Kör felan olmiyim diye arada kontrole yolluyolar 🙂
İlişkin yeni mi bitti
Yüzümüz hicbsieyden gülmüyo aslında çikolata bile yemem yasak o yuzden başım ağrıyo şu an
Ben de hastayım 😂ama psikolojik
Ya işte şimdi bende dediğimi yuttum kendinkini dert sanırsın en büyük bende sanırsın ama işte.. sanırım bu huyumu değişmem lazim
@burak7821 5 gun oldu 😞
Çok geçmiş olsun. Bende kendi adıma şunu diyebilirim tanımadığım insanlara bile maddi manevi yardım ederim ama konu kendime geldi mi tirtim
Şansım yok
@burak7821 halil sezaidan isyan diyoruz 🫡
Gizli dertleşmek ister misin
@burak7821 hayir.
Aman önümüze bakalım tek çare bu
Haklısın bro da ben Bir senedir toparlanamadim
Çok bağlanmamakta fayda var.
Öyle bir hata yaptım zamanında
Yapmazsın artık
O bir kere olur zaten
Yok abi ya yüz yüze buluşursan belki
O da engel yemezsen
Neden djsndnjsj
Genelde öyle oluyor da ondan😂😂
He yok ya ben yapmam bunu tabi inşallah böyle birseyde olmaz Allah düşmana yaşatmasın bunu
Yapmam diyen de yapıyor çok gördüm
Yok ben hayatta yapmam yemin ederim asla yapmam hatta şu an sanal konuştuğum biri bile var onunla buluşmayı düşünüyorum onu çok seviyorum o olsun ben onu her türlü her haliyle severim yetrki o beni sevsin yinede yeterki o olsun ileride gelecegimde
Neyse dediğin gibi olsun
Evet
hayır
Hayır.