Bir erkek bu kadar acımasız olabilir mi lütfen okuyabilir misiniz?

Eski sevgilimle 4 senedir çıkıyorduk fakat belli bir süreden sonra kendisinden sıkılmaya başladım. Evlilik hayallerimiz vardı ve bu yolda ilerlemeye kararlıydık. Kendisinden ayrılmak istemiyordum bana çok yakındı benim en küçük depresifliklerime bile katlandı, beni mutlu edebilmek için yaptığı komiklikleri verdiği hediyeleri hala unutamıyorum benim için çok özeldi onunla ilerlemeye kararlıydım fakat onu artık sevmiyordum. Bunu eski sevgilim farketmiş olacakki bana bir tuzak kurmuş. Daha önce benimle hiç tanıştırmadığı çok yakın bir arkadaşını devreye soktu ve benimle yakınlık kurmaya çalışmasını söylemiş. Çocuk çok yakışıklıydı ve dayanamayıp onunla birşeyler yaşadım. Tekrardan o hissi tatmak istedim ve bunu yaptığıma çok pişmanım ve gerçekten elimden gelen bir şey yoktu kendimi tutamadım. Bunlar yaşanırken eski sevgilimin hepsinden haberi varmış. 1 yıl boyunca iki kişiyide idare ettiğimi sanıyordum fakat yanılmışım. Sevgilimin arkadaşı beni herzamanki buluştuğumuz yere çağırdı beni bankların orada oturmuş bekliyordu. Yüzünde gülümser bir ifadeyle hoş geldin diyerek sarıldı. Outurp muhabbet ediyoruz fakat yüzündeki o sırıtma hiçbirzaman eksilmiyordu. Biz oturup mhabbet etmeye başladıktan 10 dakika sonra sevgilim geldi. Bizi yakaladığını ve çocuğu öldürebileceğini düşündüm hemen polisi aramak istedim ama çocuk bir şey yapma bende diyerek telefonu benden aldı. İki sahte atışmadan sonra birbirlerine gülümsediler. Sevgilim bana bakarak senden sıkıldık artık git başka erkekleri eğlendir diyerek oradan ayrıldılar. İkisiylede birşeyler yaşadım ve şu an kullanılmış hissediyorum. Aşırı sinirliyim benim yaşadığımı hiçbir kadın yaşamak istemez şu an intihar etmek istiyorum. İkiside telefonlarıma cevap vermiyor. Bana değer verdiğini her anında hissettiren sürekli bana iltifat yağmurları yağdıran bir adam bu kadar acımasız olabilir mi? Bu erkeklere zerre güvenim kalmadı hepsinin allah belasını versin

Bir erkek bu kadar acımasız olabilir mi lütfen okuyabilir misiniz?