Eski sevgilimle 4 senedir çıkıyorduk fakat belli bir süreden sonra kendisinden sıkılmaya başladım. Evlilik hayallerimiz vardı ve bu yolda ilerlemeye kararlıydık. Kendisinden ayrılmak istemiyordum bana çok yakındı benim en küçük depresifliklerime bile katlandı, beni mutlu edebilmek için yaptığı komiklikleri verdiği hediyeleri hala unutamıyorum benim için çok özeldi onunla ilerlemeye kararlıydım fakat onu artık sevmiyordum. Bunu eski sevgilim farketmiş olacakki bana bir tuzak kurmuş. Daha önce benimle hiç tanıştırmadığı çok yakın bir arkadaşını devreye soktu ve benimle yakınlık kurmaya çalışmasını söylemiş. Çocuk çok yakışıklıydı ve dayanamayıp onunla birşeyler yaşadım. Tekrardan o hissi tatmak istedim ve bunu yaptığıma çok pişmanım ve gerçekten elimden gelen bir şey yoktu kendimi tutamadım. Bunlar yaşanırken eski sevgilimin hepsinden haberi varmış. 1 yıl boyunca iki kişiyide idare ettiğimi sanıyordum fakat yanılmışım. Sevgilimin arkadaşı beni herzamanki buluştuğumuz yere çağırdı beni bankların orada oturmuş bekliyordu. Yüzünde gülümser bir ifadeyle hoş geldin diyerek sarıldı. Outurp muhabbet ediyoruz fakat yüzündeki o sırıtma hiçbirzaman eksilmiyordu. Biz oturup mhabbet etmeye başladıktan 10 dakika sonra sevgilim geldi. Bizi yakaladığını ve çocuğu öldürebileceğini düşündüm hemen polisi aramak istedim ama çocuk bir şey yapma bende diyerek telefonu benden aldı. İki sahte atışmadan sonra birbirlerine gülümsediler. Sevgilim bana bakarak senden sıkıldık artık git başka erkekleri eğlendir diyerek oradan ayrıldılar. İkisiylede birşeyler yaşadım ve şu an kullanılmış hissediyorum. Aşırı sinirliyim benim yaşadığımı hiçbir kadın yaşamak istemez şu an intihar etmek istiyorum. İkiside telefonlarıma cevap vermiyor. Bana değer verdiğini her anında hissettiren sürekli bana iltifat yağmurları yağdıran bir adam bu kadar acımasız olabilir mi? Bu erkeklere zerre güvenim kalmadı hepsinin allah belasını versin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ne iğrenç bir mahlukatsın insan bile olamazsın ne kadını. inşallah bırak her hangi bir sevgiliyi arkadaşın bile olmaz sen verilebilecek en büyük cezasaın düşmanımın başına gelme
sensin iğrenç mahlukat bok herif
hem suçlu hem güçlü kusursuz bir adamı aldatıyorsun bir de onlar gidince pişman olup birini değil her ikisini arıyorsun ne koparsam kardır der gibi. sen evlenme adamı hapse sokarsın
o kusursuz adam dediğin bana o... pu muamelesi yaptı farkındasın herhalde. Ayrıyeten arkadaşıyla beni yakınlaştırarak güzel kardeşim ilan etmiş oldu. Hepiniz böyle olduğunuz için mazur görüyorsunuz galiba
sen onu aldatmasaydın asla o pozisyona düşmicektin. o seni düşürmedi sen zaten yerdeydin
Senin iki kişiyi birlikte idare etmen ne kadar doğru?
kendime engel olamadığımı söyledim sadece. Sana çok değer veren bir adam olsa fakat sen onu sevmesen onu kolay bırakabilir misin?
Benim kurallarım vardır dışına çıkmadığım. İlki sevgilimle birlikte olmam. İkincisi aklım ufak ufak kaysa bile bana çok değer veren biri varsa yanı sıra birini idare etmem. Aklım ona kaysa bile onun haberi olmaz. Çünkü bu ona haksızlık olur.
Zaten çok değer veren biri olursa kaymaz da benim aklım başkasına. Değersiz hissedersem kayabilir ama dediğim gibi ilişkim boyunca da akımın kaydığı kişinin haberi olmaz. Yoksa vicdanım rahatsız olur.
hiçbir zaman emin konuşma. Bende senin gibi düşünüyordum ama hayat bu. Bir adam aklını çeler ruhun duymaz
Bundan çok emin konuşuyorum. Çünkü kendimi tanıyorum.
insanın en büyük yanılgısıda bu işte. Sen kendini tanımaya devam et
😂😂
Vicdanım rahatsız olmasa inan hak edene neler neler yapmazdım. Bak , hak edene diyorum. Yerine onları bile Allah’a havale eden biriyim. Kaldı ki değer gördüğüm birine senin dediğin gibi olayım.
Ama daha fazla uzatmaya gerek yok. Belli ki sen aynı şeyi de sana en değer verdiğin kişi yapmadan anlayacak biri değilsin ama Allah büyük. Kimsenin ettiğini yanına kâr bırakmayacak olduğuna eminim. İyi günler.✋🏻✋🏻
hepimizin içinde bir bihter var güneşçiğim kendine iyi bak
Herkes sen değil, iyi günler.
Yani dikkat etmek lazım hep söylerim birlikte olacağı. Kişiyi doğru seç kaç yaşlarınız
Helal olsun, o iki erkekle gurur duydum. Şimdi sen düşün, ne yapacağını 😄
O acimasiz değil benim okuduğum sen acimasizsin 2 kişiyi idare etmeye çalışan burada sensin ağla açılırsın
ben acımasız falan değilim sadece hislerimi takip ettim. Fakat bana o... pu muamelesi yapılmsaını hiç haketmedim
yo o sun zaten
Sen onla yakinlasmasaydin kimse senin kafana silah dayamadi ya ne his takip etmesi hayatimda biri varken yere bakarak yürüyorum resmen yaptığını normal bsiey gibi anlatma 2 sini birden aramandan da belli zaten ahlaklı ollllll
sen sevgilinin seni başka biriyle yakınlaştırmasını hoş karşılar mıydın bence benim yaptığımdan çok karşımdaki adamın yaptığı daha büyük bir ayıp onu yargıla ilk
Seni o tanistirmadi ki bunu bilmeden yabanci biri gibi tanıştın suçlusun hala üste çıkmaya çalışıyon bi de
Bide ikisinide arıyomuş. sen ne yaptın böyle. insan kendini tatmin için böyle küçülür mü
kaş*arlık yapmasaydın iyi olmuş