Lütfen okuyun ve bir erkek gözünde değlendirin?

3 yıllık sevgilimden ayrıldım Ben gerçekten onu çok karşılıksız bir şekilde sevmiştim en saf niyetimle gittim bir kez olsun başkasına yan gözle bakmadım ama onca yılıma ziya. Eti en zor zamanlarında yanında oldum maddi ve manavi her şekilde yardımcı oldum ailesinin yapamadığı şeyleri yaptım kendisi inşata çalışıyor du uzak mesafeydik Kyk yurdunda kaldığım halde sarma yapıp gönderiyordum kredi borcu vardı maaşı yatana kadar destek oluyordum kafası rahat. Olsun da uyusun diye ama o beni bir başkaları için kaç defa aldattı bıraktı her defasında tekrar geri geldi inandırtı inandım affettim her defasında pişman oldum bu son tartışmamız da sorun yokken çok yoruldum artık kaldıramıyorum dedi gitti bahaneydi ayrılırken söyledikleri her ilişkide ilaki tartışmalar artık sevgili falan istemiyorum dedi baktım mı iki haftada başak kızları ekleyip konuştu bide kızlar küçük lise kızları ne çabuk dedim dayanamadım aradım çok kötü bedualar ettim dedi sadece kafa dağıtıyorum ciddi bir şey istemiyorum seninle olmuyor sen acıksın aile. Kabul etmiyor tarzı da konuşmalar sadece sana bir altın borcum var onu en yakın zamanda göndereceğim üç aya falan filan dedi bende ona asla hakkımı helal etmeyeceğimi söyledim çok ağır bedualar ettim çok ağır konuştum bir şey demedi normalde diğer ayrılıklarımızda oda bana karşı tepkili konuşurdu bu sefer konuşmadı bu seferki gidişi gerçek gerçek bir gidiş gibiydi bu insan pişman olur mu bu sefer bende vazgeçtim ama canımı çık yaktı
Lütfen okuyun ve bir erkek gözünde değlendirin?